Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

save
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la save » 30 avg 2016, 08:55

Nisu ti ljudi roboti ili neka nadnaravna bica pa da ne moraju zivjeti zivotima obicnih ljudi. Čak šta više, mislim da je ova stvar motivizirajuća za ekipu, da malo popuste dizne i napetost pred kvale, da se djeca i drugi malo opuste. Neće jedna noć sa alkohol uticati na utakmice u kvalama niti bez alkohola, niti će umanjiti košarkaške i druge sposbnosti košarkaša.

Čak šta više. mislim da je ovo inicirano od strane 'vrha', bilo od strane selektora ili nekog drugog, a u cilju rasterečivanja ekipe.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 avg 2016, 10:39

save je napisao/la:Nisu ti ljudi roboti ili neka nadnaravna bica pa da ne moraju zivjeti zivotima obicnih ljudi. Čak šta više, mislim da je ova stvar motivizirajuća za ekipu, da malo popuste dizne i napetost pred kvale, da se djeca i drugi malo opuste. Neće jedna noć sa alkohol uticati na utakmice u kvalama niti bez alkohola, niti će umanjiti košarkaške i druge sposbnosti košarkaša.

Čak šta više. mislim da je ovo inicirano od strane 'vrha', bilo od strane selektora ili nekog drugog, a u cilju rasterečivanja ekipe.
Mi Bosanci smo korak ispred svih. Samo se kod nas ekipa rasterećuje dernecenjem, turbofolkom i alkoholom.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 30 avg 2016, 11:06

Sta kaze Kikan u dogovorenom terminu se vratili u hotel, a nece da kaze koji je to termin odnosno kad su se vratili :D

slobodas14
Kontakt:

Post Postao/la slobodas14 » 30 avg 2016, 11:11

mirsad993 je napisao/la:Sta kaze Kikan u dogovorenom terminu se vratili u hotel, a nece da kaze koji je to termin odnosno kad su se vratili :D
E trebao bi tebi reći kad se on vratio :bih:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 30 avg 2016, 11:17

slobodas14 je napisao/la:
mirsad993 je napisao/la:Sta kaze Kikan u dogovorenom terminu se vratili u hotel, a nece da kaze koji je to termin odnosno kad su se vratili :D
Boli mene ona stvar, nego je u biti i frka oko toga do koliko su sati ostali, mogao je fino kad je vec dao saopstenje i napisati kad su se vratili i demantovati price

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 avg 2016, 11:40

mirsad993 je napisao/la:
Boli mene ona stvar, nego je u biti i frka oko toga do koliko su sati ostali, mogao je fino kad je vec dao saopstenje i napisati kad su se vratili i demantovati price
Bojim se da onaj sat pokazuje debelo iza 00:00 osim ako Kikan nije demantovao i rekao da je sat pokvaren.
Licno mislim da je zadani rok bio 4h a.m. i svi su ga ispostovali
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 avg 2016, 12:19

Naravno da bi trebao, ne samo njemu vec svima nama koji smo dio reprezentacije drzave koji oni predstavljaju, oni su javne licnosti navodno u jeku priprema i treba da ima kodeks ponasanja i mehanizam odgovornosti. Poznato vam sta je sa Benkom uradio trener Sarajeva, a ovaj nas kosarkaski mag je ispasce ovo sve i organizovo i aminovo.
P.S. Iz privatnih krugova bliskih Damiru sam saznao da ga boli taki za repku odnosno neke rezultate i da je on tu prvenstveno zbog vlastitog CV-a, za dalji posao u Evropi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 avg 2016, 12:22

Jeste tu je samo zbog CV-a, i totalno mu je nebitno da li će se plasirati na EB ili ćemo imati 4 poraza u kvalifikacija, isto je to u CV-u :lol: Šta sve nećete napisati
Nad tobom sunce najljepše sja

