Dobro mozda je mislio da jos nije nista pokrenuto,i da nece u skorije vrijeme moci racunati na njega.Jer koliko ja znam Sven Tin Susic jer par puta govorio da je sa Arslanagicem redovno u kontaktu i da ovaj zeli igrati za BiH,realno momak ce tesko ikada zaigrati za A tim Crvenih Djavola,ili ako i zaigra to ce biti svega nekoliko utakmica.Tako da mislim da je i on svjestan da mu je bolje da igra za nas.Ja se iskreno nadam da ce se savez potruditi oko njega i Hrgote.Pogotovo ovog drugog,jer ce momak biti paklen igrac.legenda reala je napisao/la:Pa isto ovako se govorilo i za Kolašinca kako se njemu jbe za BIH i kako neće igrati za nas nije ništa uradio i sl, a njega evo dani djele od dobijanja sportskog državljanstva tako da sve je do selektora i saveza, samo jedan mig i većina ovih momaka je tu neće se oni sami nametati jbt , Arslanagić nam možda sad ne treba, ali za godinu dvije će nam trebati, iako mislim da dečko koji je standardan u U21 repci Belgije i koji igra redovno za Standard u Evropi ima mjesta u našoj reprezentaciji
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Slikaju se prije početka tekme. Donji red, Totti, Pjana, pa DDR. Pjana ruku na koljeno Tottiju, DDR grli Pjanu. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad Kolašinac popuni poziciju lijevog beka, što Salihović ne bi popunio zadnjeg veznog? Kontam da ima sve kvalitete koje Pape traži od zadnjeg veznog u onom intervjuu.
Tvoj tim tuce francuze u parizu, i onda ti jedan kretan slomi nogu tvom igracu(maluda Mujdzi). A i drugi ti bek sjexe koljeno. Treci koji moze igrati za nas, Avdija. Nije nesta, ali tesko da se moze naci bolji. Dilaver, nema papire.gringobih je napisao/la:Evo da zakljucim hrvanje sa vama, da si ti selektor, bili ti Vrsajevic, Sunjic itd bili clanovi repke????Elegant je napisao/la:Meni samo nije jasno kako pojedini imaju razmisljanje da bi odlaskom Susica otisli i svi problemi ? Ispada sad da bi dosao taj neki samo njima znani strucnjak i sve bi bilo bolje nego sad, samo na osnovu cega to zakljucuju.
Odgovori sa da/ne i da zavrsimo hrvanje...Pustit cemo djecu nek se vesele, svi nasi zivotni problemi su nestali plasanom na SP...
Ostali su iz nase lige. Mozda ima neki drugi ali sve je to u pet deka.
Sunjic je tu zato sto se je Pandza povrijedio. Jahic uzasan bio protiv Irske i SAD, i otpao. Sunjic igra u jednoj od top 10 liga europe(igra protiv Shakatara i Dynamo Kieva), svakao da se taj igrac mora pozvati iako se nije pokazao, mogu samo zamisliti da on nije pozvan sta bi ti pricao..uglavnom ovo sta sto sam napisao za Shakatar. Zukanovic je dobio poziv ali se je povrijedio. Bicakcicu je trebalo dosta vremena da sredi papire. Pandza se tek vratio. Kolasinac jos nije sredio papire. Cocalic eto, igra u Izraelu trenutno, mogao bi se isprobati ali ne mora. Kvesic dobio poziv i fljas povreda.
Tako da ti je prica bez veze. Nasa odbrana za sad kad su svi zdravi i srede papire. Kola, Kvesic, Zukanovic, Spahic, Bicakcic, Pandza, Vranjes i Mujdza. Jos je ovaj sto ga ti iz dna duse mrzis rekao da je pricao sa Arslanagicem.
