AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
FFP je najveća laž koja je podmetnuta ovim napaćenim navijačima. Nije teško uvidjeti da je pravih vijesti u vezi kluba nikad manje, tu računam isključivo pouzdane izvore, a ne neke kvazi portale. Rok koji smo imali za prodaju u sklopu dogovora ističe sutra, očigledno da to iste neće doći i šta sad? Pretpostavljam da će se navijačima opet podmetnuti priča kako ne možemo kupovati ozbiljno ni ove godine, ali će zato vlasnici 2073. godine da pokažu koliko su ambiciozni kada je riječ o klubu.
Shvatam, naravno da je u toku Svjetsko prvenstvo i da je sve usporeno, ali mi čak nismo bili u stanju produžiti ugovore igračima i to je na čekanju. D'Amico se nije oglasio još, doduše vjerovatno se čeka početak priprema.
Shvatam, naravno da je u toku Svjetsko prvenstvo i da je sve usporeno, ali mi čak nismo bili u stanju produžiti ugovore igračima i to je na čekanju. D'Amico se nije oglasio još, doduše vjerovatno se čeka početak priprema.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Soule odbio Arabiju tako da ne stignemo nikog vjv prodati do 1.7...
Sad jel ce biti kazna ili šta tko zna...
Kao što denno kaže Greenwod vj izgubio zivce s nama, stalno mu pricaju da je glavni u projektu a nikako ponude, valjda bude poslje 1.7 se pomaklo a ako sad nije prilika za iskorak i top pojacanja ne znam kad je onda....
Sad jel ce biti kazna ili šta tko zna...
Kao što denno kaže Greenwod vj izgubio zivce s nama, stalno mu pricaju da je glavni u projektu a nikako ponude, valjda bude poslje 1.7 se pomaklo a ako sad nije prilika za iskorak i top pojacanja ne znam kad je onda....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Eto Malena da se odmori za pripreme. El Ayanoui ostaje još malo.
Commando Ultrà Curva Sud
El Aynaoui izgleda dobio savjet od druga Cristantea kako se penali izvode. Soule nece da ide, to bas blokira dolazak Greenwooda.
embrace the chaos
Što sw ffp-a tiče vjv nam ide kazna od nekih 10, do 12 milki....
Kaze da ce se trošit oko 100 milki na mercatu....
Atletiko također želi Grenwooda tako da mislim da je to to što se njega tice... Kad smo mi doveli nekog fudbalera prije augusta a da je bio baš prva želja?
Kaze da ce se trošit oko 100 milki na mercatu....
Atletiko također želi Grenwooda tako da mislim da je to to što se njega tice... Kad smo mi doveli nekog fudbalera prije augusta a da je bio baš prva želja?
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Samo da je dočekat da neko dođe, ali haman ništaCassano2024 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 11:29Arne Engels (22) je nova meta. Belgijski veznjak iz Celtica.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Odmah prodati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma fino igra Neil za Maroko, ali što kaze @denno i ja se slazem s tim da ga niti ja ne vidim u prvih 11....
Ipak imamo mi Lorda za to
Probat dovest Branta za đ i još nekog defenzivca a ovog dati za 45 milki, jer ide sigurno Maroko u 1/4....
Ajde tokom vikenda se planira završiti sapunica Grenwood
Ipak imamo mi Lorda za to
Probat dovest Branta za đ i još nekog defenzivca a ovog dati za 45 milki, jer ide sigurno Maroko u 1/4....
Ajde tokom vikenda se planira završiti sapunica Grenwood
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Da igramo 4-5-1 i da igra ispred odbrane u paru sa Koneom to bi bilo zanimljivo vidjeti, ali znamo da ce se igrati 3-4-2-1 pod svaku cijenu i jedini igrac kojeg zasigurno necemo prodati i sigurno mjesto u prvih 11 je Bryan Cristante (C). Greenwood mora doci do kraja sedmice ili pisi propalo.
embrace the chaos
Raspitujemo se za Garnacha na posudbu s opcijom otkupa
Doci se i left winger, sam da je Grenwooda zavrsit i tko god dode na lw bit ce yebeno...
Doci se i left winger, sam da je Grenwooda zavrsit i tko god dode na lw bit ce yebeno...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Izgleda ćemo pljunuti još 25 miliona za novog talenta. Tresoldi iz Briža. Najbolji strijelac lige. Ja se njega uopšte ne sjećam, a pratio sam Briž par utakmica u LŠ.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Naše standardno, ode Greenwood u Atletico, pa dobro nisu ga dugo pratili, samo četrdesetak dana bez adekvatnog kontakta... Klasična Roma.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Tko je gori po tom pitanju Roma ili Inter
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Soule nece da ide, a skup je da sjedi na klupi, lagano na tribine moze se prezivjeti bez njegova 3 gola po sezoni, jbt stoperi daju vise golova od ovih ofanzivaca izuzev Malena. Soulea i Neila da je prodati, mozda i Angelina, to je 100mil da zavrsis Greenwooda i Alajbegovica kako hoces. Celik, Pellegrini, Dybala vidim na tm-u nisu vise dio tima.
embrace the chaos
Mislim da od Greenwooda nema ništa.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
navodno novi domaći dres.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.