Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

emir_

Re: Edin Džeko

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 22:47

Megamon je napisao/la:Sta se ovo Tevez pozdravlja pri izlasku sa terena :? :lol:
i meni je djelovalo kao oprastanje, mislim da tevez definitivno odlazi a ne postoji igrac na planeti koji bi mogao imati toliku prednost nad edinom u sljedecoj sezoni... ja bih iskreno volio vidjeti pastorea, sancheza itd....
4-IN-A-ROW

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 maj 2011, 22:48

robijasi zenica je napisao/la:daj imal ko link da vidim prilike dzeke
nemas sta ni vidit osim suta koji je okrznuo stativu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 17 maj 2011, 22:49

gdje mogu pogledat reprizu utakmice

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 22:50

nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 22:53

sanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,
drago mi je da ima neko i "gori" od mene :) polako druze, moze to edin, vratice se to njemu kad tad... ima sljedeca sezona a to je odmah nova prica, bitno je da edin zabije rumunima a za city cemo u augustu!!!
4-IN-A-ROW

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 maj 2011, 22:54

Dzeko, moras prtit u drugi klub, ako mislis igrat prvu postavu.

Naravno, Manicini ce te hrabrit i zeljet da ostanes, jer uvjek ce mu trebat svjez igrac s klupe, da odmori onu trojicu ili cetvoricu koja ce imat prednost u odnosu na tebe, za utakmice Liga kupa i FA-a (i to samo prva kola)

Vecerasnje sanse nisam ni vidjeo. Ali dovojno je reci da si zabio jedan gol u 16 utakmica. I onaj levat Jo bi vise zabio da je igrao.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 17 maj 2011, 22:54

Nisam jos vidio takvih strucnjaka :roll:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 maj 2011, 22:55

sanji je napisao/la:nevjerovatno,,,sta reci,,,,,, treba biti realan,, Dzeko je stvarno puno sansi promasio, 1x1 sa golmanom protiv arisa,,1x1 sa golmanom notts-a,, sad 1x1 sa golmanom,,,, sansa protiv Tottenhama,,, sansa protiv aston ville druga utakmica njegova 2 metra od gola,kad je glavom promasio,,, ovoliko sansih se ne smije propustiti ako zelis biti medju najboljim napadacima,, izgleda da nije mogao pobjediti pritisak,koji je postojao,,, i to je velika odlika profesionalaca, da pobjede pristisak koji je na njihovim ledjima,,, Nevjerujem da ce Edin igrati u prvih 11 sad rpotiv Boltona, tako da je polusezona propala, ovo isto se desavalo Mario Gomezu kad je tek dosao u Bayern,, samo sto je on imao srece,, bio je vec otpisan na transfer lsiti,i ivica olic se povredi i proradi gomez,,,, mislim da Edin nece imatu tu srece,,,u novoj sezoni neka jos 2 sicera promasi,bit ce vjecita klupa,, tako da sam misljenja da mu je bolje da ide iz kluba,,,ocito ga ne ide,,,,,, Dzeko je bio kralj sesneterca siguran strelac98%,, sad je nula,,, treba realn biti,, i meni je drag ali u dvije utakmice da propsutis dva sicera,,a u fazi si dokazivanja,,,ne ide,,,,, zato je klupa,, zato ga englezi ne cjene ,,zato su navijaci protiv toga da edin igra u prvih 11. jos ne mogus ebi da dodjem sta je promasio,,,, sve me boli,, Boze sacuvaj,.,.,.,..,

to nešto večeras ? aj opiši situaciju ...jel 1na 1 opet?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 maj 2011, 22:55

Šta bi sa hattrickom? U 2 sata ti promjeni mišljenje, od nekog ko zabija hattrick do nekog ko je propao kao igrač.

Edin će biti pravi, vidi se napredak, sada makar dolazi do prilika što nije bio slučaj prije par kola. A golovi će doći, to je sasvim sigurno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2011, 22:56

Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno :roll:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 22:57

samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 maj 2011, 22:59

sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc

ne sekiraj bolan ...valjat će Realu ako neće City-ju ... :mrgreen:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 22:59

mostar_mo je napisao/la:
pa je li sada bio sam rped golmana???????

to nešto večeras ? aj opiši situaciju ...jel 1na 1 opet?

pa jeli sada sam bio pred golmana,,,, ja koliko znam to se zove 1x1 protiv golmana

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 maj 2011, 22:59

Goalgetter je napisao/la:Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno :roll:
Upravu si, odjednom propao kao igrač ispade po njima :roll:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 maj 2011, 23:00

sanji je napisao/la:samo se tjesite govorite polahko polahko,,,,,,Edinova najveca sreca je sto Toress nije proradio,,, za njega mogu reci 100% da ce proraditi,,,, za Dzeku ne mogu,, jer ga niko nece cekati,,,,, vidjet cete koji ce napadac doci ili cak vise njih,, tako da se ja bas toliko ne radujem za novu sezonu,,, imat ce par utakmica da se dokaze i to je to,.,..., a kako ga je krenulo cccccc
Ma hajde bolan, dodji ti ovdje prije Boltona pa najavi hattrick. Lijepo sam ti rekao i prije ove utakmice, svi mi imamo lijep osjećaj prije utakmice ali je problem osjećaj poslije utakmice.

Edin je danas bio odličan. Ona prilika 1 na 1 se desila 2 minute nakon ulaska u igru, bio je još nezagrijan i nespreman.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 maj 2011, 23:01

Hajde vidovnjace,reci der nam kad ce smak svijeta,posto vidm znas ko ce proraditi,a ko nece.Kakve veze ima Torres sa Dzekom? I sta ce ti toliki zarezi u recenicama? :roll:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 maj 2011, 23:02

NoName je napisao/la:
Ma hajde bolan, dodji ti ovdje prije Boltona pa najavi hattrick. Lijepo sam ti rekao i prije ove utakmice, svi mi imamo lijep osjećaj prije utakmice ali je problem osjećaj poslije utakmice.

Edin je danas bio odličan. Ona prilika 1 na 1 se desila 2 minute nakon ulaska u igru, bio je još nezagrijan i nespreman.
evo sad sam gledao pregled skraćeni na tv-u ...jel to ono kad je izbacio jednim potezom kod primanja lopte odbrambenog igrača i gađao ravno u golmana? ono iskosa s lijeve strane ?
po ovom sažetku ne bi rekao da je loše odigrao ..u minut ipol sažetka 3 njegove šanse ... ;)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 maj 2011, 23:02

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 maj 2011, 23:03

Goalgetter je napisao/la:Ovdje neki svoje misljenje mjenjaju ko carape .. Cudno :roll:
ja nikad nisam mijenjao misljenje sto se tice Edina..nikad..drag mi je igrac,sve to stoji..al gledam realno na neke stvari..gledajte ba i vi..iz kola u kolo-proradice..iz sedmice u sedmicu-proradice..kad??????ako ste gledali tekmu veceras,vidjeli ste sta znaci bit napadac,sta znaci biti golgeter..Tevez je ljudi igracina..Dzeko ako ostaje u ovom klubu nek moli onog odozgo da Tevez isti napusti..jer nece se naigrat..nije za njega ova liga,prebrzo sve,precvrsti stoperi..Italija il Njemacka Edine..dalje na-aaaaaaa..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 maj 2011, 23:04

yup je napisao/la:Nisam jos vidio takvih strucnjaka :roll:
Rodila ih majka,znaju na cem svijet stoji,a ne vide dalje od nosa.Bas me zanima ,sta su to oni u zivotu postigli!?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.