Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Benjo protresao region 
Benjo jel ti porasto brat Emrah, i sad se sjecam malog dok drzi posudu vode iznad glave s onom motkom

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tuka kaže "Poremetila me doping kontrola, malo je previše ovo sve u nekoliko dana", Bošnjo mu ne vjeruje, zna bolje od njeg.calcio je napisao/la: Znači smatraš da je Tuku poremetila doping kontrola? Pa ne znam šta bi čovjek rekao na to... Padala je kiša u Australiji za vrijeme njegove trke u Amsterdamu, postoji mogućnost da ga je i to poremetilo.
Kikan kaže "Nismo se opijali" a na priloženom klipu na stolu nema ništa osim alkohola uz šenlučenje i urlaukanje dotičnih "profesionalnih košarkaša", a Bošnjo će "Ako Kikan kaže, mora da je tako!"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jasta je, jos par dana raspusta pa krece u 9. razred.. Lete godinekobe24 je napisao/la:Benjo jel ti porasto brat Emrah, i sad se sjecam malog dok drzi posudu vode iznad glave s onom motkom![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima sat na zidu, ako neko moze 'procitati' koliko je sati neke stvari ce ipak biti jasnije...
svako ovo može razumjeti i tumačiti po svom nahođenju, ali neke stvari koje su rečene prosto nisu tačne.
Prije svega, mnogi vrhunski klubovi i reprezentacije imaju ovakvu praksu. To svakako nije često, i vjerovatno nije intenzivno na način kako to izgleda u ovih 50 sekundi, ali stvarno su u zabludi svi koji misle da je vrhusnki sport 100% prepreman po spartanskim principima.
Dakako, treba razdvojiti neke stvari, to se ne odnosi na pojedinačne sportove tj. na ljude poput Bolta, Felpsa ili tako nešto, gdje je režim ishrane i treninga striktno propisan, i moraju ga se pridržavati 100%, jer u njihovim sportovima je takav princip, često jedan stoti dio sekunde odluči, a koliko god to prozaično zvučalo, taj djelić sekunde je možda onaj biftek viška ili ona dvolitra koka kole uz napolitanke...
Međutim u kolektivnim sportovima je to drugačije, koliko god da su fizikalije bitne, neki njihov trenutni manjak se uvijek može nadoknaditi skillom, tako da ovakvi izleti zaista ne prave štetu, ukoliko su tempirani u nekom razumnom periodu, tipa, bar 7-8 dana prije utakmice. Igrači moraju imati neki ventil, e sad, naravno da to ne treba biti da se onesvješćuju od alkohola, ali odraslom čovjeku 4-5 piva ne mogu napraviti veliku štetu u organizmu, a mogu mu pomoći da se malo opusti, ili u mom slučaju da lakše svari ovakvo **** od muzike, zarad druženja sa ortacima.
Dakle sve ovo ne bi trebalo biti strašno ako je bilo u tim nekim granicama normale (tipa 4-5 rundi pića) i ako je cijela ekipa učestvovala, da stvarno liči na neki team building. Iz mog nekog iskustva, na 15 dana treninga možda bi mogao da legne jedan ovakav "Ventil". Ne bi valjalo ako češće praktikuju ovakve stvari, onda bi to već dovelo do onog o čemu pričate, smanjenja individualnih i timskih performansi na terenu.
Naravno, najveće sranje je što su dopustili da se ovo snima. Tu se vidi da su neiskusni u ovim stvarima. Iskusne ekipe na vrijeme upozore sve da se u ovakvim situacijama telefoni ne pale i jasno se stavi do znanja okruženju o čemu se radi.
Prije svega, mnogi vrhunski klubovi i reprezentacije imaju ovakvu praksu. To svakako nije često, i vjerovatno nije intenzivno na način kako to izgleda u ovih 50 sekundi, ali stvarno su u zabludi svi koji misle da je vrhusnki sport 100% prepreman po spartanskim principima.
Dakako, treba razdvojiti neke stvari, to se ne odnosi na pojedinačne sportove tj. na ljude poput Bolta, Felpsa ili tako nešto, gdje je režim ishrane i treninga striktno propisan, i moraju ga se pridržavati 100%, jer u njihovim sportovima je takav princip, često jedan stoti dio sekunde odluči, a koliko god to prozaično zvučalo, taj djelić sekunde je možda onaj biftek viška ili ona dvolitra koka kole uz napolitanke...
Međutim u kolektivnim sportovima je to drugačije, koliko god da su fizikalije bitne, neki njihov trenutni manjak se uvijek može nadoknaditi skillom, tako da ovakvi izleti zaista ne prave štetu, ukoliko su tempirani u nekom razumnom periodu, tipa, bar 7-8 dana prije utakmice. Igrači moraju imati neki ventil, e sad, naravno da to ne treba biti da se onesvješćuju od alkohola, ali odraslom čovjeku 4-5 piva ne mogu napraviti veliku štetu u organizmu, a mogu mu pomoći da se malo opusti, ili u mom slučaju da lakše svari ovakvo **** od muzike, zarad druženja sa ortacima.
Dakle sve ovo ne bi trebalo biti strašno ako je bilo u tim nekim granicama normale (tipa 4-5 rundi pića) i ako je cijela ekipa učestvovala, da stvarno liči na neki team building. Iz mog nekog iskustva, na 15 dana treninga možda bi mogao da legne jedan ovakav "Ventil". Ne bi valjalo ako češće praktikuju ovakve stvari, onda bi to već dovelo do onog o čemu pričate, smanjenja individualnih i timskih performansi na terenu.
