ma nije logično, još nije igrao za Švicu, barem ne nađoh taj podatak19risha88 je napisao/la:Koji će nam klinacChinaglia je napisao/la:Admir Seferagić (19) debitovao za Basel, ušao u 86 minutueto, neka se potrude malo iz Saveza, neka Vlado razgovara sa momkom, nema nikakvog razloga da to ne učini, zar ne? momak ima naše državljanstvo
Logično je da igra za Švicarsku
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
pitaj Sušića pa ćeš se uvjeriti da jestChinaglia je napisao/la:ma nije logično, još nije igrao za Švicu, barem ne nađoh taj podatak19risha88 je napisao/la:Koji će nam klinacChinaglia je napisao/la:Admir Seferagić (19) debitovao za Basel, ušao u 86 minutueto, neka se potrude malo iz Saveza, neka Vlado razgovara sa momkom, nema nikakvog razloga da to ne učini, zar ne? momak ima naše državljanstvo
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa nije igrao, ali je logicno da mu svica bude prvi izbor, jelChinaglia je napisao/la:ma nije logično, još nije igrao za Švicu, barem ne nađoh taj podatak19risha88 je napisao/la:Koji će nam klinacChinaglia je napisao/la:Admir Seferagić (19) debitovao za Basel, ušao u 86 minutueto, neka se potrude malo iz Saveza, neka Vlado razgovara sa momkom, nema nikakvog razloga da to ne učini, zar ne? momak ima naše državljanstvo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@19risha88, Papastathopoulos
ma znam na šta mislite
ma znam na šta mislite
Neki dan ga selektor povukao za kapu. Ništa od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
Imali ikakavi vijesto o Arslanagicu i Milosevicu poslje one uzasne tekme?...Te igrace treba grabti pogotovo kad su tako mladi a igraju za najbolju ekipu u Belgiji sada.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
ako Arslanagic odluci igrati za BIH to ce biti kao dobitak na Bingu,momak je vec sada odlican igrac a ima svega 21 godinu.. nadam se da ce se papirologija,tj sportsko drzavljanstvo srediti do Maja kako bi mogao ici u Brazil sa ekipom! Igra u odlicnom klubu,u lideru prvenstva,standardan je u ekipi..i pred njim je velika karijera! Nadam se da ce Savez uciniti sve da ne izgubimo tog igraca,vidjeli smo protiv Egipta koliko nam u odbrani skripi... Arslanagic,Besic,Zahirovic,Misimovic,Pjanic,tih 5 igraca ce uciniti ekipu mnogo jacom nego sto je bila ona postava protiv Egipta!
Od Salatica izgleda nema nista, nesto se suska da bi mogli srediti jos jednog dobrog potencionalnog koji sad izgleda izgubljen. Ko bi to mogao biti zna li ko
- legenda reala
- Kontakt:
Hrgota ali on ima neke svoje uslove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakvi god da su, treba ih ispostovati, treci spic nam treba koji ce biti predvodnik uz Aru Hodzica.legenda reala je napisao/la:Hrgota ali on ima neke svoje uslove
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koji bi to dobitak bio uz Besica i Arslanagica da dodje i Hrgota.
ako Hrgota ima uslove, onda vjerovatno želi napismeno da će uvijek dobivati poziv i da će igrati u prvih 11
ne vidim koje druge uslove bi mogao postaviti
iskren da budem, niko ne smije ucjenjivati, eto neka ucjenjuje Hrvate i Šveđane, a inače je svakako dobrodošao kod nas
nadajmo se da će se Seferagić razviti u dobrog napadača i uspjeti, jer smo popušili Seferovića i Tankssona
isto tako se nadam se da će Hodžić otići negdje u Holandiju/Belgiju kao npr. Mitrović
momak je očigledno talenat i ne znam što mu je trebao transfer u Liverpool 
nadajmo se da će se Seferagić razviti u dobrog napadača i uspjeti, jer smo popušili Seferovića i Tankssona
Nepratim nasu ligu ali vidim taj Hodzic daje dosta golova i mlad je a kakva mu je ostala igra, imali potencijala tu? Sigurno bi trebalo biti dok je igrac Liverpoola. Taj Hrgota kad pocne igrati bolje bit ce mu prve opcije Hrvatska, Svedska pa BiH. Nije nista rekao za BiH i siguran sam da nece igrati za nas.