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 avg 2016, 12:32

pinoglavi je napisao/la:Jeste tu je samo zbog CV-a, i totalno mu je nebitno da li će se plasirati na EB ili ćemo imati 4 poraza u kvalifikacija, isto je to u CV-u :lol: Šta sve nećete napisati
Njemu ce pisati da je bio selektor rep. BiH, ;) a proso u drugi krug ili ispo u grupi odnosno nekvalifikovo se je svejedno, u CV se pise radno mjesto, vremenski period te nagrade odnosno eventualne medalje. Proguglaj malo

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 avg 2016, 12:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kikanović: Nismo se opijali na rođendanu Jusufa Nurkića, mi smo profesionalci
i moj babo to kaže materi kad dođe iz kafane a dvojica komšija ga nose
:rol:

:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 avg 2016, 12:43

armin dju je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Jeste tu je samo zbog CV-a, i totalno mu je nebitno da li će se plasirati na EB ili ćemo imati 4 poraza u kvalifikacija, isto je to u CV-u :lol: Šta sve nećete napisati
Njemu ce pisati da je bio selektor rep. BiH, ;) a proso u drugi krug ili ispo u grupi odnosno nekvalifikovo se je svejedno, u CV se pise radno mjesto, vremenski period te nagrade odnosno eventualne medalje. Proguglaj malo
Ti ako mislis da mu je za naredni angazman nebitno da li je dobio Rusiju u gostima kao i ostale 3 utakmice ili je izgubio od Svedske kod kuce, da li se plasirao na EB ili nije, i ako se plasirao da li je prosao u naredni krug ili ne, onda stvarno nemamo sta pricati. Nemoj jarane gluposti pisati, uredu je ako ne mislis da srcem zeli dobro reprezentaciji, ako ga smatras izdajicom i sl. ali ne opravdava ti to ove gluposti.
Nad tobom sunce najljepše sja

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2016, 12:44

Kaže Kikanović juće kao imali smo treninge i taj dan i dan poslije, kao pravda se javnosti kao oni su čak bili i na treninzima i uredno ih odradili, što je kao njihova obaveza prema nama :roll: Ja ne znam na šta ti treninzi liče, ali po pripremnim utakmicama ja nisam vidio neke rezultate. Očajni postotci šuta, nekih novih akcija i nema, ono što smo dobili mogli smo dobiti i bez ijednog treninga na kvalitet Juke i Mirze. Nadam se da će me demantovati u kvalifikacijama i da ćemo sav taj silan trud i rad na treninzima vidjeti na djelu. Opet malo o kvalitetnim pripremama, jel slučajno Kikanović odigrao dvije najbolje sezone u karijeri nakon priprema kod Ivanovića tokom ljeta?

Vezano za individualni rad koji je našim sportistima generalno misaona imenica, govorio je nekada i Novosel
- U okviru tog sustava, zahvaljujući tim pripremama koje su bile dugotrajne, pa čak i 135 dana, individualno smo rasli. Naš sustav je bio takav da se trenirao šut, nije to bilo samo obično pucanje na koš. Bile su to razne vježbe šuta s psihičkim i vremenskim opterećenjem. Zahvaljujući tome imao sam strahovito puno sjajnih šutera, a imao sam četiri svjetska šutera. Bili su to Dragan Kićanović, Mirza Delibašić, Dražen Dalipagić i Dražen Petrović. Dalipagić je u jednoj utakmici talijanske lige zabio 84 koša, a još nije bilo “trica”. Čujem da za vas portal piše Danko Cvjetićanin, on također spada među najbolje šutere koje sam ikada trenirao. Njihov minimum dnevno ubačenih pogodaka bio je – dvije stotine. A danas toga nemate. Nemate ni šutera. Dražen Petrović je znao gađati 300 puta dnevno na koš. Zahvaljujući toj repeticiji oni su svi dosegli svjetski vrh.