I takvi bi prije popustili za razliku od vas.DonCorleone je napisao/la:Najprije da je neki cetnik, dok se ne slaze sa vamaTvBHT je napisao/la:@gringobih
Hajd dobro neka kritika da se iznese ali ti ovo sto radis vidi se da si iz anamo tamo one republike, odnosno neke selendare pa ti sve ovo jako tesko pada. Opusteno ba..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
On nije mislio na to sto ti mislis,vec da Arslanagic nije svojim igrama zasluzio da igra jos za repku,niti da je standardan!legenda reala je napisao/la:Pa isto ovako se govorilo i za Kolašinca kako se njemu jbe za BIH i kako neće igrati za nas nije ništa uradio i sl, a njega evo dani djele od dobijanja sportskog državljanstva tako da sve je do selektora i saveza, samo jedan mig i većina ovih momaka je tu neće se oni sami nametati jbt , Arslanagić nam možda sad ne treba, ali za godinu dvije će nam trebati, iako mislim da dečko koji je standardan u U21 repci Belgije i koji igra redovno za Standard u Evropi ima mjesta u našoj reprezentaciji
-
- Kontakt:
I daj Pape malo bolje pogledaj Besic ti je idealan na dm-a sigurno je tu bolji od Zahirovica i Salihovica,jer Salihovic je nocas izmjenjen i ocajan je bio,momak bas nije u formi
Pa Besic zato i igra u jakoj Madjarskoj ligi a ne u BL,zbog valjda ''idealnosti''.bacelonafan je napisao/la:I daj Pape malo bolje pogledaj Besic ti je idealan na dm-a sigurno je tu bolji od Zahirovica i Salihovica,jer Salihovic je nocas izmjenjen i ocajan je bio,momak bas nije u formi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
da je toliko dobar ostao bi u hsv,iako ima neosporan talenat,zahirovic mi djeluje,stalozen,miran,nekako mi ulijeva povjerenje..bacelonafan je napisao/la:I daj Pape malo bolje pogledaj Besic ti je idealan na dm-a sigurno je tu bolji od Zahirovica i Salihovica,jer Salihovic je nocas izmjenjen i ocajan je bio,momak bas nije u formi
salihovic igra dobro,koliko je cijeli hofenhajm los,mislim da je sazrio da promjeni klub,stagnira vec dvije god
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
U formi u kakvoj je, može jedino na klupu kad Kolašinac dobije papire.teferič je napisao/la:Kad Kolašinac popuni poziciju lijevog beka, što Salihović ne bi popunio zadnjeg veznog? Kontam da ima sve kvalitete koje Pape traži od zadnjeg veznog u onom intervjuu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- fudbalerXL
- Kontakt:
Zahirović igra odnosno jednu igra drugu sjedi u II BUNDESLIGI ( mala korekcija ). A puno mladjeg Bešića bi svaki iole ozbiljan selektor išao UŽIVO gledat dali je šta napredovao u zadnje pola godine. A POSEBNO jer smo najdeficitarniji na poziciji zadnjeg veznog. Osim tok slabog skautiranja Pape radi odličan posao. Ali imam jako velikii osječaš da se mu baš ne da skoknit do Madjarske do Njemacke itd svaki vikend. I TO mu je največi minus po meni, da malo više gleda tekme možda bi i našo nekog drugog a ne Avdiju. Što se tiče Šunjića i Stevanovića oni moraju da budu u kadru zbog nekih drugih razloga.harishp je napisao/la:Pa Besic zato i igra u jakoj Madjarskoj ligi a ne u BL,zbog valjda ''idealnosti''.bacelonafan je napisao/la:I daj Pape malo bolje pogledaj Besic ti je idealan na dm-a sigurno je tu bolji od Zahirovica i Salihovica,jer Salihovic je nocas izmjenjen i ocajan je bio,momak bas nije u formi
Sta ce skoknuti???Pape je Besica gurnuo u A repku,kad su se vecina zbog toga ibretila.fudbalerXL je napisao/la:Zahirović igra odnosno jednu igra drugu sjedi u II BUNDESLIGI ( mala korekcija ). A puno mladjeg Bešića bi svaki iole ozbiljan selektor išao UŽIVO gledat dali je šta napredovao u zadnje pola godine. A POSEBNO jer smo najdeficitarniji na poziciji zadnjeg veznog. Osim tok slabog skautiranja Pape radi odličan posao. Ali imam jako velikii osječaš da se mu baš ne da skoknit do Madjarske do Njemacke itd svaki vikend. I TO mu je največi minus po meni, da malo više gleda tekme možda bi i našo nekog drugog a ne Avdiju. Što se tiče Šunjića i Stevanovića oni moraju da budu u kadru zbog nekih drugih razloga.harishp je napisao/la:Pa Besic zato i igra u jakoj Madjarskoj ligi a ne u BL,zbog valjda ''idealnosti''.bacelonafan je napisao/la:I daj Pape malo bolje pogledaj Besic ti je idealan na dm-a sigurno je tu bolji od Zahirovica i Salihovica,jer Salihovic je nocas izmjenjen i ocajan je bio,momak bas nije u formi
Besica ocito vise nego sigurno,'yebe ''leptir u glavi''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Iz kojih razloga? Nacionalni kljuc?fudbalerXL je napisao/la:Što se tiče Šunjića i Stevanovića oni moraju da budu u kadru zbog nekih drugih razloga.
Pa neces valjda stavljati Stevanovica u isti kos sa Sunjicem.
Stevanovic upravo ima problema, to je jasno. Ali je on taj igrac sa mozda najvise potencijala iz prosle U21 i nije pukom srecom zaglavio u Spaniji. Za nadati se, da ce se vratiti svojim vrlinama, jer bi za njega bilo stvarno steta.
A i za Sunjica ne bih bas bio tako preostar iako je bio do sada katastrofalan u repci. To dali ce imati mjesta ili ne, mozda ce biti jasnije za godinu ili dvije. Aktuelno ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pitanje je hoce li Kolasinac sredit papire do novembra, ali poznavajuci Susica utakmica protiv Argentine mu nece posluzit kao test utakmica za nove, vise ce bit "premium" mec nakon uspjesnih kvalfikacija.
Mada bi bilo ljepo da barem Kolasinac zaigra, ili eto vratit ovog Besica da vidimo da li se opametio.
Kako god 1-2 nova da se probaju.
Uglavnom sigurno ce biti jos neka prijateljska do Brazia, pa eto prilika za neke nove igrace, ali prvo da ih ovi iz saveza kontaktiraju pa ako su voljni nastupati za nas da sre na vrijeme srede papiri.
