HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zakaric nije na razini od prije 2-3 godine , al 7ass i 3 gola prosle sezone je za igraca koji nije u formi Bruka , sta ce biti kad bude u formi . Igrac koji je s 21.god dobio poziv iz PL u reprezentaciju je ipak nesto .
Zakaric nevalja jer je presao u Zrinju , sad ce ga jos i srbinom proglasiti .
p.s. Za Malcica neznam i nisam upoce cuo da je u bilo kakvim kombinacijama , a Peko dolazi samo ako mu propadne inozemni anganzman .
A Stevo - Bilbija - Mesa = MSB hahaha
Zakaric nevalja jer je presao u Zrinju , sad ce ga jos i srbinom proglasiti .
p.s. Za Malcica neznam i nisam upoce cuo da je u bilo kakvim kombinacijama , a Peko dolazi samo ako mu propadne inozemni anganzman .
A Stevo - Bilbija - Mesa = MSB hahaha
HSKZ 19/05
-
PiazzaGrande
Imate predobar igracki kadar za ovu sezonu.Po meni najveci ste favoriti za titulu
-
PiazzaGrande
Ne pilaj naopakoamypitar je napisao/la:Imate predobar igracki kadar za ovu sezonu.Po meni najveci ste favoriti za titulu
Volim te bola'!
Polako ,samo je Zakaric za sada potpisao a tek ako prodje kompletne pripreme i skine koji kg smatra cu ga pojacanjem.Za ostale Filipovica itd tek cemo vidjeti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne trolaj, čuj najveći nije liga ni počela.amypitar je napisao/la:Imate predobar igracki kadar za ovu sezonu.Po meni najveci ste favoriti za titulu
treba vidjet prve utakmice kako će se odvijat situacija.
I have a dream
24-og protiv Želje pod BB, prilika da pogledamo prinove i pojačanja 
favoriti su zrinjski sarajevo i zeljo dok sirokog treba otpisati
Eo Malcic raskinuo s GOSK-OM , e sad treba li nam takav napadac koji je u godinama i koji ce biti zamjena Stevi , mislim da NE , on i Kreso previse .
p.s. Sto se tice favorita ostaje "velika 4" , iako Siroki mislim da ce polako zaostajati , sponzori zatvorili "pipu" .
p.s. Sto se tice favorita ostaje "velika 4" , iako Siroki mislim da ce polako zaostajati , sponzori zatvorili "pipu" .
HSKZ 19/05
PiazzaGrande je napisao/la:Ne pilaj naopakoamypitar je napisao/la:Imate predobar igracki kadar za ovu sezonu.Po meni najveci ste favoriti za tituluIpak je Sarajevo prvi favorit što ne znači da mi nećemo i ove godine jurišati na titulu...pozz
Po cemu su zakljucio da je Sarajevo prvi favorit.
-
PiazzaGrande
Aktualni prvak, imaju najveći budžet, odlične igrače (Delač,Cimi,Krste,Duljević,Benko...)...dovoljno razloga da preuzmu ove sezone ulogu favorita za titulu...čujem i da je Simon Vukčević u kombinacijama...amypitar je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Ne pilaj naopakoamypitar je napisao/la:Imate predobar igracki kadar za ovu sezonu.Po meni najveci ste favoriti za tituluIpak je Sarajevo prvi favorit što ne znači da mi nećemo i ove godine jurišati na titulu...pozz
Po cemu su zakljucio da je Sarajevo prvi favorit.
Volim te bola'!
Sarajevo je sigurno prvi favorit a onda slijede Zrinja,Siroki i Zeljo koji su tu negdje.Ovdje ce se sigurno ugurat jos netko od ostalih klubova.Rano je za bilo sta prognozirat jer ne igraju imena nego ekipe.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
-
PiazzaGrande
Dujković-Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić-Radulović,Žeravica-Zakarić, Bilbija?, Todorović-Nikolić...za EL i Prvenstvo smo spremni...dobra momčad...
Volim te bola'!
Sarajevo je lani također bilo favorit, pa su ove godine ponajviše zahvaljujući našoj i upravi Širokog postalo prvaci. Ali uvjeren sam da naši neće dva puta istu grešku napravit.zrinja05 je napisao/la:Sarajevo je sigurno prvi favorit a onda slijede Zrinja,Siroki i Zeljo koji su tu negdje.Ovdje ce se sigurno ugurat jos netko od ostalih klubova.Rano je za bilo sta prognozirat jer ne igraju imena nego ekipe.
...zašto si Nemanja?Lillard je napisao/la:Nemanja, o Nemanja
Slažem se s tobom! Ako nije Nemanja riješen, imamo Filipovića na toj poziciji, a već sam pisao kako Žeravica može odigrati kao povučeni organizator, gdje mu leđa čuvaju Radulović i Vučina/Muminović, to je možda malo opreznija, defanzivnija varijanta ako naletimo na nekog težeg protivnika u EL, što i vjerujem da će takva postava biti, a i trener nam je taktičar prije svega, što je za EL jako dobroPiazzaGrande je napisao/la:Dujković-Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić-Radulović,Žeravica-Zakarić, Bilbija?, Todorović-Nikolić...za EL i Prvenstvo smo spremni...dobra momčad...
Šta je sa Krešom panenkom ? 
Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinjiespresso je napisao/la:Šta je sa Krešom panenkom ?
A panenka je kocka, možeš ispast frajer, a možeš ko Krešo onako da ti se raja smije danima
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Bit će nam Krešo od koristi, ne bih baš reko. A panenka je dobrim dijelom i znanje, pa nije on taj koji je treba probat. Protiv "kona" je zabio jedan gol iz pet stopostotnih šansi od kojih je jedna šansa bila penal. Njegovo vrijeme je prošlo, trebo je se oprostit ove godine. Nadam se da je Ačimović ispred njega u ekipi.
A tko će drugi probati, nego najbolji strijelac Zrinjskog u povijesti... ispalo tako, ****... kad može Totti se prosuti sa panenkom, može i Krešozrinjevac365 je napisao/la:Bit će nam Krešo od koristi, ne bih baš reko. A panenka je dobrim dijelom i znanje, pa nije on taj koji je treba probat. Protiv "kona" je zabio jedan gol iz pet stopostotnih šansi od kojih je jedna šansa bila penal. Njegovo vrijeme je prošlo, trebo je se oprostit ove godine. Nadam se da je Ačimović ispred njega u ekipi.
Nego daj mi reci ima li novosti za neke nove igrače? Katanec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.