FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 20 apr 2016, 21:35

PitarBordo je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
A kome sad više gori pod nogama? :lol:
A je8eš ih.. Njima više gori, mi smo treći oni peti... Tita mi bit će zajebano u nedjelju... Valja mi tablu lexiliuma u doner natočit' prije tekme.
hajd ba stipu to , jedno su želje :lol: drugo mogućnosti, ko da nisu htjeli i ovu dobit?? pressing majka i kontra Duljina, samo da ne petlja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 apr 2016, 21:36

Gle evidentno je da ce Hurtic voditi ekipu samo do kraja sezone , pa zakaj onda ne bi otkupili Ćelin ugovor(a mozda i ne trebamo), koji se vec pokazao u ovoj ligi sto je forumskom mjenju glavna stavka :P .

Mislim da je jeftnije isčupat Ćelu od Krstajica , nego dovest neko novo "ime" koje ce nam oderat budzet za 100 000 milja maraka u roku od pet mjeseci .

Plus mi se Ćelo čini kao anti-menadzerski trener i samo cu ga citirati"Ja ne volim zvezdu u ekipi , mislim da je to najveci problem , ekipa je zvezda "

Znaci Okic pa pa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 apr 2016, 21:37

muhamedhulk je napisao/la:nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo :D
Čovjek koji je preporodio Radnik, nakon nepune dvije sezone dogurao do finala kupa, plus mu Željezničar redovna mušterija... Za njega pričaju djela, u ovoj ligi. A takvim stručnjacima treba da se okrenemo.
Ne kazem da sam protiv, ali bi trazio bolje rjesenje..a ako se ne nadje, neka ga doved. Potencijalni problem (uz pritak, naravno) vidim u tome da bi se sporo adaptirao na novi klub, pa da bi rezultati trpjeli...a znamo kako smo razmazeni i kako ne volimo gubiti.
Ali otom-potom
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 apr 2016, 21:38

DenchiNL je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
A kome sad više gori pod nogama? :lol:
A je8eš ih.. Njima više gori, mi smo treći oni peti... Tita mi bit će zajebano u nedjelju... Valja mi tablu lexiliuma u doner natočit' prije tekme.
hajd ba stipu to , jedno su želje :lol: drugo mogućnosti, ko da nisu htjeli i ovu dobit?? pressing majka i kontra Duljina, samo da ne petlja....
Nemoj nas da radimo pressing sviju ti... Mi smo negdje u sredini spektra... Ne znamo se ni braniti, nit' znamo baš dugo vršit pressing... U jednom trenutku počnemo se sami vraćati s loptom, ako je predugo držim ocam. :lol:

Mada mene libo racku, ima da se zategnem da mi bude barem do srijede slijedeće sve do Ustikoline ravno. :kafa:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 apr 2016, 21:40

Ma i ja sam za Ćelu, jbg nakon silnih promašaja čovjek ne može da bude pametan i da zna sa kim ćemo baš pogoditi. Valjda je svima jasno da nam neko tipa Jarni, Ješić i ostali ne smije nikad ni primirisat klubu. Neka mu Hurta bude pomoćnik i nek povede Dušana Hodžića i Samira Memiševića.
Biće hebeno na derbiju, miriše mi na X
SARAJEVO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 apr 2016, 21:42

Nemoj nas da radimo pressing sviju ti... Mi smo negdje u sredini spektra... Ne znamo se ni braniti, nit' znamo baš dugo vršit pressing... U jednom trenutku počnemo se sami vraćati s loptom, ako je predugo držim ocam. :lol:

Mada mene libo racku, ima da se zategnem da mi bude barem do srijede slijedeće sve do Ustikoline ravno. :kafa:
ako ove hadalje ne mognu uzet šta će u Evropi koji klinac uopšte???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 apr 2016, 21:43

Jedno je sigurno , ako se Ćelo pojavi na AFH neko ce smršat ili on ili igrači.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 apr 2016, 21:43

DenchiNL je napisao/la:

ako ove hadalje ne mognu uzet šta će u Evropi koji klinac uopšte???
Bolan nas Prijedor zaključao bio 60 minuta... Ja o Evropi razmišljam veoma romantično zadnjih dva mjeseca. :D
Samo Saraj'vo.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 20 apr 2016, 21:45

Ispali iz kupa,titula vam san, virite iz rupa, smije vam se TAN :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 apr 2016, 21:48

:lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 20 apr 2016, 21:53

Eh ovako,znam da vas i ne interesuje previse moje misljenje.Al eto došlo mi da kažem da ih trebamo dobro J E B A T na kosevu da ih supcic boli do narednog susreta. Eto toliko od mene

HVALA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 apr 2016, 22:01

Ma da se ne zavaravamo i mi,prije svega derbi je to i nikad nemozes unaprijed znati,a realno nista i mi nismo bolji da gradimo optimizam neki za deranje :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 apr 2016, 22:04

Bolan nas Prijedor zaključao bio 60 minuta... Ja o Evropi razmišljam veoma romantično zadnjih dva mjeseca. :D
ja sam jedno vrijeme mislio da ih je Ješić na treninzima izdriblo da igraju s 2 lopte u mreži uvijek.....
:thumbup:

Hurta king, mirno, polako, psiho-pripreme, na razgovor kod njega u ofis, kako žena , djeca, Samire-utoka?, itd. :D :lol:
lagano trenirati , samo da budu raspoloženi i naloženi, a trebalo bi :D sve nam ide na ruku....

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 apr 2016, 22:06

DenchiNL je napisao/la:
ja sam jedno vrijeme mislio da ih je Ješić na treninzima izdriblo da igraju s 2 lopte u mreži uvijek.....
:thumbup:

Hurta king, mirno, polako, psiho-pripreme, na razgovor kod njega u ofis, kako žena , djeca, Samire-utoka?, itd. :D :lol:
lagano trenirati , samo da budu raspoloženi i naloženi, a trebalo bi :D sve nam ide na ruku....
Ma da ga hoće Benko utrpati pa da poludimo svi. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Samo Saraj'vo.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 20 apr 2016, 22:07

Evo je, evo je :ljepota:
slika
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 apr 2016, 22:09

Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 apr 2016, 22:09

PitarBordo je napisao/la:Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.
:kafa: imas zenu bezobraze
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 apr 2016, 22:11

+1 :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 apr 2016, 22:15

FrancescoTotti je napisao/la:
:kafa: imas zenu bezobraze
Aliiii....... :(
Samo Saraj'vo.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 20 apr 2016, 22:21

Naravno, al' u nedjelju. slika

Sto me iznenadi Radnik. :crazy:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, Laganini1986, zagorski i 32 gosta.