Strahovito me nervira kad gledam hrvatsku momčad da Bogdanović, koji je apsolutno na razini Dalipagića, čak su i iz istoga grada, promaši 11 otvorenih šuteva, od toga sedam “trica”. Na mojim su pripremama ključni bili šut i rad nogu. A ne taktika. U životu nisam crtao taktiku na tabli. Kad to vidim – poludim. Sad ću ja Slavniću, Ćosiću ili Draženu Petroviću crtati kamo će se kretati, ma dajte… Mi smo imali pravila igre, a u okviru pravila igre igrači su sami kreirali akcije. Svaki put su bili sve bolji zahvaljujući sustavu rada. Postigli smo to da je jugoslavenska reprezentacija u finalima dobivala utakmice s 25 koševa razlike. A nikad se nisam vratio s velikog natjecanja bez medalje, bile to Olimpijske igre, europske ili svjetske smotre.

- Repeša je izjavio da će posljednjih pet dana raditi na šutu. Pa ne možeš u pet dana nadoknaditi za cijelu momčad 10 tisuća šuteva koje nisi gađao.

- Trenerski posao je izvući maksimum od igrača u najvažnijoj utakmici ili utrci. Nekada su pripreme trajale tri, četiri mjeseca i da igračima nisam nakon treninga davao maksimalnu slobodu, oni bi puknuli i ne bismo ništa napravili. Sjećam se beogradskih priprema za Europsko prvenstvo 1975.. Dijelili smo hotel s nogometnom reprezentacijom Jugoslavije čiji su igrači imali striktna pravila ponašanja, a moji su mogli raditi što god žele, od izlazaka do odlaska na spavanje. Zauzvrat su morali na terenu dati maksimum. Jedne večeri idem hodnikom i naiđem na nogometaša koji se šulja držeći u rukama dvije boce piva. Mojim igračima nikada nije padalo na pamet tijekom priprema piti ili pušiti, ali ako im se u 23 sata nije spavalo, zašto da ih tjeram u krevet. Oni su to cijenili, što se vidjelo po rezultatima koje je jugoslavenska selekcija postizala na najvećim svjetskim natjecanjima.
Znači na pripremama od 3-4 mjeseca dozvoljeno im je bilo malo derneka i slično, ali tek nakon pitaj boga koliko sati zajedničkog i individualnog treninga. Ovi naši se nama pravdaju što su odradila čak dva treninga dnevno, a pola ih 22 i manje godina :roll:

Evo jedan primjer koji sam doživio, bio je period kada se kk bosna raspadala, sad koja je to godina ne mogu se sjetiti. Al došao ja sa rajom na termin fudbala u onu školu u Butmiru, dok čekamo u sali tri frajera završavaju svoj termin, vidim šutaju na koš. Prepoznam tu Muhameda Pašalića, valjda sa dvojicom jarana došao sad il da se zaebaje sa njima ili fakat da trenira dodatno ne znam, ali činjenice su govorile da je tada taj isti Pašalić bio ne baš omiljen lik među ljudima koji su pratili Bosnu, more grešaka, talent i nije neki i tako dalje....Šta kasnije biva, isti taj igrač ostvari transfer u Grčku i koliko vidim posljednjih sezona ima solidnu minutažu u Grčkoj ligi, koja nije realno nikakav amaterizam i slično. Kao jedan od najvećih talenata evrope Edin Atić dođe u tu istu ligu i ima nikakvu minutažu za cijelu godinu. Valjda ste skontali poentu....Jel tad u Butmiru isti Pašalić samo tad došao da trenira i niakd više ne znam, ali vidim po kasnijoj karijeri da je uspio nešto ostvariti.

Prije 3-4 godine na onim prvenstvima mladih Vrabac užasno loše izvodi slobodna bacanja, nakon 3-4 godine još je i gori :roll: A da u tom isto Vrapcu leži dobar talenat za košarku govori i sezona u Partizanu kada je imao pristojnu minutažu kod Džikića koji nije nikakav trenerski amater. Ali djaba ti talenat i sve kada dovoljno ne radiš na sebi i mislis da si sa 19 godina izmislio košarku. Čisto sumnjam da će ove godine imati sličnu minutažu ako uopšte i ostane u Partizanu
nema potpisa

