FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

djulba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 07 avg 2012, 10:53

harry_90 je napisao/la:Na danasnji dan prije 13 godina napustio nas je MUSTAFA HUKIC - HUKA ! :(
kao da je juče bilo. :( jesam se isplako na utakmici koja je bila poslije smrti svi su igrači ispod dresova imali njegovu sliku a Buco je dao go. ne znam kakva je bila utakmica.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2012, 11:02

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 avg 2012, 13:24

hamogr76 je napisao/la:Dobar si...kupit???????.....hahahahahah.....samo vi nama dođite.....a kavez je spreman....

Naravno da ćemo doći.Jel se javlja manijak ili pitar?

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 07 avg 2012, 15:47

taj oblik organizovanja u Gračanici ne postoji....postoje navijači Bratstva...500 do 600 gledalaca al posto dolazi Sloboda predviđam posjetu do 1500 gledalaca (ovisno o rezultatu u Lukavcu u prvom kolu)....dođete navijate al idete bez bodova....

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 07 avg 2012, 16:09

Tuzla950 je napisao/la:
Naravno da ćemo doći.Jel se javlja manijak ili pitar?
Koliko ja znam da dole nema strumfova i pitara, možda malo. Znaš i sam da je bila ekipa iz Gračanice kod nas, tako da su stanovnici prilično prijateljski nastrojeni prema Tz. Imaju neki lokalni "Marokanci" tako bješe, al' to su samo djeca, koja će se skupiti da skandiraju nešto. Tako da će ovo bit' jedan jako lijep izlet. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 avg 2012, 16:10

hamogr76 je napisao/la:taj oblik organizovanja u Gračanici ne postoji....postoje navijači Bratstva...500 do 600 gledalaca al posto dolazi Sloboda predviđam posjetu do 1500 gledalaca (ovisno o rezultatu u Lukavcu u prvom kolu)....dođete navijate al idete bez bodova....
Sacu ja tebi nesto da kazem, svi ste vi nekad navijali za Slobodu...a druga stvar, uzeti cemo vam sva tri boda
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 07 avg 2012, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 avg 2012, 16:26

ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 avg 2012, 16:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
Možda treba sa momcima stupit u kontakt i to je to.Hoćel` biti šta organizovano za Gračanicu?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 avg 2012, 17:09

mislim da ovde nije mjesto za razgovor o gostavanjima FUKARA , niti o bilo kojoj ozbiljnijoj navijackoj prici ...
za to postoje NAVIJACKI FORUMI , ZATVORENI , OTVORENI !!

FUKARE SU UVIJEK PRATILE SLOBODU NA STRANI I UVIJEK CE PRATITI , ZBOG TOGA SUVISNA PITANJA PRESKOCITE !!

nego vratimo se na temu FK SLOBODA ...

lijepo je sto su gracanlije optimisti , meni je to takodjer i draga carsijica , ALI ipak vec drugo kolo rasipate bodove kod kuce , vadite se protiv losijih ekipa !!!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 07 avg 2012, 17:40

Vidio sam maloprije na stupinama u Pinku jacksona sa ibrakovicem na kafi,sigurno su dobre vijesti da je ostao :D
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 avg 2012, 17:51

Kapellen je napisao/la:Vidio sam maloprije na stupinama u Pinku jacksona sa ibrakovicem na kafi,sigurno su dobre vijesti da je ostao :D
Bolje da ga je na ćevape odveo na Tenis ili sl :lol:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 07 avg 2012, 18:02

Ko je vlasnik Pink Panthera ja sam tamo vidjao i Davuda, Vojvodu, Ibraka, milion igraca, cak i letci oni na kraju sezone su na stolovima bili u tom kaficu ?

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 07 avg 2012, 18:18

delpiero20 je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la:taj oblik organizovanja u Gračanici ne postoji....postoje navijači Bratstva...500 do 600 gledalaca al posto dolazi Sloboda predviđam posjetu do 1500 gledalaca (ovisno o rezultatu u Lukavcu u prvom kolu)....dođete navijate al idete bez bodova....
Sacu ja tebi nesto da kazem, svi ste vi nekad navijali za Slobodu...a druga stvar, uzeti cemo vam sva tri boda
ma ništa od toga prijatelju,,,,,,morat če te pričekat na bodove s gostovanja....glatkih 2:0 za Bratstvo...ima dosta ljudi koji su išli gledat Slobodu i naravno navijat,,,,

