Tako je kralju moj, sve ove teoreme padaju u vodu, kad se sa druge strane mreže pojavi španski bik Parera!NadalRafa je napisao/la:Kad macke nema misevi kolo vode. Nek se raduje balavurdija titulama neka ih. Nema mi nesto starih dobrih Fedtardova usutili se izgleda nakon novog gasenja. Ove Djokovicevce svakako nema ni na mapi. Jeste jadnici, a kad dobijaju prvi se javljate.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Re: ATP Tour
pa nema ništa jadnije od tvojih postova prijatelju moj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mujo i Suljo nastavljaju sa provalama
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al cudno da Mujo nije pomogao Sulji sa kakvim svojim argumentima u onoj epskoj raspravi o atp i race listiBosniaBoston je napisao/la:Mujo i Suljo nastavljaju sa provalama
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Šta ti opet podyebayeš?BosniaBoston je napisao/la:Mujo i Suljo nastavljaju sa provalama
Hoćeš da ja malo budem bezobrazan drug moj, ha?
JA SAM SAMO NAPISAO OVO DA TEOREME PADAJU KAD JE BIK SA DRUGE STRANE, A ZA OSTATAK TEXTA NIŠTA NISAM REKAO, VIDIŠ DA SAM BOLDIRAO NA ONO ŠTO SAM ODGOVORIO!
SERENDATE BEZZE, SVEGA MI!
Ako iko poštuje Fedexa ovdje, to sam ja, uz svu moguću zayebanciju...
@leo
Ti se DOGO ARGENTINO drži drugih tema u koje se malo bolje razumiješ i nauči čitati o čemu je rasprava bila i gdje je nesporazum bio!
jedva čekam da se lucky i niko sastanu ovdje, vidim da se žestoko kače na drugim pdfovima 
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Ja letve majko mila.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Medo je onako dns nista posebno, ali kao da vec ima onaj pobjednicki mentalitet, da i kad ne igra nesto pobjedjuje
Sampion pravi 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma lik ne mora ni igrati protiv ovih levata. Dovoljno da se pojavi.
41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj rodjo od koga izgubi...
#Punoljetstvo
Kakvo rutiniranje nejači, sta će im lik radit čim ova trojica ne budu vise tu 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Treba on ovo poceti raditi i njima, za Novaka vec znamo da moze, od Rafe je izg dva finala, a sa Rogerom nzm je li i igrao od kako je poceo ovaj ludi niz, znaci trebamo ga vidketi kakav je protiv Rogera
Zverev je mentalna ruševina ala Čilić.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Medo je trenutno 2.teniser svijeta odmah iza gacevaditelja
#Punoljetstvo
Rafa mu je los matchup, neće se on nikad protiv njega naigrat, sreća njegova pa Rafa neće jos dugo bit u vrhu, imat će cijeli prajm da se naosvaja slemova valaronaldo99 je napisao/la:Treba on ovo poceti raditi i njima, za Novaka vec znamo da moze, od Rafe je izg dva finala, a sa Rogerom nzm je li i igrao od kako je poceo ovaj ludi niz, znaci trebamo ga vidketi kakav je protiv Rogera
Roger mu sa svojim stilom takodjer ne bi trebao odgovarati pretjerano, al ovakav Roger se pati i sa mnogo losijim teniserima, a kraj je i njemu veoma blizu, Novak mu s druge strane jako leži
Pojava Medvedeva s ovako dobrim nivoom najmanje odgovara Novaku, a najvise Rafi u ovih narednih par godina dok ova dvojica budu na vrhu, sto mi se jako svidja, Rus može čistit put za Rafu i onda polagat oružje u finalima
Al pogledaj ti lika i ne proslavlja uopste masters titulu, ono ko normala je ovo sve, kakav brat nevjerovatno fakat

Ne mora znaciti, ima jako zajebanu mentalnu snagu, tacno ono sto treba za sampiona, a ove pobjede mu samo pomazu da stice rutinu osvajanja.bodi123 je napisao/la:Rafa mu je los matchup, neće se on nikad protiv njega naigrat, sreća njegova pa Rafa neće jos dugo bit u vrhu, imat će cijeli prajm da se naosvaja slemova valaronaldo99 je napisao/la:Treba on ovo poceti raditi i njima, za Novaka vec znamo da moze, od Rafe je izg dva finala, a sa Rogerom nzm je li i igrao od kako je poceo ovaj ludi niz, znaci trebamo ga vidketi kakav je protiv Rogera
Roger mu sa svojim stilom takodjer ne bi trebao odgovarati pretjerano, al ovakav Roger se pati i sa mnogo losijim teniserima, a kraj je i njemu veoma blizu, Novak mu s druge strane jako leži
Pojava Medvedeva s ovako dobrim nivoom najmanje odgovara Novaku, a najvise Rafi u ovih narednih par godina dok ova dvojica budu na vrhu, sto mi se jako svidja, Rus može čistit put za Rafu i onda polagat oružje u finalima
Nego ovom pobjedom je presao Rogera i za 2 sedmice ce biti novi No3 na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.