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 avg 2016, 12:56

pinoglavi je napisao/la:
armin dju je napisao/la:
Ti ako mislis da mu je za naredni angazman nebitno da li je dobio Rusiju u gostima kao i ostale 3 utakmice ili je izgubio od Svedske kod kuce, da li se plasirao na EB ili nije, i ako se plasirao da li je prosao u naredni krug ili ne, onda stvarno nemamo sta pricati. Nemoj jarane gluposti pisati, uredu je ako ne mislis da srcem zeli dobro reprezentaciji, ako ga smatras izdajicom i sl. ali ne opravdava ti to ove gluposti.
Ja nigdje nisam posao da je izdajnika i sl. To je Nermin pisao, ja sam ga cak i branio u smislu da ako postigne rezultat svejedno mi je, jer je reprezentacija i njeni uspjesi na prvom mjestu. U pogledu dostignuca nisi ti razumio, naravno da bi svi pa i on zelili da sto vise dogura, samo sto mu to nije primarni cilj, vec vlastita karijera... Uostalom zar ova neozbiljnost tokom priprema ne objasnjava, neke stvari?

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 avg 2016, 13:01

Ispade sad isto trenirati Barselonu i s istom osvojiti ligu, kup i plasirati se u F4 Eurolige, kao i biti najuren iz kluba nakon pola sezone. U oba slucaja ce u CV-u pisati trener Barselone u sezoni 2016/17. :roll:

adzutant
Kontakt:

Post Postao/la adzutant » 30 avg 2016, 13:14

Admir_Sa je napisao/la:Kaže Kikanović juće kao imali smo treninge i taj dan i dan poslije, kao pravda se javnosti kao oni su čak bili i na treninzima i uredno ih odradili, što je kao njihova obaveza prema nama :roll: Ja ne znam na šta ti treninzi liče, ali po pripremnim utakmicama ja nisam vidio neke rezultate. Očajni postotci šuta, nekih novih akcija i nema, ono što smo dobili mogli smo dobiti i bez ijednog treninga na kvalitet Juke i Mirze. Nadam se da će me demantovati u kvalifikacijama i da ćemo sav taj silan trud i rad na treninzima vidjeti na djelu. Opet malo o kvalitetnim pripremama, jel slučajno Kikanović odigrao dvije najbolje sezone u karijeri nakon priprema kod Ivanovića tokom ljeta?

Vezano za individualni rad koji je našim sportistima generalno misaona imenica, govorio je nekada i Novosel
- U okviru tog sustava, zahvaljujući tim pripremama koje su bile dugotrajne, pa čak i 135 dana, individualno smo rasli. Naš sustav je bio takav da se trenirao šut, nije to bilo samo obično pucanje na koš. Bile su to razne vježbe šuta s psihičkim i vremenskim opterećenjem. Zahvaljujući tome imao sam strahovito puno sjajnih šutera, a imao sam četiri svjetska šutera. Bili su to Dragan Kićanović, Mirza Delibašić, Dražen Dalipagić i Dražen Petrović. Dalipagić je u jednoj utakmici talijanske lige zabio 84 koša, a još nije bilo “trica”. Čujem da za vas portal piše Danko Cvjetićanin, on također spada među najbolje šutere koje sam ikada trenirao. Njihov minimum dnevno ubačenih pogodaka bio je – dvije stotine. A danas toga nemate. Nemate ni šutera. Dražen Petrović je znao gađati 300 puta dnevno na koš. Zahvaljujući toj repeticiji oni su svi dosegli svjetski vrh.

Strahovito me nervira kad gledam hrvatsku momčad da Bogdanović, koji je apsolutno na razini Dalipagića, čak su i iz istoga grada, promaši 11 otvorenih šuteva, od toga sedam “trica”. Na mojim su pripremama ključni bili šut i rad nogu. A ne taktika. U životu nisam crtao taktiku na tabli. Kad to vidim – poludim. Sad ću ja Slavniću, Ćosiću ili Draženu Petroviću crtati kamo će se kretati, ma dajte… Mi smo imali pravila igre, a u okviru pravila igre igrači su sami kreirali akcije. Svaki put su bili sve bolji zahvaljujući sustavu rada. Postigli smo to da je jugoslavenska reprezentacija u finalima dobivala utakmice s 25 koševa razlike. A nikad se nisam vratio s velikog natjecanja bez medalje, bile to Olimpijske igre, europske ili svjetske smotre.

