FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
sto se tice tog petersena
siti smo svi kojekakvih hasemiana ili slaudrafa dajte ljudi nek se uozbilje malo
siti smo svi kojekakvih hasemiana ili slaudrafa dajte ljudi nek se uozbilje malo
Thomas Müller - Fußballgott
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Veterani R.Madrida i Bayerna igraju 5.juna za Africu..
Alfonso Pérez, Fernando Sanz y Rubén de la Red, Amavisca, Butragueño, Buyo, Chendo, Contreras, Dani García Lara, Figo, Helguera, IvánPérez, Karembeu, Julio Llorente, Mijatovic, Morientes, Ramis, Redondo, Santillana, Suker y Zinedine Zidane.
http://www.as.com/futbol/articulo/veter ... ftb_37/TesAugenthaler , Aumann, Brehme, Breitner, Butt, Elber, Helmer, Junghans, Kägl, Kovac, Kreuzer, Makaay, Münch, Nerlinger, Pflügler, Reuter, Rummenigge, Sagnol, Paulo Sergio y Tarnat.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
haha bas se nasmijah kad procita da su ovi nasi ko fol zabacili i na Diega,,,hocuuuuuuuu DEFANZIVU....
kad se sjetim kako nas je ovaj Diego izbjegao i otisao juventusu,,neka mu sada

kad se sjetim kako nas je ovaj Diego izbjegao i otisao juventusu,,neka mu sada

VOLIM BAYERN
djelimicno se slazem, mada treba pruziti priliku. Nisam ove sezone sa velikom paznjom pratio Zweitu, ali kako vidim po statistici momak razvaljuje (mada je to Zweita). Ipak dovoljan nam je jedan backup napadac (u ovom slucaju Petersen), jer Gomez i Olic su dovoljna konkurencija za napad, s obzirom da ce se najvjerovatnije nastaviti igrati sa jednim napadacem, a Klose je pred izlaznim vratima...don_burza je napisao/la:sto se tice tog petersena
Nejasno mi je skroz , oprzili su se kod Schlaudrafa , Hashemiana itd itd da ne nabrajam i opet Petersen ili kako se zove ... al hajd kako god . Koliko vec godina navijam za Bayern nikad nemogu da skontam zasto ne dovode velike igrace a imaju toliki budzet i sve to. Liga prvaka se nemoze osvojiti bez velikih igraca , moze al jednu godinu a onda opet nista 6 do 7 godina , tj dodjes do cetvrtfinala i to je to. Cist dokaz je bio robben da njega nije bilo nikada nebi prosle godine dosli do finala . Znaci treba 3 4 svjetska igraca mislim velika evropska igraca. Primjer pokusati privuci velike igrace poput Nasrija ili jos jednog dobrog napadaca , a najvece pojacanje bi bilo u defanzivnom redu definitvno... Zbog toga me zivcira i Uli Hoennes i Rummenige i sva ostala bagra ... HOCEMO VELIKA IMENA!!!
>>No body likes us but we dont care<<
http://www.transfermarkt.de/de/rummenig ... 62853.html
za sad od Rummenigea ni rijeci o Petersenu!?
Neuer gotova prica!
za sad od Rummenigea ni rijeci o Petersenu!?
Neuer gotova prica!
sve više zabrinutih za transfere....
i to sve više nepoznatih , ko obavještajci, agenti vrebaju bayernovu temu i pokušavaju da nas ohrabre
čovjek bi rekao baš neki agenti
naravno i neki su naši tu koji su zabrinuti....a ja kažem samo strpljenja i strpljenja....najlakše je pare bacit kroz prozor
inače neki od težih protivnika koje bi mogli dobit u pretkolu su manchester city, rubin kazan, lazio ili udinese....city bi mogao biti još treci tako da bi onda njega izbjegli svakako...a inace i protiv ovih "težih" protivnika bi bili favoriti i od njih smo dosta kvalitetniji

