grobteyebo bolje da se nisam nikako ulogovao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel ja to dobro vidim ispod cijeg nika se nalazi rijec "Moderator"

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!Besic je napisao/la:Šta se već tada vidjelo na njemu?High je napisao/la:
<3.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.Besic je napisao/la:Da je Toše živ , kakav odnos bi bio između njih dvojice? I da li ti se ideja o zajedničkoj pjesmi čini dobromHigh je napisao/la:
Potencijal u rigidnom kandžijanju budućih zaljubljenika u njegovo skladanje i postojanje. Među njima sam i ja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
SK official je tik do Tošeta,oprostit ćeš.High je napisao/la:Bole me aksiomi da bi, u tom slučaju, Toše skladao, a Sabahudin u njegovim spotovima glumio grdosiju. Najbliže Tošetovoj umjetnosti je Sergej.

Maloprije kroz pricu pricajuci o tome koji exotic vise volim piti krusku ili limetu, nesvjesno sam uporedio ga sa zenama. Prije sam stalno pio krusku, limeta mi niđe veze bila, a sada obrnuta situacija, povraca mi se na okus kruske, jednom od tad samo probao i dosla mi muka. Tako da kada sam mogao sa kruske na limetu preci, mogu vala i sa žene na drugu
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kontroverzni filipinski predsjednik Rodrigo Duterte zaprijetio je filipinskim dužnosnicima da će ih baciti iz helikoptera u letu ukoliko budu zloupotrebljavali javna sredstva, priznavši da je to učinio i ranije.
kod nas bi 99,99% direktorcica ili moralo naucit letit ili"Ko bude koristio javna sredstva za korupciju putovat će sa mnom u Manilu i gurnut ću ga iz helikoptera dok budemo u zraku. Učinit ću to, uradio sam to i ranije i mogu to učiniti opet"
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Komšije, odlična idea za sitcomin 1913, Hitler, Freud, Tito, Stalin, and Trotsky all lived within 2 square miles of each other in Vienna
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jao al' je zapadao. Nekako mi i drago.
Iako, umalo da se prostrem posteno.
Iako, umalo da se prostrem posteno.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo padaj 

Kakve su ovo prozivkeFustang je napisao/la:Jel ja to dobro vidim ispod cijeg nika se nalazi rijec "Moderator"![]()
Šta kažete, snijeg? E jest' mi vas žao
Samo neki vjetrić kvari doživljaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sunce u decembru 

Sunce čitav decembar i kažu biće bar do polovine januara 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.