- Repeša je izjavio da će posljednjih pet dana raditi na šutu. Pa ne možeš u pet dana nadoknaditi za cijelu momčad 10 tisuća šuteva koje nisi gađao.

- Trenerski posao je izvući maksimum od igrača u najvažnijoj utakmici ili utrci. Nekada su pripreme trajale tri, četiri mjeseca i da igračima nisam nakon treninga davao maksimalnu slobodu, oni bi puknuli i ne bismo ništa napravili. Sjećam se beogradskih priprema za Europsko prvenstvo 1975.. Dijelili smo hotel s nogometnom reprezentacijom Jugoslavije čiji su igrači imali striktna pravila ponašanja, a moji su mogli raditi što god žele, od izlazaka do odlaska na spavanje. Zauzvrat su morali na terenu dati maksimum. Jedne večeri idem hodnikom i naiđem na nogometaša koji se šulja držeći u rukama dvije boce piva. Mojim igračima nikada nije padalo na pamet tijekom priprema piti ili pušiti, ali ako im se u 23 sata nije spavalo, zašto da ih tjeram u krevet. Oni su to cijenili, što se vidjelo po rezultatima koje je jugoslavenska selekcija postizala na najvećim svjetskim natjecanjima.
Znači na pripremama od 3-4 mjeseca dozvoljeno im je bilo malo derneka i slično, ali tek nakon pitaj boga koliko sati zajedničkog i individualnog treninga. Ovi naši se nama pravdaju što su odradila čak dva treninga dnevno, a pola ih 22 i manje godina :roll:

Evo jedan primjer koji sam doživio, bio je period kada se kk bosna raspadala, sad koja je to godina ne mogu se sjetiti. Al došao ja sa rajom na termin fudbala u onu školu u Butmiru, dok čekamo u sali tri frajera završavaju svoj termin, vidim šutaju na koš. Prepoznam tu Muhameda Pašalića, valjda sa dvojicom jarana došao sad il da se zaebaje sa njima ili fakat da trenira dodatno ne znam, ali činjenice su govorile da je tada taj isti Pašalić bio ne baš omiljen lik među ljudima koji su pratili Bosnu, more grešaka, talent i nije neki i tako dalje....Šta kasnije biva, isti taj igrač ostvari transfer u Grčku i koliko vidim posljednjih sezona ima solidnu minutažu u Grčkoj ligi, koja nije realno nikakav amaterizam i slično. Kao jedan od najvećih talenata evrope Edin Atić dođe u tu istu ligu i ima nikakvu minutažu za cijelu godinu. Valjda ste skontali poentu....Jel tad u Butmiru isti Pašalić samo tad došao da trenira i niakd više ne znam, ali vidim po kasnijoj karijeri da je uspio nešto ostvariti.

Prije 3-4 godine na onim prvenstvima mladih Vrabac užasno loše izvodi slobodna bacanja, nakon 3-4 godine još je i gori :roll: A da u tom isto Vrapcu leži dobar talenat za košarku govori i sezona u Partizanu kada je imao pristojnu minutažu kod Džikića koji nije nikakav trenerski amater. Ali djaba ti talenat i sve kada dovoljno ne radiš na sebi i mislis da si sa 19 godina izmislio košarku. Čisto sumnjam da će ove godine imati sličnu minutažu ako uopšte i ostane u Partizanu
Al je očito pametan da vidi sta mu je raditi i svaka mu cast na tome. A ovi multitalenti, cast izuzetcima, nek budu sretni ako završe na Kosovu kao Bavcic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 avg 2016, 13:15