inače neki od težih protivnika koje bi mogli dobit u pretkolu su manchester city, rubin kazan, lazio ili udinese....city bi mogao biti još treci tako da bi onda njega izbjegli svakako...a inace i protiv ovih "težih" protivnika bi bili favoriti i od njih smo dosta kvalitetniji
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ako mislis na mene pod "nepoznat" to je zato sto sam tek registrovan i ne vrebam bayernovu temu, naprotiv planiram redovno komentarisati.effe_sa je napisao/la:sve više zabrinutih za transfere....![]()
![]()
i to sve više nepoznatih , ko obavještajci, agenti vrebaju bayernovu temu i pokušavaju da nas ohrabre
![]()
![]()
![]()
čovjek bi rekao baš neki agenti
naravno i neki su naši tu koji su zabrinuti....a ja kažem samo strpljenja i strpljenja....najlakše je pare bacit kroz prozor
![]()
Jos nisam razmisljao o protivnicima, jer ce kvalifikacije za Bayern poceti tek nekad u augustu, a prelazni rok ranije. Sto se prije dogovori transfer to bolje za planiranje sezone, zato smatram da se opravdano vec sada razgovara o transferima.
Ipak, sto se tice pomenutih mogucih protivnika, ima tu kvalitetnih ekipa, mada se slazem da je Bayern i favorit i mnogo kvalitetniji i da oko toga nema rasprave.
http://www.transfermarkt.de/de/rummenig ... 62935.html
Rummenige: "Ne mozemo se dogovoriti sa Kloseom oko novog ugovora, problem je duzina ugovora, ali zato sam optimistican da cemo jos u ovoj sedmici zvanicno objaviti dolazak Nilsa Petersena"
Jos jednom potvrdio dolazak Neuera, a oko Vidala i Boatenga nije bas htio komentarisati mnogo.
Rummenige: "Ne mozemo se dogovoriti sa Kloseom oko novog ugovora, problem je duzina ugovora, ali zato sam optimistican da cemo jos u ovoj sedmici zvanicno objaviti dolazak Nilsa Petersena"
Jos jednom potvrdio dolazak Neuera, a oko Vidala i Boatenga nije bas htio komentarisati mnogo.
Neuer je naš, kao i Petersen. Bayern nudi za Boatenga 8 miliona eura i računa se da će ovaj transfer biti ostvaren u što moguće bržem roku. Jedno je sigurno, neće ga platiti, koliko je HSV dobio za njega (12 mio).
Bez obzira na loša (ranija) iskustva sa već nabrojanim Bayernovim promašajima, ja pozdravljam transfer golgetera cvajte. Pobogu, nije/neće koštati ni 3 milje. Nemaš tu šta izgubiti. Švabo, mlad i igrač koji je potreban (za početak) za klupe.
Bez obzira na loša (ranija) iskustva sa već nabrojanim Bayernovim promašajima, ja pozdravljam transfer golgetera cvajte. Pobogu, nije/neće koštati ni 3 milje. Nemaš tu šta izgubiti. Švabo, mlad i igrač koji je potreban (za početak) za klupe.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja se samo nadam da izvučemo neke od talijanskih ekipa.effe_sa je napisao/la: inače neki od težih protivnika koje bi mogli dobit u pretkolu su manchester city, rubin kazan, lazio ili udinese....city bi mogao biti još treci tako da bi onda njega izbjegli svakako...a inace i protiv ovih "težih" protivnika bi bili favoriti i od njih smo dosta kvalitetniji

Da istaknemo da je Bayern do sada 2 puta igrao kvale za CL i to obadva puta protiv ekipa iz Srbije.
1998/99 je bio Obilić (4:0 1:1)
2002/03 protiv Partizana (3:0 3:1)
Kao mogući protivnici, isključeni su: FC Arsenal, Olympique Lyon, Benfica Lissabon, FC Villarreal, Olympique Marseille
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veoma je moguće da stvarno odustanemo od Coentrao-a (jučer je Lahm na prix-špil igrao na lijevoj strani) kao i od van der Wiela (hvala Bogu). Sada se ponovo povezujemo sa Rafinhom (koji želi napustiti Genou-u) nakon što je Arsenal tražio 17 mio za Sagna-u.
Ja nit pod razno ne bih želio prgavog Brazilca, radije Becka iz Hoffe.
Eto @effe, gdje ja stadoh, ti produži.

