AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ma ode u Fener izgleda.Puno smo se neckali i uletise ljudi sa 50 miliona i zdravo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Nije sad toliki problem izgubiti njega, ali ako nastave u ovom ritmu, idu pojačanja ala Vaz.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Iskreno nista ne ocekujem od ovog prelaznog roka.Igrat cemo Ligu Prvaka a Gasperini nek se snalazi sa onim sto ima.
Kaže Rimska štampa da u utorak ide ponuda koju vjv bude Marseille prihvatio, 45 s bonusima s fudbalerom je sve dogovoreno, ajd da vidimo 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Potencijalno novo pojačanje, djeluje jako prosječno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Nema za njega ništa u vijestima. Ali zato su tu moćni Tresoldi i Pinamonti. To je naš nivo. Ni Garnacha nećemo završit jer Chelsea ne želi pozajmicu pa otkup, nego samo prodaju. Užas od prelaznog roka. SVaki dan gledam kako klubovi dovode nekoga samo mi ništa. Evo noćas Atletiko završio Leea iz PSG za 40 miliona. Tottenham ubija transferima. A mi produžili Čelika. 
Commando Ultrà Curva Sud
Evo nam Dybale.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izgleda da je kraj sage za Greenwooda, preskup je za nas. Ne kasnimo uopće.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma istrest cemo lovu opet na neki otpad i to je to, kao na Vaza, Dovbyk 38mil i sl.
embrace the chaos
Da kaze štampa da hoce platu 6 milki i bonuse, pa nismo ni ponudu poslali niti ništa, šta mi radimo ovaj mercato, natežemo se s Pelegrinijem i Celikom za 300 hiljada, koj cemo qurac mi dovest jbt.... I onda što kazete 28.8 budemo dali 35 milki za neki otpad, pa pun mi je qurac tog debilizma..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Pa mogu zaboraviti Amerikanci pojačanja vrijedna LP za platu od 1,7 miliona
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nikad necu skontati kupovinu Vaza.Ne znam jesmo li za nekog igraca dali tolike pare a da bukvalno nista nije ponudio niti cemo ga moci prodati za vece pare.Tuga iskreno.
Ma imamo mi dosta promasaja, obicno kad malo jacu cifru damo to je fula, ili ove skupe posudbe bez da ti igraci imaju ucinak, nabere se fina cifra.
Greenwood ce izgleda u Istanbul, mislio sam da ga mozemo potpisati i jos 2-3 dobra pojacanja koliko nam treba za 3 fronta, ali nista. Ako misle tog iz Porta potpisati sto ima skoro 30g ili takve, bolje da nikog ne potpisemo onda. Jbg trebalo se gledati da se ekipa osnazi da se dodje do osmine u lp i ponovo bude u top4, za takvo nesto treba dobar mercato, ali vec se vidi da mi igrace necemo ciljano dovoditi nego ono sto nam razni agenti uvale. Kvalitet ekipe ako ostane isti nece biti dovoljno.
embrace the chaos
Eto, već sada ozbiljni izvori potvrđuju da će Greenwood u Fener, jako mi je žao, to je doslovno najbolji dostupan igrač za nas. Kompletan i spreman, neko ko diže čitavu ekipu na veći nivo. Ipak, ako smo poslali ponudu, a Mason se odlučio za tursku ligu, neka mu je sretno. Siguran sam da bi se u Rimu osjećao posebno, baš kao i svaki igrač koji je prišao ovom klubu. Turski navijači jesu strastveni, ali nema iritantnijih od njih. Naročito online, ubijaju.
Ono što se spominje bar malo ozbiljnije ovih dana - Diego Moreira, stvarno polivalentan i zanimljiv igrač, mislim da bi se dobro uklopio u čitavu filozofiju kluba, volio bih kada bi došlo do tog transfera. Pepê bi bio užasan transfer, u katastrofalnoj je formi, ne vidim na koji način bi mogao pomoći ovoj ekipi.
Ono što se spominje bar malo ozbiljnije ovih dana - Diego Moreira, stvarno polivalentan i zanimljiv igrač, mislim da bi se dobro uklopio u čitavu filozofiju kluba, volio bih kada bi došlo do tog transfera. Pepê bi bio užasan transfer, u katastrofalnoj je formi, ne vidim na koji način bi mogao pomoći ovoj ekipi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Sunderland spremio ponudu za Solulea od 30 miliona. Ja ne bih razmišljao, ako se već ne računa na njega.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma problem je to što danas svaki imbecil otvori profil na twitteru, kupi plavu kvačicu i postane insajder. Fabrizio Romano je praktično potvrdio da Roma nikada nije ni imala šanse da dovede Greenwooda, već je to bilo samo pumpanje zbog klikova. Nevjerovatno mi je krivo, ne sad striktno zbog njega samog, već zbog manjka interesa vlasnika da klub podignu na veći nivo.
Milan je već sada potrošio sto miliona, Como je potrošio šezdeset. Roma nije u stanju da igraču ponudi platu od šest miliona, šta očekivati.