Federer17 je napisao/la:Ispade sad isto trenirati Barselonu i s istom osvojiti ligu, kup i plasirati se u F4 Eurolige, kao i biti najuren iz kluba nakon pola sezone. U oba slucaja ce u CV-u pisati trener Barselone u sezoni 2016/17. :roll:
Naravno, ubaci tu i nagradu za fer plej sa Turnira Mensur Peljto ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 avg 2016, 13:33

armin dju je napisao/la:
Ja nigdje nisam posao da je izdajnika i sl. To je Nermin pisao, ja sam ga cak i branio u smislu da ako postigne rezultat svejedno mi je, jer je reprezentacija i njeni uspjesi na prvom mjestu. U pogledu dostignuca nisi ti razumio, naravno da bi svi pa i on zelili da sto vise dogura, samo sto mu to nije primarni cilj, vec vlastita karijera... Uostalom zar ova neozbiljnost tokom priprema ne objasnjava, neke stvari?
ja sam pisao da pored toga što je izdajnik i čijim imenovanjem se postavlja užasan presedan u smislu dovoljno je biti uspiješan nema veze što si igrao za drugog kasnije nece ti praviti problem u budućnosti, da je neiskusan trener
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 avg 2016, 13:39

nerminh74 je napisao/la:
armin dju je napisao/la:
ja sam pisao da pored toga što je izdajnik i čijim imenovanjem se postavlja užasan presedan u smislu dovoljno je biti uspiješan nema veze što si igrao za drugog kasnije nece ti praviti problem u budućnosti, da je neiskusan trener
:thumbup: Izaslo je na vidjelo i na pripremama

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 avg 2016, 13:43

Fakat smo u stanju da zapjenimo na ama baš svaku glupost!
Jedva čekamo neki "skandal", da imamo o čemu srati..
Opušteno ljudi.. Nisam ni ja ljubitelj Mule, nit bi ga kad postavio na to mjesto.. Al postavljen je i sta je tu je. Neće me to spriječiti da volim svoju repku.
A neće me sprijecit nit Nurko, koji si ne zna ponasat, nit mirza šupak.
A pogotovo, otkud mi pravo da kritikujem i slazem i nadovezujem priču na video o nekih 70 sekundi..
Naši su to momci i treba da ih bodrimo..
Odgajat ih mi ne mozemo i ne trebamo..
Isto tako ne trebamo od njih pravit legende, kad to nisu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 avg 2016, 14:25

Federer17 je napisao/la: :mrgreen:
Pa super onda nek se fabriciraju skandali i price i izmisljaju okolnosti bez provjere mislim da cemo imati daleko najisprepadaniju i najslabiju repku ali i najmoralniju 100%, to je vjerovatno jedini nacin da se dodje do uspjeha,
Spominjes okruzenje i uspjehe njihove a ignorise koliko je puta izasla vijest tipa "kosarkaska redaljka na Gogi Sekulic" Itd
Daleko od toga da su nasi momci takvi, ali samo stavi u kontext....
Da li je to normalno? Inace jel ima dogadjaj i ophodjenje sa kosarkasima da bi mogli rec da je to neka zdrava sredina? Toga nema godinama....ko god prati kosarku i je u tom svijetu ne treba mu prevodioc u obliku portala koji izostavlja cinjenice kako bi obojio pricu i okrenuo javnost protiv repke, momak imao dozvolu za dernek i tu bi trebalo da je kraj.....da se objavio snimak s naslovom Nurkic proslavio rodjendan 23-ceg uz zvuke cece i brene.....niko ne bi mogao imati komentar na to.....jer su to cinjenice....a demonizirati i izmisljati isto nije moralno...
Previse je drugih stvari kojim bi se novinari mogli bavit, tj. Da rade svoj posao...a toliku brinu za stanje morala u nasoj kosarci?
Zasto se u-20 raspada, zasto se 6 zlatnih momaka nece da odazove? Sta je s teletovicem? Je li njegovo ponasanje moralno?
Mi nemamo trenera da rade s djecom a talenata ovdje nikad nije falilo....fundamentalno se treba promjeniti odnos prema sportu a mediji treba da su prvi tu , ne da se naguravaju za klik...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.