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 07 avg 2012, 18:25

Dobro hajd necemo pobjedit, jel dosta vise spamanja ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 07 avg 2012, 21:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
Ima ti druga ekipa iz brckog sad.. nezz sta je sa starijih al stvarno sto rece ovaj nije navijacki forum ..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 avg 2012, 22:31

slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2012, 23:23

djulba je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Na danasnji dan prije 13 godina napustio nas je MUSTAFA HUKIC - HUKA ! :(
kao da je juče bilo. :( jesam se isplako na utakmici koja je bila poslije smrti svi su igrači ispod dresova imali njegovu sliku a Buco je dao go. ne znam kakva je bila utakmica.

moj jedan od najtuznih dana u zivotu :(..ujitru ustao i upalim radio Tuzlu i kad javljaju za sve navijace Slobode, gradjane Tuzle jendu od tuznih vijesti :(...kad rece da je nastradao svee se u meni preokrenu..izletio sam plako plako plako odmah sam otrcao dole pred zgradu mu i tu sam vidjeo puno nasih navijaca svi u nevjerici i kako nebi :(... covjek nam par mjeseci ranije vrati se u Slobodu da nam pomogne, jer smo bili sa 16 bodova na 14 mjestu u proljetnom dijelu sezone i kad je on dosao, uslijedilo je onih 9 pobjeda bez primljenog gola i odvodi nas u playoff...po svima igrlai smo daleko najlijepsi fudbal , pa ebote kakvo crno nabijanje lopte tu su bili Jasarevic,Osmanhodzic,Alen Mesanovic,Enes Mesanovic,Pasalic,Mesic ,Omej Joldic,Kuduzovic,Malkocevic, Bajrovic i td i td...znam da je Guso nakon one utkamice Celik-Zeljo izjavio da je Sloboda favorit i da igrmo najlijepsi fudbal i da smo u ovom trenutku ubjedljivo ispred svih :(...na zalost playoff se nije igrao jer smo se prvi solidirali trazili da Velez dobije stadion, ali na kraju nikad ga nije ni dobio pa sam uvjeren da je to bila ko neka igra da titulu zadrzi Sarajevo koje je bilo prvo kroz prvenstvo, ali zahvaljujuci proljetnom dijelu sezone, jer su bili u padu forme i Bosna ih dobi u finalu kupa te godine...hajd epomirili smo se sa tim i cekali smo narednu godinu u nadi da mozemo, ali malo pred pocetak prvenstva desila se ta tragedija koja je ne samo unistila san o tituli, vec vjerovatno i preokrenula sve u nasoj Slobodi..od tad su poceli ovi politicari da se uvlace u nas klub , jer niko nije bio kao Huka sa autoritetom da im svima ebe majku ko rusi Slobodu...ja sam jende prilike pisao jer sam prisustvovao u autobusu i vidjeo kakav autoritet igraci i Huka ima pa da se ne ponavljam.. jednostavno svi su ga gledali ko oca, pa i Alen Mesanovic je moro slusat ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2012, 23:26

ma care to im je bio vodja njihove skupine koji je dolazio dovodio ekipu i to onu ebenu ekipu iz Gracanice mislim ebena ekipa ljudi koja se poznavala sa nasim ljudima u grupi...uglavnom valjalo se tu svasta poso, utakmice ovo ono... dobro sta sad pricat ovoj djeci sta oni znaju kako je to bilo i za koga su ti ljudi navijali...oni imaju ovu novu furku navijaju z aone koji se vise prenose na TV i to je to i ako im klub nosi slicne boje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2012, 23:36

SiggySinatra je napisao/la:
Ima ti druga ekipa iz brckog sad.. nezz sta je sa starijih al stvarno sto rece ovaj nije navijacki forum ..
pa stari su malo stali, jer im je King Mire dosao evo vamo u USA covjek se ozenio zivi dobio djete i td...onda vjerovatno su i oni uz njega malo ohladili, ali ima ih jave se ba ljudi, a imaju i ovi drugi iz brckog takodjer
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 07 avg 2012, 23:40

MakeTZ je napisao/la:Ko je vlasnik Pink Panthera ja sam tamo vidjao i Davuda, Vojvodu, Ibraka, milion igraca, cak i letci oni na kraju sezone su na stolovima bili u tom kaficu ?
Drzi neki lik al nema dodirom sa Slobodom,uglavnom vazda Slobodini ljudi tu sjede kao sto ti kazes,cak je i vojvoda danas bio haman se vratio kuci :)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.