Izvukao sam imena koja su se do sada najviše spominjala kao pojačanja u napadu:
Brahim Díaz (ne želi da ode iz Reala, prevelika konkurencija)
Mohamed Salah (ogromna plaća, nerealan)
Antonio Nusa (cijena preko pedeset miliona, nerealan)
Christos Tzolis (preko pedeset miliona, velika konkurencija)
Crysencio Summerville (ogromna konkurencija, preko šezdeset miliona)
Christian Pulisic (Amorim ga želi, teško izvodiv transfer)
Alejandro Garnacho (Chelsea ne želi posudbu, prevelika plaća za nas)
Rafael Leão (šezdeset miliona, prevelika plaća za nas)
William Gomes (ogromna konkurencija, Porto neće prodati igrača za siću)
Jamie Leweling (cijena preko pedeset miliona, što mi nećemo platiti)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diego Moreira (navnodno želja Gasperinija, cijena u našem rangu cca. četrdeset miliona, polivalentan, može igrati i desno i lijevo, pa čak i wing beka)
Dan Ndoye (poznaje ligu, igrao vrlo dobro, siguran sam da bi ga mogli dovesti na posudbu sa pravom otkupa)
Igor Paixão (naša želja još od ranije, dobar igrač, mislim da bi ga mogli dovesti)
Jan Virgili (realna meta, ali mislim da je premlad da bi mogao imati bilo kakav impakt, naročito jer već imamo mladog Vaza)
Mathys Tel (realno govoreći, možda i najbolji igrač kojeg bi mogli dovesti, neko ko bih nas odmah mogao značajno pojačati, dodatni plus je to što je izrazito polivalentan)
Kerim Alajbegović (igrač koji je praktično bio dogovoren i koji bi već potpisao da je Massara ostao sportski direktor, definitivno najveći plafon od svih, ali pitanje je koliko nam direktno i odmah može pomoći)
Pepê (sve rečeno, jako loše pojačanje bi bio)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto, to je sve što sam uspio izvaditi od medijskih izvještaja, ko bi po vama bio najbolje pojačanje sada kada je Greenwood zvanično otpao?
Milan je već sada potrošio sto miliona, Como je potrošio šezdeset. Roma nije u stanju da igraču ponudi platu od šest miliona, šta očekivati.
Izvukao sam imena koja su se do sada najviše spominjala kao pojačanja u napadu:
Brahim Díaz (ne želi da ode iz Reala, prevelika konkurencija)
Mohamed Salah (ogromna plaća, nerealan)
Antonio Nusa (cijena preko pedeset miliona, nerealan)
Christos Tzolis (preko pedeset miliona, velika konkurencija)
Crysencio Summerville (ogromna konkurencija, preko šezdeset miliona)
Christian Pulisic (Amorim ga želi, teško izvodiv transfer)
Alejandro Garnacho (Chelsea ne želi posudbu, prevelika plaća za nas)
Rafael Leão (šezdeset miliona, prevelika plaća za nas)
William Gomes (ogromna konkurencija, Porto neće prodati igrača za siću)
Jamie Leweling (cijena preko pedeset miliona, što mi nećemo platiti)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diego Moreira (navnodno želja Gasperinija, cijena u našem rangu cca. četrdeset miliona, polivalentan, može igrati i desno i lijevo, pa čak i wing beka)
Dan Ndoye (poznaje ligu, igrao vrlo dobro, siguran sam da bi ga mogli dovesti na posudbu sa pravom otkupa)
Igor Paixão (naša želja još od ranije, dobar igrač, mislim da bi ga mogli dovesti)
Jan Virgili (realna meta, ali mislim da je premlad da bi mogao imati bilo kakav impakt, naročito jer već imamo mladog Vaza)
Mathys Tel (realno govoreći, možda i najbolji igrač kojeg bi mogli dovesti, neko ko bih nas odmah mogao značajno pojačati, dodatni plus je to što je izrazito polivalentan)
Kerim Alajbegović (igrač koji je praktično bio dogovoren i koji bi već potpisao da je Massara ostao sportski direktor, definitivno najveći plafon od svih, ali pitanje je koliko nam direktno i odmah može pomoći)
Pepê (sve rečeno, jako loše pojačanje bi bio)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto, to je sve što sam uspio izvaditi od medijskih izvještaja, ko bi po vama bio najbolje pojačanje sada kada je Greenwood zvanično otpao?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Od tih pobrojanih imena samo sa sigurnocu mozes reci da bi Summerville bio pojacanje. Nusa, Tel, Gomes ne svidjaju mi se toliko, Leao ima propuh u glavi, za lijevu stranu bi bio zanimljiv Alajbegovic ali jos dosta rada je pred njim. Pitanje vremena je kad ce nas poceti povezivati sa Chiesom, Frattesiem. Greenwood valjda 11mil po sezoni u Turskoj, to mi ne mozemo dati jer nas bi stojalo preko 20mil sa porezima. Roma ovako ne moze na level vise, tako da sutra Svilar, Kone zatraze transfer bilo bi razumljivo.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.