Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Odkud sad Turska ,a ja ih nikad i neigram to su najveći lopovi i bagra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
raja mozel za sutra par parova prije svega mislim na spansku i taliansku kosarku,mozel proc joventut kec i barsa dvica i ako neko moze nesto od talijana da preporuci pozdravv
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne zna se koja je liga gora od ove dvije za prognoze ,ja ih više nikakd ne igram toliko puta su me oborili ,a sve je moguće u ove dvije utakmice ,haris10 je napisao/la:raja mozel za sutra par parova prije svega mislim na spansku i taliansku kosarku,mozel proc joventut kec i barsa dvica i ako neko moze nesto od talijana da preporuci pozdravv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- THE PSYCHOLOGIST
- Kontakt:
Halali brate, ja pročitao Bursa.legenda reala je napisao/la:Odkud sad Turska ,a ja ih nikad i neigram to su najveći lopovi i bagra
Prolazi listić 100%
- VolimLiverpool
- Kontakt:
THE PSYCHOLOGIST je napisao/la:Novi profil, nova nafaka.
Jos samo Arsenal da pobjedi i 400 KM u dzep.
Posto nisam mogao razmisljati o ostalim parovima, a Englesku poznajem u dusu za danas sam se odlucio
samo za njih.
Pozz, OTNYS_YNWA !
Vjerujem ja tebi @OTNYS,ali da si prije postavio,možda bi neko prepisao,ovako bolje da nam nisi ni napisao da čekaš Arsenal tako da ovo Jarugino potpuno stoji.Willy je napisao/la:Mi sto smo dugo na temi i sto postujemo tikete mnogo prije pocetka utakmica vjerujemo jedni drugima, izgradili smo povjerenje. Tiketi koji se postuju kad utakmice zavrse mogu biti bilo ciji. Znam mnogo igraca iz grada, kad bih htio mogao bih svaki dan slikati zanimljive tikete. Nama mnogo vise znaci tiket na forumu 3 sata prije pocetka utakmica nego hiljade maraka poslije utakmica koje su ko zna cije.
You'll never walk alone.
- THE PSYCHOLOGIST
- Kontakt:
Sve to stoji. Svaki dan izutra ili dan prije postam listiće ali jedva sam ušao i da napišem ovih desetak postova.
Čitav dan mi je puna kuća. Iskoristio priliku i trknuo do kladionice, vratio se i puna kuća gostiju.
Nisam se ni mislio kladiti, ovaj tiket sastavio bukvalno za 1 minut. Samo naškrabao i opalio po manjim kvotama.
Kod mog klađenja nema puno filozofije:
Petak holandska oba daju gol na cener, 2+ na cener. Subota i nedjelja parovi ( najviše iz Engleske premier lige
naravno - dosta je razloga zašto nju preferiram ). Danas nisam apsolutno imao vremena da razmišljam o ostalim
parovima, gledam tabelu/omjere .. Englesku znam u dušu tako da i nema puno odugovlačenja.
Čitav dan mi je puna kuća. Iskoristio priliku i trknuo do kladionice, vratio se i puna kuća gostiju.
Nisam se ni mislio kladiti, ovaj tiket sastavio bukvalno za 1 minut. Samo naškrabao i opalio po manjim kvotama.
Kod mog klađenja nema puno filozofije:
Petak holandska oba daju gol na cener, 2+ na cener. Subota i nedjelja parovi ( najviše iz Engleske premier lige
naravno - dosta je razloga zašto nju preferiram ). Danas nisam apsolutno imao vremena da razmišljam o ostalim
parovima, gledam tabelu/omjere .. Englesku znam u dušu tako da i nema puno odugovlačenja.
eh dobro je prodje ovo za danas, nadam se da cu u novu godinu krenuti sa dobitkomhare_king je napisao/la:Man Utd 2![]()
City 1![]()
Tottenham 1![]()
Liverpool 1![]()
Arsenal 2![]()
Chelsea 1![]()
A.Bilbao 1![]()
Sevilla 1![]()
Barcelona "B" oba daju![]()
eh evo jedan listic novogodisnji, nisam stigao prije postat od mahmurluka
Jesenice - Olimpija 5:1
Izvukli su me.
Izvukli su me.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
eo i u mene 2-dnevni

