kao da je juče bilo.harry_90 je napisao/la:Na danasnji dan prije 13 godina napustio nas je MUSTAFA HUKIC - HUKA !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kao da je juče bilo.harry_90 je napisao/la:Na danasnji dan prije 13 godina napustio nas je MUSTAFA HUKIC - HUKA !
hamogr76 je napisao/la:Dobar si...kupit???????.....hahahahahah.....samo vi nama dođite.....a kavez je spreman....
Koliko ja znam da dole nema strumfova i pitara, možda malo. Znaš i sam da je bila ekipa iz Gračanice kod nas, tako da su stanovnici prilično prijateljski nastrojeni prema Tz. Imaju neki lokalni "Marokanci" tako bješe, al' to su samo djeca, koja će se skupiti da skandiraju nešto. Tako da će ovo bit' jedan jako lijep izlet.Tuzla950 je napisao/la:
Naravno da ćemo doći.Jel se javlja manijak ili pitar?
Sacu ja tebi nesto da kazem, svi ste vi nekad navijali za Slobodu...a druga stvar, uzeti cemo vam sva tri bodahamogr76 je napisao/la:taj oblik organizovanja u Gračanici ne postoji....postoje navijači Bratstva...500 do 600 gledalaca al posto dolazi Sloboda predviđam posjetu do 1500 gledalaca (ovisno o rezultatu u Lukavcu u prvom kolu)....dođete navijate al idete bez bodova....
Možda treba sa momcima stupit u kontakt i to je to.Hoćel` biti šta organizovano za Gračanicu?ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
Bolje da ga je na ćevape odveo na Tenis ili slKapellen je napisao/la:Vidio sam maloprije na stupinama u Pinku jacksona sa ibrakovicem na kafi,sigurno su dobre vijesti da je ostao
ma ništa od toga prijatelju,,,,,,morat če te pričekat na bodove s gostovanja....glatkih 2:0 za Bratstvo...ima dosta ljudi koji su išli gledat Slobodu i naravno navijat,,,,delpiero20 je napisao/la:Sacu ja tebi nesto da kazem, svi ste vi nekad navijali za Slobodu...a druga stvar, uzeti cemo vam sva tri bodahamogr76 je napisao/la:taj oblik organizovanja u Gračanici ne postoji....postoje navijači Bratstva...500 do 600 gledalaca al posto dolazi Sloboda predviđam posjetu do 1500 gledalaca (ovisno o rezultatu u Lukavcu u prvom kolu)....dođete navijate al idete bez bodova....
Ima ti druga ekipa iz brckog sad.. nezz sta je sa starijih al stvarno sto rece ovaj nije navijacki forum ..ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
djulba je napisao/la:kao da je juče bilo.harry_90 je napisao/la:Na danasnji dan prije 13 godina napustio nas je MUSTAFA HUKIC - HUKA !jesam se isplako na utakmici koja je bila poslije smrti svi su igrači ispod dresova imali njegovu sliku a Buco je dao go. ne znam kakva je bila utakmica.
ma care to im je bio vodja njihove skupine koji je dolazio dovodio ekipu i to onu ebenu ekipu iz Gracanice mislim ebena ekipa ljudi koja se poznavala sa nasim ljudima u grupi...uglavnom valjalo se tu svasta poso, utakmice ovo ono... dobro sta sad pricat ovoj djeci sta oni znaju kako je to bilo i za koga su ti ljudi navijali...oni imaju ovu novu furku navijaju z aone koji se vise prenose na TV i to je to i ako im klub nosi slicne bojeultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
pa stari su malo stali, jer im je King Mire dosao evo vamo u USA covjek se ozenio zivi dobio djete i td...onda vjerovatno su i oni uz njega malo ohladili, ali ima ih jave se ba ljudi, a imaju i ovi drugi iz brckog takodjerSiggySinatra je napisao/la:Ima ti druga ekipa iz brckog sad.. nezz sta je sa starijih al stvarno sto rece ovaj nije navijacki forum ..ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
Drzi neki lik al nema dodirom sa Slobodom,uglavnom vazda Slobodini ljudi tu sjede kao sto ti kazes,cak je i vojvoda danas bio haman se vratio kuciMakeTZ je napisao/la:Ko je vlasnik Pink Panthera ja sam tamo vidjao i Davuda, Vojvodu, Ibraka, milion igraca, cak i letci oni na kraju sezone su na stolovima bili u tom kaficu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.