i meni je djelovalo kao oprastanje, mislim da tevez definitivno odlazi a ne postoji igrac na planeti koji bi mogao imati toliku prednost nad edinom u sljedecoj sezoni... ja bih iskreno volio vidjeti pastorea, sancheza itd....Megamon je napisao/la:Sta se ovo Tevez pozdravlja pri izlasku sa terena![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
nemas sta ni vidit osim suta koji je okrznuo stativu..robijasi zenica je napisao/la:daj imal ko link da vidim prilike dzeke
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
gdje mogu pogledat reprizu utakmice
nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,
drago mi je da ima neko i "gori" od menesanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,

4-IN-A-ROW
Dzeko, moras prtit u drugi klub, ako mislis igrat prvu postavu.
Naravno, Manicini ce te hrabrit i zeljet da ostanes, jer uvjek ce mu trebat svjez igrac s klupe, da odmori onu trojicu ili cetvoricu koja ce imat prednost u odnosu na tebe, za utakmice Liga kupa i FA-a (i to samo prva kola)
Vecerasnje sanse nisam ni vidjeo. Ali dovojno je reci da si zabio jedan gol u 16 utakmica. I onaj levat Jo bi vise zabio da je igrao.
Naravno, Manicini ce te hrabrit i zeljet da ostanes, jer uvjek ce mu trebat svjez igrac s klupe, da odmori onu trojicu ili cetvoricu koja ce imat prednost u odnosu na tebe, za utakmice Liga kupa i FA-a (i to samo prva kola)
Vecerasnje sanse nisam ni vidjeo. Ali dovojno je reci da si zabio jedan gol u 16 utakmica. I onaj levat Jo bi vise zabio da je igrao.
Nisam jos vidio takvih strucnjaka 

sanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,
to nešto večeras ? aj opiši situaciju ...jel 1na 1 opet?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- NoName
- Kontakt:
Šta bi sa hattrickom? U 2 sata ti promjeni mišljenje, od nekog ko zabija hattrick do nekog ko je propao kao igrač.sanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,
Edin će biti pravi, vidi se napredak, sada makar dolazi do prilika što nije bio slučaj prije par kola. A golovi će doći, to je sasvim sigurno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno 

samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc
sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc
ne sekiraj bolan ...valjat će Realu ako neće City-ju ...

mostar_mo je napisao/la:pa je li sada bio sam rped golmana???????sanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,
to nešto večeras ? aj opiši situaciju ...jel 1na 1 opet?
pa jeli sada sam bio pred golmana,,,, ja koliko znam to se zove 1x1 protiv golmana
Upravu si, odjednom propao kao igrač ispade po njimaGoalgetter je napisao/la:Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno

- NoName
- Kontakt:
Ma hajde bolan, dodji ti ovdje prije Boltona pa najavi hattrick. Lijepo sam ti rekao i prije ove utakmice, svi mi imamo lijep osjećaj prije utakmice ali je problem osjećaj poslije utakmice.sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc
Edin je danas bio odličan. Ona prilika 1 na 1 se desila 2 minute nakon ulaska u igru, bio je još nezagrijan i nespreman.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
-
- Kontakt:
Hajde vidovnjace,reci der nam kad ce smak svijeta,posto vidm znas ko ce proraditi,a ko nece.Kakve veze ima Torres sa Dzekom? I sta ce ti toliki zarezi u recenicama?sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
evo sad sam gledao pregled skraćeni na tv-u ...jel to ono kad je izbacio jednim potezom kod primanja lopte odbrambenog igrača i gađao ravno u golmana? ono iskosa s lijeve strane ?NoName je napisao/la:Ma hajde bolan, dodji ti ovdje prije Boltona pa najavi hattrick. Lijepo sam ti rekao i prije ove utakmice, svi mi imamo lijep osjećaj prije utakmice ali je problem osjećaj poslije utakmice.sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc
Edin je danas bio odličan. Ona prilika 1 na 1 se desila 2 minute nakon ulaska u igru, bio je još nezagrijan i nespreman.
po ovom sažetku ne bi rekao da je loše odigrao ..u minut ipol sažetka 3 njegove šanse ...

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
- Kontakt:
ja nikad nisam mijenjao misljenje sto se tice Edina..nikad..drag mi je igrac,sve to stoji..al gledam realno na neke stvari..gledajte ba i vi..iz kola u kolo-proradice..iz sedmice u sedmicu-proradice..kad??????ako ste gledali tekmu veceras,vidjeli ste sta znaci bit napadac,sta znaci biti golgeter..Tevez je ljudi igracina..Dzeko ako ostaje u ovom klubu nek moli onog odozgo da Tevez isti napusti..jer nece se naigrat..nije za njega ova liga,prebrzo sve,precvrsti stoperi..Italija il Njemacka Edine..dalje na-aaaaaaa..Goalgetter je napisao/la:Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Rodila ih majka,znaju na cem svijet stoji,a ne vide dalje od nosa.Bas me zanima ,sta su to oni u zivotu postigli!?yup je napisao/la:Nisam jos vidio takvih strucnjaka
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.