HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

brile
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la brile » 18 jun 2015, 01:29

Kako je ljudine ceka li se sehur

Sta mislite hocete li dovoditi jos koga, jer ste do sad odlican posao uradili
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 18 jun 2015, 01:45

brile je napisao/la:Kako je ljudine ceka li se sehur

Sta mislite hocete li dovoditi jos koga, jer ste do sad odlican posao uradili
Poštovanje i svako dobro i tamo :D
Pregovaramo sa još par igrača, ciljana pojačanja, ja vjerujem da ćemo još dvoje dovesti... neka imena se vrte po forumu, ali sve će se znati za koji dan, jer kao što i sami na Grbavici znate, imamo još 4 dana da predamo spisak igrača za EL :D

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 18 jun 2015, 11:05

Ide li taj Nemanja ko da iz Kine dolazi... :lol:
I have a dream

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 11:12

Ima li iko info sa "zimskih" priprema na Kupresu? Čitam u Dnevnom listu Šulentinu izjavu da nam treba 20 igrača i 3 golmana...Dolaskom Bilbije i Mešanovića imali bi 24 igrača...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 11:17

westherc je napisao/la:Ide li taj Nemanja ko da iz Kine dolazi... :lol:
Strpi se još malo...trebalo bi biti sve OK ;)
Volim te bola'!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 jun 2015, 11:19

Kada igramo tu pripremnu sa vama ??
Željezničar živimo !

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 18 jun 2015, 11:29

katakomba je napisao/la:Kada igramo tu pripremnu sa vama ??
24.6 Mostar ili Međugorije nezna se još.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 11:34

Utakmica bi se trebala igrati u četvrtak 25-og...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 11:44

Četvrtak 25.06....Šta je sa Jocom Stokićem? Čuo sam da ako ne nađe angažman na Dalekom Istoku mogao bi kod vas doći...Ima li išta po tom pitanju...pozz
Volim te bola'!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 jun 2015, 11:50

PiazzaGrande je napisao/la:
Četvrtak 25.06....Šta je sa Jocom Stokićem? Čuo sam da ako ne nađe angažman na Dalekom Istoku mogao bi kod vas doći...Ima li išta po tom pitanju...pozz
priča se da bi mogao doći.. iskreno ne znam koliko je to tačno, ali eto, dobro bi nam došao. vidimo se onda u hercegovini 25tog :D
Željezničar živimo !

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 13:42

westherc je napisao/la:Ide li taj Nemanja ko da iz Kine dolazi... :lol:
Zapeo u Konjicu na semaforu :D
Volim te bola'!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 18 jun 2015, 15:09

Mandrake je napisao/la:
espresso je napisao/la:Šta je sa Krešom panenkom ? :D
Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinji ;) Bit će nam Krešo od koristi ove sezone :thumbup:
A panenka je kocka, možeš ispast frajer, a možeš ko Krešo onako da ti se raja smije danima :D Ako ništa, znaš da će uvijek protiv kona zabiti, zato neka ga :D
Ja osobno mislim da nam nema neke konkretne koristi od njega ali eto. Ako imamo para da ga plaćamo još godinu bez neke koristi od njega onda ok :thumbup:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 jun 2015, 15:48

espresso je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:
espresso je napisao/la:Šta je sa Krešom panenkom ? :D
Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinji ;) Bit će nam Krešo od koristi ove sezone :thumbup:
A panenka je kocka, možeš ispast frajer, a možeš ko Krešo onako da ti se raja smije danima :D Ako ništa, znaš da će uvijek protiv kona zabiti, zato neka ga :D
Ja osobno mislim da nam nema neke konkretne koristi od njega ali eto. Ako imamo para da ga plaćamo još godinu bez neke koristi od njega onda ok :thumbup:
Ima li koristi od Vukmanovića? Ima 2000 eura mjesečno i ugovor na još 2 godine, eno ga trči okolo po Stadionu. Kako si odmah po Kreši pao, a ne spominjes ove strance. Krešo barem kod svoje kuće jede, a ne u tenis centru.

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 18 jun 2015, 17:18

rebel je napisao/la:
espresso je napisao/la:
Mandrake je napisao/la: Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinji ;) Bit će nam Krešo od koristi ove sezone :thumbup:
Ima li koristi od Vukmanovića? Ima 2000 eura mjesečno i ugovor na još 2 godine, eno ga trči okolo po Stadionu. Kako si odmah po Kreši pao, a ne spominjes ove strance. Krešo barem kod svoje kuće jede, a ne u tenis centru.
Vukomanović nije dobio priliku, a Krešo prije dvije sezone kad ga je Zrinja zvao nije došo nego je otišo u Široki (za bolje pare), pa poslije toga izjavi da ga iz Zrinje niko nije kontaktirao, a provjerena informacija da jest. Na kraju ti ispadne svejedno igro Krešo, Vukomanović ili neki peti deseti jer obojica (ne)igraju za pare. Krešo je najbolji strijelac u povjesti Zrinje i zato ga možemo i moramo držati kao legendu kluba, ali i on ide za parama kao i svaki drugi. On je igro u klubu sve dok ga neko ne zovne i ne ponudi neke pare, npr. da je Lendrić odigro utakmica ko Krešo imao bi duplo više golova. A Krešo ako voli Zrinju nek se skine sa "grbače" klubu tj. financijski rastereti klub. Ja kažem bolje jedan Vukomanović koji odigra dvi utakmice al ih solidno odigra nego Krešo koji ih odigra 7 8 i promaši 10 zicera. Treba mislit na rezultate i na europski iskorak.

modric

Post Postao/la modric » 18 jun 2015, 17:50

jeli peko u kombinacijama jos

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 18:59

modric je napisao/la:jeli peko u kombinacijama jos
Ne vjerujem...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 19:33

Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
Volim te bola'!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 18 jun 2015, 19:49

PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
A taj je .....???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 20:15

Imaćemo bolju (nadam se) i nimalo skuplju momčad nego prošle sezone, bez nekih netrebaluka i prinova koji su na plati a ne odigraju ni minute u dresu Zrinjskog...Ove sve igrače koji su dovedeni do sada možemo karakterizirati kao pojačanja (Zakarić apsolutno pojačanje, Žeravica za kojeg Marinović tvrdi da je najbolji vezni u ligi, Filipović koji je u dresu Drine postgao devet golova plus Bilbija i još jedno pojačanje o kojem ćemo narednih dana)...Izgleda da Šula stvara ove sezone šampionsku momčad koja bi i u EL mogla daleko uz malo sreće ( treba popraviti koeficijent za naredne sezone)...Isto tako moraćemo se zahvaliti još nekolicini igrača (po mom skromnom mišljenju trojici-četvorici) koji bi bespotrebno grijali klupu Zrinjskog a mogu se nametnuti u nekim drugim sredinama i biti prvotimci...Sve u svemu, kako je počelo, mogla bi biti ovo vrlo uspješna sezona za naš Zrinjski...nadam se..Sretno Plemići! mosa njaZri!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2015, 20:29

zrinja05 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
A taj je .....???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sorry...polako, nije još završeno...Malo sam izletio, nepotrebno...jbg...strpimo se
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.