Ja sam u Crnoj Gori tada. Mada da mi je proslo sa jednom Zenicankom, navratio bi mozda kod tebe nekad, ovako nista od togaDonnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
Bosniacum, messilla? Kawhi, nail? Iko?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Chat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Re: RE: Re: Chat
A sa mnom ne bi otišao na kafu?Donnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Jbg ne mogu svakoga nabrojati. Može, naravno.arelinho je napisao/la:A sa mnom ne bi otišao na kafu?Donnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
Izglasali ste me, **** se, sad odgovarate za svoje postupke
Kad si u Sarajevu? Nisam upratio. Glava mi ne radi baš najbolje.Donnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prozivam vas što obitavate po SarajevuKawhi je napisao/la:Kad si u Sarajevu? Nisam upratio. Glava mi ne radi baš najbolje.Donnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
Ne znam tačno, u sljedećih par dana. Kad mi kažu ovi da trebam doć po dres.
Četvrtak može. Od petka do nedjelje slavim (ako ozdravim) 2017. I poslije toga može.Donnie Darko je napisao/la:Prozivam vas što obitavate po SarajevuKawhi je napisao/la:Kad si u Sarajevu? Nisam upratio. Glava mi ne radi baš najbolje.Donnie Darko je napisao/la:Šta je sa ostalim sarajlijama, neću valjda bit prepušten samom sebi u tako velikom gradu?Puno sarajlije ovdje non stop, sad nigdje nikoga
![]()
Ne znam tačno, u sljedećih par dana. Kad mi kažu ovi da trebam doć po dres.
Pa to je novi nivo debilizma, jos cuj da mu bude dobro e moj kawhi pa bolji da si ljepilo snifoDANTES je napisao/la:@kawhi ovo mi je rođak skoro rekao. Fora je danas da piju brufen i rakiju. Mislim da je to vrhunski dokaz koliko su klinci danas debilni
This time next year we'll be millionaires.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dolazim zbog film, dres je usputrasavoje je napisao/la:I doci ces zbog dresa?
Izgleda da ćeš morati sa mnom cijeli dan provesti
I don't do drugs.Momciluk je napisao/la:Pa to je novi nivo debilizma, jos cuj da mu bude dobro e moj kawhi pa bolji da si ljepilo snifoDANTES je napisao/la:@kawhi ovo mi je rođak skoro rekao. Fora je danas da piju brufen i rakiju. Mislim da je to vrhunski dokaz koliko su klinci danas debilni
Ti ono studiraš medicinu?Momciluk je napisao/la:Pa to je novi nivo debilizma, jos cuj da mu bude dobro e moj kawhi pa bolji da si ljepilo snifoDANTES je napisao/la:@kawhi ovo mi je rođak skoro rekao. Fora je danas da piju brufen i rakiju. Mislim da je to vrhunski dokaz koliko su klinci danas debilni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne znam. Meni više paracetamol na želudac udari od brufena. Brufen me baš ošamuti i zato ga ne volim piti.
Ja gledala, a i msm da se ne prikazuje. Kasnis brateu.Donnie Darko je napisao/la:Dolazim zbog film, dres je usputrasavoje je napisao/la:I doci ces zbog dresa?Film je odavno već na listi stvari koje moram uraditi (Ice Age
), dres je došao kasnije
![]()
Nego, koji je to dan?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa reko stručan si za ta pitanja... Brufen je jak jbg. Mene bi zub ili glava smjesta prestali.. Obara temperaturu brzoMomciluk je napisao/la:Pa sta ti je brufen yebo te on, stetan ko i boba vjerovatno a dozivljaj ko da si pecenjak pojeo.. za ljepilo se salim
Dantes pomalo sto?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidis kakvi su ti jarani, nijedan nece da te doceka. Pa se ti i dalje s njima druzi. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledao sam i jarasavoje je napisao/la: Ja gledala, a i msm da se ne prikazuje. Kasnis brateu.
Nego, koji je to dan?
Zar je bitno koji dan?
Donnie Darko je napisao/la:Dolazim zbog film, dres je usputrasavoje je napisao/la:I doci ces zbog dresa?Film je odavno već na listi stvari koje moram uraditi (Ice Age
), dres je došao kasnije
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jok.High je napisao/la:Misliš li da je Sergej Ćetković veći zavodnik od Saše Kovačevića i Duška Kuliša, skupa?
Kako bi ti protumačio ovu antologiju "zayebano je zatvarati oči da bi vidio ono što želiš"
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.