@rase.king, dobro nam došao (ja čudnog li nicka

Vom Jäger zum Gejagten
@Geronimo Bayern je ponudio 8 mil funti za Boatenga..
Hoeness veli kako nam je najveće pojačanje Jupp.
"Zaista sam sretan što ulazimo u posao s Jupp Heynckesom i siguran sam ako će Bayern iduće godine u ovom dijelu biti mnogo bolji nego što je to sada", izjavio je Hoeness za Goal.com.
"Moramo razmisliti o tome kako je stvari moguće napraviti boljim.. Bayern bi trebao biti ponovno onaj klub kakav ga svak zna. Moramo na startu sezone ući u borbu za naslob prvaka Bundeslige. Nikada ne bi smjeli ponoviti ovu sezonu."[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url][URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]stari haveri

Hoeness veli kako nam je najveće pojačanje Jupp.

"Zaista sam sretan što ulazimo u posao s Jupp Heynckesom i siguran sam ako će Bayern iduće godine u ovom dijelu biti mnogo bolji nego što je to sada", izjavio je Hoeness za Goal.com.
"Moramo razmisliti o tome kako je stvari moguće napraviti boljim.. Bayern bi trebao biti ponovno onaj klub kakav ga svak zna. Moramo na startu sezone ući u borbu za naslob prvaka Bundeslige. Nikada ne bi smjeli ponoviti ovu sezonu."[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url][URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]stari haveri

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slazem se oko Petersena (kao sto sam vec ranije pisao).geronimo je napisao/la: Bez obzira na loša (ranija) iskustva sa već nabrojanim Bayernovim promašajima, ja pozdravljam transfer golgetera cvajte. Pobogu, nije/neće koštati ni 3 milje. Nemaš tu šta izgubiti. Švabo, mlad i igrač koji je potreban (za početak) za klupe.
A transfer se procjenjuje na nesto vise od 2,5 mil. eura
http://www.transfermarkt.de/de/cottbus- ... 62617.html
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Znaci nista od nekog jakog beka.
Ako smo odustali od Coentraa i Wiela, onda tu ne vidim neko dobro realno rjesenje. Rafinha i Beck i nisu neka prevelika pojacanja. Baines ne moze bez bakice, Clishy takodje nije dostupan.Boateng moze igrati beka, ali koliko sam uspio pohvatat', njega se planira staviti na stopera.
Jedino mi pada na pamet Bosingwa kojem mislim da na kraju sezone istice ugovor. Po meni trenutno najoptimalnije rjesenje.
Morat cu nazvat' Ulija da malo popricamo oko ovoga.
Treba nam i neka zamjena za Rib-a i Rob-a. Evo mog prijedloga
:
[youtube][/youtube]
PS
Dobrodoslica Rase kralju.
Ako smo odustali od Coentraa i Wiela, onda tu ne vidim neko dobro realno rjesenje. Rafinha i Beck i nisu neka prevelika pojacanja. Baines ne moze bez bakice, Clishy takodje nije dostupan.Boateng moze igrati beka, ali koliko sam uspio pohvatat', njega se planira staviti na stopera.
Jedino mi pada na pamet Bosingwa kojem mislim da na kraju sezone istice ugovor. Po meni trenutno najoptimalnije rjesenje.
Morat cu nazvat' Ulija da malo popricamo oko ovoga.

Treba nam i neka zamjena za Rib-a i Rob-a. Evo mog prijedloga

[youtube][/youtube]
PS
Dobrodoslica Rase kralju.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sag ... eala/57125geronimo je napisao/la:
Veoma je moguće da stvarno odustanemo od Coentrao-a (jučer je Lahm na prix-špil igrao na lijevoj strani) kao i od van der Wiela (hvala Bogu). Sada se ponovo povezujemo sa Rafinhom (koji želi napustiti Genou-u) nakon što je Arsenal tražio 17 mio za Sagna-u.
Ja nit pod razno ne bih želio prgavog Brazilca, radije Becka iz Hoffe.
@rase.king, dobro nam došao (ja čudnog li nicka).
Izgleda da od Sagna-a nema nista, kao sto nece biti ni od Coentrao-a, ni od van der Wiel-a.
Gdje si procitao ovo za Rafinha-u