Naravno, najveće sranje je što su dopustili da se ovo snima. Tu se vidi da su neiskusni u ovim stvarima. Iskusne ekipe na vrijeme upozore sve da se u ovakvim situacijama telefoni ne pale i jasno se stavi do znanja okruženju o čemu se radi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu potvrditi da sat pokazuje I:ISlevinKelevra je napisao/la:Ima sat na zidu, ako neko moze 'procitati' koliko je sati neke stvari ce ipak biti jasnije...![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Poremetila me doping kontrola, malo je previše ovo sve u nekoliko dana", sorry ali to zvuči kao klasični izgovor.wobly92 je napisao/la:Tuka kaže "Poremetila me doping kontrola, malo je previše ovo sve u nekoliko dana", Bošnjo mu ne vjeruje, zna bolje od njeg.calcio je napisao/la: Znači smatraš da je Tuku poremetila doping kontrola? Pa ne znam šta bi čovjek rekao na to... Padala je kiša u Australiji za vrijeme njegove trke u Amsterdamu, postoji mogućnost da ga je i to poremetilo.
Kikan kaže "Nismo se opijali" a na priloženom klipu na stolu nema ništa osim alkohola uz šenlučenje i urlaukanje dotičnih "profesionalnih košarkaša", a Bošnjo će "Ako Kikan kaže, mora da je tako!"
Pa i ne vidi se baš mnogo alkohola. Ustvari ne vidi se uopšte šta piju. Ali Bošnjo će pljuvati u svakom slučaju, sa alkoholom ili bez alkohola.
Ma i za Tuku smiješno opravdanje ko i za ove idiote. Tuka na OI nije imao doping kontrolu da okrivi, pa okrivio boga za neuspjeh. Čudi me da i ovi nisu pokušali nešto tako. Ono, bog nam dao iskušenje i mi pali.wobly92 je napisao/la:Tuka kaže "Poremetila me doping kontrola, malo je previše ovo sve u nekoliko dana", Bošnjo mu ne vjeruje, zna bolje od njeg.calcio je napisao/la: Znači smatraš da je Tuku poremetila doping kontrola? Pa ne znam šta bi čovjek rekao na to... Padala je kiša u Australiji za vrijeme njegove trke u Amsterdamu, postoji mogućnost da ga je i to poremetilo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako dobro vidim 20:15 ili 2:40SlevinKelevra je napisao/la:Ima sat na zidu, ako neko moze 'procitati' koliko je sati neke stvari ce ipak biti jasnije...![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Iskreno vala me vise i zaboli za sve, sta ces ocekivat od momaka kad nam predstavnik ovako lagano
Čekamo da izađe video Malonea kako upada na trening i ono sav začuđen "Vi fkt trenirate, ja mislio ovdje neka sjedaljka".armin dju je napisao/la:
Iskreno vala me vise i zaboli za sve, sta ces ocekivat od momaka kad nam predstavnik ovako lagano![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hocel neko prenositi mec iz Perma?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Youtube kanal Svetlana Ceca Ražnatovićesprit24 je napisao/la:Hocel neko prenositi mec iz Perma?? Hvala
Prenosit ce sigurno neka njihova televizija barem, znaci trebao bi biti stream.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Pa nije valjda da BHT nece prenositi utakmicu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na txt-u nema nista za srijeduL-Train je napisao/la:Pa nije valjda da BHT nece prenositi utakmicu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I ja sam sad pogledao,necu unaprijed da ih kunem,ali jos za vrijeme OI nekoliko puta sam ponovio daBogda se ugasili,hrpa nesposobnih uhljeba koji rade tamo nece otici nikad,mozda je i vrjeme da postanemo prva zemlja u evropi koja nema drzavnu televiziju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gamadi neprofesionalna, mars iz reprezentacije !
- Alen Škoro
- Kontakt:
Prvi moj slijedeci dolazak u Tuzlu, tebi se javljam. Imam osjecaj da bi to pravi dernek bio.Chinaglia je napisao/la:jebga, cim je alkohol na stolu, znaci da su se ubili od alkohola, a i na videu se vidi da su u jasno alkoholisanom stanju, cim onako "divljaju"jer se ne moze onako provodit bez da pijes alkohol, ili sa manjom kolicinom istog..
eh da, sto se tice muzike, ako vi ne slusate cetnikusu Cecu, to je vase pravo, ali zasto komentariste to sto drugi slusaju istuovo je muzika, ona je odlicna pjevacica, ima odlicne pjesme i ona bi napunila svaku dvoranu ili stadion u Bosni i Hercegovini, htjeli to vi priznati ili ne, a i sam bih otisao na koncert! ne volim je ni ja kao personu, ali razdvojite muziku i to sto je ona teski sovinista i cija je supruga bila
dalje, momci su imali dozvolu od selektora da odu i proslave rodjendan, od prvog dana svi ti momci, kao i selektor, isticu da je atmosfera u ekipi odlicna, a kao sto neko rece, nece ih jedna noc provoda unistit.. ovo je balkan i ovakve stvare ce se uvijek desavat, desavaju se i u drugim drzavama u svijetu, generalno, ali pogotovo ovdje, takvi smo narodi i tu se ne moze nista uradit povodom toga! licno, ne vidim problem u ovome, neka su izasli i proveli se, problem bi bio da se provode noc pred tekmu ili da ovo ucestalo rade
Puna podrška momcima, žive život. Ko je vama kriv što ne znate
NON MOLLARE MAI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kikanović: Nismo se opijali na rođendanu Jusufa Nurkića, mi smo profesionalci
i moj babo to kaže materi kad dođe iz kafane a dvojica komšija ga nose
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.