Sta je sa Lazicem jel povredzen ili je uopste on u Olympiakosovoj prvoj ekipi?
....Manchester United fan since 1993....
Pa zato mu treba obecat sto got trazi a onda kad zaigra i minut sluzbene tekme ako ne valja klupa. Koji potpisi i garancije u danasnjem nogometu. Ako je istina obecat pa vidjet ali onda vise nije do njega tako to pametni radeAdnan89 je napisao/la:Nepratim nasu ligu ali vidim taj Hodzic daje dosta golova i mlad je a kakva mu je ostala igra, imali potencijala tu? Sigurno bi trebalo biti dok je igrac Liverpoola. Taj Hrgota kad pocne igrati bolje bit ce mu prve opcije Hrvatska, Svedska pa BiH. Nije nista rekao za BiH i siguran sam da nece igrati za nas.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Ima i Salanović, i on je napadač. Ako upadne u prvu ekipu Atletika biće ogroman korak naprijed.
Forlan, Tores, Aguero, Falcao, Kosta, Salanović...
Forlan, Tores, Aguero, Falcao, Kosta, Salanović...
Spominjao sam mjesecima Hodžića, smiješno da jedan tako mlad a kvalitetan igrač ne dobije priliku makar u mladoj reprezentaciji.
Moj ti ja ga spominjem vec 3-4 god kako sam na forumu.. Doduse nisam logicno svo vrijeme bio sa ovim nickom.... A @legenda mu sestru spominje
Ma moralo je jednostavno biti nesto od njega.. Preveliki je to talenat da propadne.. Ni Dzeko njegovih god nije ''mlatio'' ovako dobro.... Od iduce sezone sigurno nastupa u nekoj mnogo jacoj Ligi od nase.. Nece mu Liverpool sigurno vise dati da igra po nasim kukuruzistima...
Ma moralo je jednostavno biti nesto od njega.. Preveliki je to talenat da propadne.. Ni Dzeko njegovih god nije ''mlatio'' ovako dobro.... Od iduce sezone sigurno nastupa u nekoj mnogo jacoj Ligi od nase.. Nece mu Liverpool sigurno vise dati da igra po nasim kukuruzistima...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
MrMuscle je napisao/la:Moj ti ja ga spominjem vec 3-4 god kako sam na forumu.. Doduse nisam logicno svo vrijeme bio sa ovim nickom.... A @legenda mu sestru spominje![]()
![]()
Zvanično Ara ostaje do nove godine na Grbavici
A žao mi što je Ćerimagić poletio za parama, on bi još i bolji bio da je ostao na Grbavici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Polako ba @legendo sa davanjem ocjena.. Nego sta bi sa Dzenitom
A sad Ara je uvijek bio bolji od Cerimagica.. fakti (mada ti to neces nikada priznati jer ti je Cera uvijek bio drazi).. I realno ne znam kako to tretiras poletio za novcem.. Pa Ara mjesecno zaradjuje 5000 eura u Liverpoolu plus smjestaj, hrana, vl. vozac itd.. Nesto ne vjerujem da Cera uzima te pare u Gentu al hajd... Uglavnom prelazak u Liverpool je vrhunski odabir... Pa makar i nikad ne zaigrao za iste.. A mozda i zaigra s obzirom da je jedan od rijetkih koji je trenirao sa prvim timom...
Hoces jednu excluzivu.. Cera se najvjerovatnije vraca u Zelju na ljet
o...