Beck bi bio zanimljiv, narocito sto Bayern prednost daje mladim Njemcima, a po meni je dovoljno kvalitetan. Iako, ponavljam, ne bi trebalo mijenjati Lahm-u stalno stranu, mada opet po mom misljenju mnogo je prodorniji na lijevoj strani.
Hvala na dobrodoslici, nick nastao nekad davno pa ga svugdje koristim

http://sportsport.ba/ino_fudbal/klose-n ... ciju/57133
Kako stvari stoje Miro odlazi u Valenciu.
_________________________________________________________________________________________________
Pon., 16.05. 20.15, Burghausen
Paulaner-Auswahl - FC Bayern 1:13 (0:6)
FC Bayern: Sattelmaier - Köz, Van Buyten (46. Robben), Badstuber, Lahm - Tymoshchuk (46. Pranjic), Jüllich - Müller (46. Ribéry), Klose (46. Kroos), Alvarez - Gomez
Sudija: Karl Valentin (Taufkirchen)
Gledalaca 9.500
Golovi: 0:1 Alvarez (14.), 0:2 Gomez (20.), 0:3 Klose (25.), 0:4 Gomez (28.), 0:5 Lahm (31.), 0:6 Gomez (45.), 0:7 und 0:8 Robben (47., 51.), 0:9 Ribéry (54.), 0:10 und 0:11 Kroos (65., 67.), 0:12 Gomez (78.), 1:12 Herbert Grammetbauer (81.), 1:13 Gomez (88.)
Kako stvari stoje Miro odlazi u Valenciu.
_________________________________________________________________________________________________
Pon., 16.05. 20.15, Burghausen
Paulaner-Auswahl - FC Bayern 1:13 (0:6)
FC Bayern: Sattelmaier - Köz, Van Buyten (46. Robben), Badstuber, Lahm - Tymoshchuk (46. Pranjic), Jüllich - Müller (46. Ribéry), Klose (46. Kroos), Alvarez - Gomez
Sudija: Karl Valentin (Taufkirchen)
Gledalaca 9.500
Golovi: 0:1 Alvarez (14.), 0:2 Gomez (20.), 0:3 Klose (25.), 0:4 Gomez (28.), 0:5 Lahm (31.), 0:6 Gomez (45.), 0:7 und 0:8 Robben (47., 51.), 0:9 Ribéry (54.), 0:10 und 0:11 Kroos (65., 67.), 0:12 Gomez (78.), 1:12 Herbert Grammetbauer (81.), 1:13 Gomez (88.)
Joj teberase.king je napisao/la: Gdje si procitao ovo za Rafinha-u![]()

Objavljeno na gotovo svim njemačkim portalima.
Ili u Sevillu, možda čak ostane i u hladnoj Rusiji.rase.king je napisao/la: Kako stvari stoje Miro odlazi u Valenciu.

Jedno je sigurno, Klopp ga neće, kao i to da mu Bayern ne želi ponuditi ono što on hoće. Ugovor na 2 godine.
-------------------------------------------------------------------------
Edit: Ipak je moguć preokret glede Kloseta.
Jupp danas bio u Sebener str. (mada je oficijelno od 1.jula trener Bayerna) i odmah je iscurila informacija kako želi zadržati Miru, drugim riječima uprava mu sprema dvogodišnji ugovor.
Nisam siguran (tačno koliko), ali Miroslav ima ogromna primanja. Kako će se nagoditi za daljnu saradnju ostaje da vidimo.
Ko zna, možda konačno i bljesne. Meni jedino daje utjehu to da u narednom periodu (i u slučaju prodaje) neće otići kao free igrač i da se može nešto uzeti za njega.
Ali opet, kad čuješ koliko zarađuje...postavlja se pitanje je li sve to isplativo. Pogotovo ako bude igrao kao u zadnje 2 godine.
Vom Jäger zum Gejagten
- mexy_whites
- Kontakt:
http://www.sportingo.com/football/a2082 ... iga-giants
Citam pored Sagne da trazite i Bentnera :S Najveci fudbalski kloc definitivno. Pamtim jos njegove izjave da je među najboljim napadacima u Evropi(a zabije po 5 golova u PL).
Cudnog li nicka Rase.king
A Ralkaltačina

Citam pored Sagne da trazite i Bentnera :S Najveci fudbalski kloc definitivno. Pamtim jos njegove izjave da je među najboljim napadacima u Evropi(a zabije po 5 golova u PL).
Cudnog li nicka Rase.king

Side before self
@gero: za klosea samo znam da u narednim danima treba past odluka.....kad se malo sjetim unazad pogriješio sam kod altintopa kad sam prognozirao da će ostat a i ti si čini mi se
a kod klosea je moj osjecaj da ce ostat...rijetko kad dva puta grijesim

a kod klosea je moj osjecaj da ce ostat...rijetko kad dva puta grijesim

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.