Nije loše, nadam se da ce i ovo izaci

Nije loše, nadam se da ce i ovo izaci
Može mi neko reći radi li ijedna kladionica sutra? Premier, Bet-Shop?? ... 
Svi rade sutra osim lutrije. Neki će raditi skraćeno, neki puno radno vrijeme.mandraX je napisao/la:Može mi neko reći radi li ijedna kladionica sutra? Premier, Bet-Shop?? ...
Hvala drugVirtu4l je napisao/la:Svi rade sutra osim lutrije. Neki će raditi skraćeno, neki puno radno vrijeme.mandraX je napisao/la:Može mi neko reći radi li ijedna kladionica sutra? Premier, Bet-Shop?? ...
Evo malo hokeja za sutra, onako iz prve.
Augsburger Panther - Adler Mannheim over 5,5, @1,65
EV Zug - HC Lugano over 5,5 @1,60
Lillehammer IK - Rosenborg over 5,5 @1,55
Augsburger Panther - Adler Mannheim over 5,5, @1,65
EV Zug - HC Lugano over 5,5 @1,60
Lillehammer IK - Rosenborg over 5,5 @1,55
Što se fudbala tiče, za oko mi je zapeo Old Firm Derby na Ibroxu. Treba da se desi čudo pa da Kelti ostanu neporaženi. Gledao sam ih u nekoliko zadnjih utakmica sa dosta lošijim protivnicima i jedva su pobjeđivali. Brown i Hooper su suspendovani, Cha Du Ri i Sung Yeung su na nekom Azijskom kupu što je dodatno zadrmalo ionako loš Celtic. Treba napomenuti da je Brown kapiten i da je dobio crveni karton u prošlom kolu.
Prije dva mjeseca Rangersi su ih samljeli na Celtic Parku 1-3. Također se očekuje prvi nastup Ljungberga za Celtic, ali Ljungberg nije igrao već 3-4 mjeseca, ne vjerujem da će biti neko veliko pojačanje.
Kvota je već pala na 2,00.
Prije dva mjeseca Rangersi su ih samljeli na Celtic Parku 1-3. Također se očekuje prvi nastup Ljungberga za Celtic, ali Ljungberg nije igrao već 3-4 mjeseca, ne vjerujem da će biti neko veliko pojačanje.
Sta mislite za sutrasnji par Brindisi - Scavolini? Ovaj Brindisi je ubjedljivo zadnji a dobra kvota na 2 1,90...
Od mene preporuka za sutra :
NFL
Seattle - St.Louis 2
Washington - NY Giants 2
Wigan - Newcastle ps1(oba daju gol)
Gl.Rangers - Celtic 1
Sevilla - Osasuna 1
Dusseldorf - Oldenburg 2
Odigrat cu jos od Virtu4l -a hokej!
Od mene preporuka za sutra :
NFL
Seattle - St.Louis 2
Washington - NY Giants 2
Wigan - Newcastle ps1(oba daju gol)
Gl.Rangers - Celtic 1
Sevilla - Osasuna 1
Dusseldorf - Oldenburg 2
Odigrat cu jos od Virtu4l -a hokej!
1.95Virtu4l je napisao/la:
jbt gldam sad ponudu uderbiyu za sutra,ovaj hokej sto virtual govori nema na ponudi to jest ovaj zbroj golova,jel to im samo u premieru?
Dajte kakav novogodišnji listić za sutra.
(sigurica) 
FK Pjetlovi
Sto u zadnje vrijeme izlaze sve realniji rezultati......

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Biće sutra u ponudi.haris10 je napisao/la:jbt gldam sad ponudu uderbiyu za sutra,ovaj hokej sto virtual govori nema na ponudi to jest ovaj zbroj golova,jel to im samo u premieru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.