Baja da nije sebican i da se malo vise trudi na treninzima, od njih svih bi mogao najvise uspjeti.. Momak podjednako dobro igra i krilo i napadaca... Legitimni nasljednik Lulica samo sa mnogo boljim napadackim karakteristikama, o sutu da ne govorim... Samo neka malo poboljsa karakteristike licne, msm na trening i to i nema zme za njega...
Za Zolu polako.. Momak je tek poceo igrati nakon povrede... Ovo mu je prva znacajnija utakmica (poceo od prve min nakon povrede).. Usao je protiv Leotara al nesto malo i jos kasnije par puta malo igrao.. Sad je igrao negdje 60min... Jbg bice sve bolji i bolji kako vrijeme bude odmicalo.. Vidjeces momciluku u srijedu ako ga Djurbuz stavi da igra...
Al obrati paznju ako vec gledas zadnjeg veznog.. U Zelji ima jedan moderniji i bolji vezni od Zole.. A to je D. Sadikovic.. Momak je 95.god.. Pravi moderni zadnji vezni koji zna igrati lopte.. Sve vise i vise igra za prvi tim.. Cesto je i starter.... Protiv Plzena u Ceskoj udje odmah na pocetku i odigra vrhunsku utakmicu...
Nema sta bas me zanima imali li ijedan dr. klub u BH da ima ovoliko talenata i mladica u prvom timu...
A sad Ara je uvijek bio bolji od Cerimagica.. fakti (mada ti to neces nikada priznati jer ti je Cera uvijek bio drazi).. I realno ne znam kako to tretiras poletio za novcem.. Pa Ara mjesecno zaradjuje 5000 eura u Liverpoolu plus smjestaj, hrana, vl. vozac itd.. Nesto ne vjerujem da Cera uzima te pare u Gentu al hajd... Uglavnom prelazak u Liverpool je vrhunski odabir... Pa makar i nikad ne zaigrao za iste.. A mozda i zaigra s obzirom da je jedan od rijetkih koji je trenirao sa prvim timom...
Hoces jednu excluzivu.. Cera se najvjerovatnije vraca u Zelju na ljet
Baja da nije sebican i da se malo vise trudi na treninzima, od njih svih bi mogao najvise uspjeti.. Momak podjednako dobro igra i krilo i napadaca... Legitimni nasljednik Lulica samo sa mnogo boljim napadackim karakteristikama, o sutu da ne govorim... Samo neka malo poboljsa karakteristike licne, msm na trening i to i nema zme za njega...
Za Zolu polako.. Momak je tek poceo igrati nakon povrede... Ovo mu je prva znacajnija utakmica (poceo od prve min nakon povrede).. Usao je protiv Leotara al nesto malo i jos kasnije par puta malo igrao.. Sad je igrao negdje 60min... Jbg bice sve bolji i bolji kako vrijeme bude odmicalo.. Vidjeces momciluku u srijedu ako ga Djurbuz stavi da igra...
Al obrati paznju ako vec gledas zadnjeg veznog.. U Zelji ima jedan moderniji i bolji vezni od Zole.. A to je D. Sadikovic.. Momak je 95.god.. Pravi moderni zadnji vezni koji zna igrati lopte.. Sve vise i vise igra za prvi tim.. Cesto je i starter.... Protiv Plzena u Ceskoj udje odmah na pocetku i odigra vrhunsku utakmicu...
Nema sta bas me zanima imali li ijedan dr. klub u BH da ima ovoliko talenata i mladica u prvom timu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Zolotić nije za mene nikad bio neki poseban talenat, mnogo slabija verzija Zahirovića. Kvesić je igračina bio prije povrede, ostaje da vidimo kako će to vremenom izgledati kod njega.
Hodžić se mora zvati makar u mladu reprezentaciju.
Hodžić se mora zvati makar u mladu reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, ELDIABLO20, MiranGlasnic, Roki50 i 58 gostiju.