Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
8.3.2018. drugi pokusaj saveza da Zeljeznicaru sredi titulu. Izjava Bake Sliskovica nakon utakmice u Banja Luci u nehumanim uvijetima : "Ja nemam dlake na jeziku, odluka sudca prije utakmice je bila da se utakmica ne igra, zatim stize poziv iz Sarajeva da se utakmica odigra".
Vec 15 godina vodimo borbu protiv saveza, al sutimo i osvajamo titule, kad dodje red na Beusa nece vam biti dobro.
Vec 15 godina vodimo borbu protiv saveza, al sutimo i osvajamo titule, kad dodje red na Beusa nece vam biti dobro.
Ok, i ovi su počeli sa svojom mitomanijom i falsifikovanjem apsolutno svega. Nešto je u zraku.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A realno ovi iz Arene i saveza da su malo pogledali prognozu mogli su sve utakmice staviti za subotu i nedjelju i sve bi bilo ok. Cak je mogla neka i u ponedjeljak. Bokje nego petak gdje su najavili citav dan padavine.
Isto nas vjerovatno ocekuje i ovaj vikend kad se u petak ocekuje lose vrijeme i bolje bi bilo utakmicu s petka pomjeriti za nedjelju. To kad bi u savezu bili normalni ljudi i vodili se logikom i interesom klubova i navijaca
Isto nas vjerovatno ocekuje i ovaj vikend kad se u petak ocekuje lose vrijeme i bolje bi bilo utakmicu s petka pomjeriti za nedjelju. To kad bi u savezu bili normalni ljudi i vodili se logikom i interesom klubova i navijaca
U slucaju sad da ovog 15. decembra bude jos vece nevrijeme i losiji uslovi, sta onda?
Nelogicni potezi, ako su jucer kone Igman mogli igrati po onom, zasto se danas ne bi moglo igrati. Nigdje slika, nigdje nista samo otkazano?
Nelogicni potezi, ako su jucer kone Igman mogli igrati po onom, zasto se danas ne bi moglo igrati. Nigdje slika, nigdje nista samo otkazano?
Pazi ovo 18. Kolo na proljeće 15/16.2. kada mi igramo derbi, znači opet odogda jedne utakmice. 8/9.2. kup BiH. Ne može ni prije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:21A realno ovi iz Arene i saveza da su malo pogledali prognozu mogli su sve utakmice staviti za subotu i nedjelju i sve bi bilo ok. Cak je mogla neka i u ponedjeljak. Bokje nego petak gdje su najavili citav dan padavine.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Pa nece jer su i oni u talu i ovo je sve planski odradjeno upravo zbog ovoga.Evo zvanicno 18.kolo odgodjeno za 15.2Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:21A realno ovi iz Arene i saveza da su malo pogledali prognozu mogli su sve utakmice staviti za subotu i nedjelju i sve bi bilo ok. Cak je mogla neka i u ponedjeljak. Bokje nego petak gdje su najavili citav dan padavine.
Misle da ce nesto postici s tim a u februaru cemo ih tek mlatnuti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čisto da se vratimo na ove postove.
Ja kad objavim to ti je haman pa zvanično.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zrinski tražio dva penala i prekid u 60-oj minuti, a ponuda je bila penal, crveni i prekid u 70-oj. Identičnu ponudu je dobio klub koji je svoju utakmicu igrao jučer. Na kraju, do dogovora nije došlo i utakmica se odgađa za proljeće.
Teren je kompletno smrznut, neočišćen i neuvjetan za igru. Po shizopitarima se izgleda trebalo odigrat jer su oni prije par godina igrali na nekakvoj oranici.
Nije mi jasno samo šta to Zrinjski po njima dobiva ovom odgodom?
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 23 nov 2024, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sloboda - Borac 15.12. Znaci sa Sarajevom iduce godine, rekao sam vam da se nece igrati. Pitanje je sta ce biti u decembru, ne bi me iznenadilo da bude jos odgoda. 
