Nisam vidio. Skrećem temu s jedne gluposti na drugu…bitna je raznovrsnost.NoDi80 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:14Haha napisao sam i ja brate da je nezvanicno i to je toVaya je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:11
Nodi brate, ne trebas se paliti...ovo nije A repka Srbije, ni ti je bio neki zvanicni FIFA datum za neku prijateljsku ili zvanicnu utakmicu... okupio Paunovic za vikend u Pazovi 10 juniora i 10 igraca iz srbijanske lege...malo se istezali i igrali seve...znaci nije nista zvanicno bilo, ali ljudi mu daju do znanja da obracaju paznju na njega, sto znaci da ga trebamo kaparisati cim prije...
Ja sam njega spominjao na Zeljinoj temi kad smo igrali s Pazarom i znao sam odmah da je dobar
Nebitno hajde u pravu si, nego interesuje me gdje si vidio to za DjuricaMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:09
Hoćemo…kad ti moram crtati. Ti si navijač Želje pa da ti nacrtam da bi shvatio…nije isto poziv Kosoriću da ide igrati protiv SAD sa našom trećom ekipom i da je otišao na prijateljsku utakmicu sa A repkom. Okupili se ljudi da treniraju i odigraju utakmicu iza zatvorenih vrata DA BI MOŽDA DOŠLI DO A REPKE i bili izabrani. U skautiranja si prejak…ali pregoniš u drugim stvarima. De povuci ručnu.
Luka je odbio na pocetku sezone dva kluba iz cvajte, jer zeli da se izbori u prvom timu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zar sumnjass u moje rijeci hahahMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:18
Nisam vidio. Skrećem temu s jedne gluposti na drugu…bitna je raznovrsnost.
Vidjeces kad Djuric bude nas najbolji vezni, a subotu ide s prvim timom protiv Stuttgarta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Apsolutno. 15 puta si ga najavio sa prvim timom i da će debitovati. Evo ide i 16ti…za ovo da će biti najbolji…de povuci ručnu.NoDi80 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:25Zar sumnjass u moje rijeci hahahMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:18
Vidjeces kad Djuric bude nas najbolji vezni, a subotu ide s prvim timom protiv Stuttgarta
S obzirom da nam je sredio Memica, moze mu se omaknuti maloMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:29Apsolutno. 15 puta si ga najavio sa prvim timom i da će debitovati. Evo ide i 16ti…za ovo da će biti najbolji…de povuci ručnu.NoDi80 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:25Zar sumnjass u moje rijeci hahahMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:18
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma debitovao je lik davno, i to protiv Bayerna da stvar bude jača.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:29Apsolutno. 15 puta si ga najavio sa prvim timom i da će debitovati. Evo ide i 16ti…za ovo da će biti najbolji…de povuci ručnu.NoDi80 je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:25Zar sumnjass u moje rijeci hahahMiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:18
Nego raja je li neko upratio da NSBiH organizuje neki kamp za mlade u Zenici. Zadnjih par sedmica sam na fb vidio objave bruku naših klubova čiji su juniori, kadeti dobili poziv. Čak i neka djeca iz SAD.
Ne znam je li to bilo ili tek treba biti, ali zvuči kao pozitivna priča, zna li neko nešto više ?
Ne znam je li to bilo ili tek treba biti, ali zvuči kao pozitivna priča, zna li neko nešto više ?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Moja greška. Zaboravio sam na onih 7 minuta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:39Ma debitovao je lik davno, i to protiv Bayerna da stvar bude jača.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:29Apsolutno. 15 puta si ga najavio sa prvim timom i da će debitovati. Evo ide i 16ti…za ovo da će biti najbolji…de povuci ručnu.
Kampovi „Elitni omladinski igrači“, u organizaciji Nogometnog saveza BiH (NSBiH), redovno se održavaju u Trening centru NSBiH u Zenici. Ovi kampovi okupljaju najtalentovanije mlade fudbalere iz cijele države, po regijama, radi selekcije i razvoja. Najnoviji kampovi organizovani su krajem 2025. i u aprilu 2026. za talentovane omladince iz raznih klubova.Soli je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:45Nego raja je li neko upratio da NSBiH organizuje neki kamp za mlade u Zenici. Zadnjih par sedmica sam na fb vidio objave bruku naših klubova čiji su juniori, kadeti dobili poziv. Čak i neka djeca iz SAD.
Ključne informacije o kampovima:
Cilj: Selekcija talentovanih igrača za omladinske reprezentativne selekcije BiH.
Učesnici: Omladinski reprezentativci i talenti iz regionalnih klubova (npr. Sarajevo, Istočno Sarajevo, Zenica, Travnik, Krajina).
Nedavne aktivnosti:
April 2026: Organizovan kamp za elitne omladinske igrače, na koji su pozivani igrači iz klubova poput FK Budućnost Banovići.
Decembar 2025: Održan kamp na kojem su učestvovali igrači iz HNK Brotnjo i drugi talenti iz BiH.
Maj 2025: Održan kamp za omladince, uključujući igrače iz FK Velež Mostar.
Ove kampove vode stručni štabovi omladinskih selekcija NSBiH kako bi pratili razvoj najperspektivnijih igrača iz domaćih omladinskih pogona.
Odavno je to praksa, ako se dobro sjecam. Samo sto me brinu "strucne" osobe koje rade sa momcima.Soli je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:45Nego raja je li neko upratio da NSBiH organizuje neki kamp za mlade u Zenici. Zadnjih par sedmica sam na fb vidio objave bruku naših klubova čiji su juniori, kadeti dobili poziv. Čak i neka djeca iz SAD.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala drug. Iskreno sam mislio da je nešto novo. Valjda će sa novom garniturom davati bolje rezultate, što kaže Damir važno je i ko radi s njima.mahic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:53Kampovi „Elitni omladinski igrači“, u organizaciji Nogometnog saveza BiH (NSBiH), redovno se održavaju u Trening centru NSBiH u Zenici. Ovi kampovi okupljaju najtalentovanije mlade fudbalere iz cijele države, po regijama, radi selekcije i razvoja. Najnoviji kampovi organizovani su krajem 2025. i u aprilu 2026. za talentovane omladince iz raznih klubova.Soli je napisao/la: ↑28 apr 2026, 20:45Nego raja je li neko upratio da NSBiH organizuje neki kamp za mlade u Zenici. Zadnjih par sedmica sam na fb vidio objave bruku naših klubova čiji su juniori, kadeti dobili poziv. Čak i neka djeca iz SAD.
Ključne informacije o kampovima:
Cilj: Selekcija talentovanih igrača za omladinske reprezentativne selekcije BiH.
Učesnici: Omladinski reprezentativci i talenti iz regionalnih klubova (npr. Sarajevo, Istočno Sarajevo, Zenica, Travnik, Krajina).
Nedavne aktivnosti:
April 2026: Organizovan kamp za elitne omladinske igrače, na koji su pozivani igrači iz klubova poput FK Budućnost Banovići.
Decembar 2025: Održan kamp na kojem su učestvovali igrači iz HNK Brotnjo i drugi talenti iz BiH.
Maj 2025: Održan kamp za omladince, uključujući igrače iz FK Velež Mostar.
Ove kampove vode stručni štabovi omladinskih selekcija NSBiH kako bi pratili razvoj najperspektivnijih igrača iz domaćih omladinskih pogona.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Soli i 36 gostiju.