Mada bi bilo ljepo da barem Kolasinac zaigra, ili eto vratit ovog Besica da vidimo da li se opametio.

Uglavnom sigurno ce biti jos neka prijateljska do Brazia, pa eto prilika za neke nove igrace, ali prvo da ih ovi iz saveza kontaktiraju pa ako su voljni nastupati za nas da sre na vrijeme srede papiri.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NoName
- Kontakt:
Ne treba biti preoštar za Šunjića, naravno. Jer nije bio katastrofalan nego kriminalanPrincipatus je napisao/la:Iz kojih razloga? Nacionalni kljuc?fudbalerXL je napisao/la:Što se tiče Šunjića i Stevanovića oni moraju da budu u kadru zbog nekih drugih razloga.
Stevanovic upravo ima problema, to je jasno. Ali je on taj igrac sa mozda najvise potencijala iz prosle U21 i nije pukom srecom zaglavio u Spaniji. Za nadati se, da ce se vratiti svojim vrlinama, jer bi za njega bilo stvarno steta.
A i za Sunjica ne bih bas bio tako preostar iako je bio do sada katastrofalan u repci. To dali ce imati mjesta ili ne, mozda ce biti jasnije za godinu ili dvije. Aktuelno ne.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- fudbalerXL
- Kontakt:
za harishp
Pa OTIĆE da vidi dali mali stagnira, pada u formi ili napreduje. TO se ne vidi preko tv-a. mada mislim da Pape baš nije na IN sa stramovima iz Madjarske lige pa da gleda preko kompa. A to da je problematičan neznači da nemože bit dobar fudbaler i napredovat. A ti leptiri mogu proč sa godinama. Tako da stvarno to je JEDINA stvar koju nemožeš opravdat Papeta, a za sve ostalo si upravu. Možda se ga boji pozvat da ne naruši odnose sa selektorom mlade repke, jer ovaj sa Bešićem ne priča više. ( Šta opet ne znači, da taj Bešić nije možda napredovao u pola godine ).
Pa OTIĆE da vidi dali mali stagnira, pada u formi ili napreduje. TO se ne vidi preko tv-a. mada mislim da Pape baš nije na IN sa stramovima iz Madjarske lige pa da gleda preko kompa. A to da je problematičan neznači da nemože bit dobar fudbaler i napredovat. A ti leptiri mogu proč sa godinama. Tako da stvarno to je JEDINA stvar koju nemožeš opravdat Papeta, a za sve ostalo si upravu. Možda se ga boji pozvat da ne naruši odnose sa selektorom mlade repke, jer ovaj sa Bešićem ne priča više. ( Šta opet ne znači, da taj Bešić nije možda napredovao u pola godine ).
Pape je bio jasan glede Bešića, ne znam šta nagađate. Prvo nek riješe nesporazum s Jagodićem, pa onda može očekivati i poziv. Tako i treba..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ah sta ce ovo bit, konacno jedan pravi intervju Papeta, slazem se u potpunosti sa svim to je Pape rekao, izgleda da ga je malo prosvjetlio ovaj uspjesan kraj kvalifikacija.
Ocigledno je da Pape vidi sve one nedostatke koje imamo i koje i mi na forumu vidimo i o njima pisemo. Mislim da uz Papeta, onakvog kakav on zna biti (primjer: Grcka,Francuska) i uz odlicne pripreme pred prvenstvo i potpunu analizu protivnika, mozemo do 2 kruga.
Ocigledno je da Pape vidi sve one nedostatke koje imamo i koje i mi na forumu vidimo i o njima pisemo. Mislim da uz Papeta, onakvog kakav on zna biti (primjer: Grcka,Francuska) i uz odlicne pripreme pred prvenstvo i potpunu analizu protivnika, mozemo do 2 kruga.
Nije do forme,napredovanja vec ''leptircica''.Nista gore selektoru,treneru kad kod nekih pozvanih igraca hvata pocesto luda minuta i to u negativnom smislu.A ovaj ocigledno ima serial tih ludih minuta,shvacas.fudbalerXL je napisao/la:za harishp
Sto bi vec neko rekao, rijesiti nesporazum sa Jagodicem ili smiriti te lude minute na vrijeme.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 okt 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fudbalerXL
- Kontakt:
Stevanović je zaglavio u Španiji zbog 2 razloga. Spahića i reprezentacija što mu je diglo cjenu i Španci su ga doživljeli ko potencialnog mladog rezrezentativca solidne repke i iskeširali taj 1.5 mil Vojvodini. A brez toga nebi ga nikad kupio ni Elche po tej cjeni a kamoli Sevilla. On može bit solidan igrač. Čak i do 50 % bolji od Avdije samo veliki igrač tipa Salihamidžića ili Lulića on nikad postati neče, jer je previše mlak.Principatus je napisao/la:Iz kojih razloga? Nacionalni kljuc?fudbalerXL je napisao/la:Što se tiče Šunjića i Stevanovića oni moraju da budu u kadru zbog nekih drugih razloga.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.