-
- Kontakt:
Tri mjeseca se natežu kako će se 18 kolo prebaciti u proljetni dio tako da za Tuzlu je odluka skroz logična

Opet Borac ima realne šanse da i na proljeće igra europu tako da će i nastavak sezone biti zanimljiv što se tiče rasporeda ako prođu dalje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Gdje ima slika smrznutog i neociscenog terena?Rigoletto je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:31Teren je kompletno smrznut, neočišćen i neuvjetan za igru. Po shizopitarima se izgleda trebalo odigrat jer su oni prije par godina igrali na nekakvoj oranici.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Moramo se malo uozbiljiti. Ovo nevrijeme je došlo u pravi čas da se sad bez ikakvih problema posljednje kolo prebaci na proljeće. Sad imaju sve što im treba da se to napokon i ozvaniči.
Odgodiće se zbog Borca, da ne ostanem nedorečen, koji ima paklen raspored na kraju i sad nemaju nikakvih prepreka da sebi olakšaju.
E sad, možemo analizirati koliko je to ispravno ili nije. Tereni su zaista katastrofa, biće zaleđeni do proljeća i da je ovo normalna liga - to bi bila dobra odluka, ali obzirom da liga nije normalna i da su tu posrijedi neki drugi motivi onda moramo da šutimo i da trpimo.
Odgodiće se zbog Borca, da ne ostanem nedorečen, koji ima paklen raspored na kraju i sad nemaju nikakvih prepreka da sebi olakšaju.
E sad, možemo analizirati koliko je to ispravno ili nije. Tereni su zaista katastrofa, biće zaleđeni do proljeća i da je ovo normalna liga - to bi bila dobra odluka, ali obzirom da liga nije normalna i da su tu posrijedi neki drugi motivi onda moramo da šutimo i da trpimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zanimljivo je koliko su se u Zrinskom prepali gostovanja na Koševu pa odgađaju i kolo poslije reprezentativne pauze. Malo im je i dvije sedmice pauze za pripremu utakmice. Koševo će biti spremno za petak i to je neodgodivo.
-
- Kontakt:
Znas sta je moj prijedlog i sta mislim da bi najbolje bilo
Da se ove 4 utakmice sto imate do kraja odgode za april nekad(naravno ako budete mogli),i onda da se protivnici ne pojave nikako da vam se upise 3 boda.Mislim da bi to najvise voljeli a vjerujem da ni dezurni pusiqurci ne bi imali nista protiv.I onako su vase utakmice samo stvar formalnosti(dok ne dodje Sarajevo od kojeg bjezite)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Juce (petak) je odgodjeno pola utakmica Prve lige RS koje se trebale igrati danas (subota). Kako je moguce da su dan unaprijed znali ce sutra biti neuslovno i da li je i to usmjereno protiv FK Sarajevo?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:05Ama kako je moguce da neko zna noc unaprijed da ce se utakmica odgoditi i odma brise objavu.I tako bude na kraju.Po kafanama se sklapaju dogovori yebo vas i vico i beus i talovi
Čekaj dok namjestimo HAARP.bvsic je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:34Gdje ima slika smrznutog i neociscenog terena?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Odgodjeno je i u Federaciji.Ti tereni su druga prica(u julu su oranice).Hibridni teren,u koji je ulozeno nekoliko miliona nikako ali nikako fizicki i teoretski ne moze biti toliko neuslovan da se dan ranije zakljuci da je nemoguce odigravanje.Taman da i danas i sutra ne staje snijeg a nema snijega ni danas ni sutraSuvorov je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:41Juce (petak) je odgodjeno pola utakmica Prve lige RS koje se trebale igrati danas (subota). Kako je moguce da su dan unaprijed znali ce sutra biti neuslovno i da li je i to usmjereno protiv FK Sarajevo?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:05Ama kako je moguce da neko zna noc unaprijed da ce se utakmica odgoditi i odma brise objavu.I tako bude na kraju.Po kafanama se sklapaju dogovori yebo vas i vico i beus i talovi
I ne pricam o tome vec o tome da se u Bijeljini jos jucer znalo da se nece ni danas igrati.I to nije nijedna oficijalna stranica prenijela vec mahalska stranica.Kako su oni to znali i ko im je to rekao ne znam ali ocito postoji dogovor.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čovječe Božiji, vi ne igrate a mi igramo na identičnim terenima. Shvataš sad problem?Rigoletto je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:31Teren je kompletno smrznut, neočišćen i neuvjetan za igru. Po shizopitarima se izgleda trebalo odigrat jer su oni prije par godina igrali na nekakvoj oranici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.