nije..ima to Velež, mislim da su oni prvi...onda je Široki Brijeg od Kup utakmice sa Omladincem na Pecari krenuo sa livestremom..pa tek sad SarajevoGunnerS je napisao/la:Možel' mi neko odg.pošto nisam baš dobro upućen, ovaj Live streaming, jel' Fk.Sarajevo prvi tim na ovim prostorima sa klupskom TV ?!![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da, Velez je prvi uveo livestream jer imaju vise navijaca van Mostara i BiH, nego u samom gradu. Po meni je to korak nazad za sve klubove BiH jer ionako malo ljudi dolazi na stadion, a nakon ovoga pogotovo nece dolaziti. Kao sto rekose na onoj temi "kako vratiti publiku na stadione" - Niko nije lud da dovodi djete na stadion i strepi hoce li ga neko pogoditi bakljom i kamenom, kada moze kuci ko hadzija gledati utakmicu preko interneta. Tako vecina ljudi razmislja, i mislim da online prenosi ipak nisu za BiH jer svakako nas fudbal nije nesto sto bi privuklo publiku na stadione. Budimo zahvalni i na ovoj posjeti koju trenutno imamo.Kevin je napisao/la:nije..ima to Velež, mislim da su oni prvi...onda je Široki Brijeg od Kup utakmice sa Omladincem na Pecari krenuo sa livestremom..pa tek sad SarajevoGunnerS je napisao/la:Možel' mi neko odg.pošto nisam baš dobro upućen, ovaj Live streaming, jel' Fk.Sarajevo prvi tim na ovim prostorima sa klupskom TV ?!![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
poenta slike je teška ljubomora na jedinstvo u i oko bordo tima.
Evo sad se vidi tko unosi nemir na temu FK Sarajevo. Nadam se da ce doticni da dobije BAN!!!!
Boze sacuvaj,vidite sta samo bolesni mozgovi mogu iskonstruisati
A kao vasi igraci se ne grle kada daju golll. Zajebancija,ona zdrava ,je ok ali ovakve gluposti su porazavajuce po vas same

A kao vasi igraci se ne grle kada daju golll. Zajebancija,ona zdrava ,je ok ali ovakve gluposti su porazavajuce po vas same
- sarajlija89
- Kontakt:
Svasta...koji kompleksi..sta sve nece smislit..
Nidje veze....kakve ovo veze sa zivotom ima
...stvarno zalosno... opsesija zvana FKS
Hajmo malo o sutrasnjoj tekmi..ako ko ima sta napisat

Nidje veze....kakve ovo veze sa zivotom ima

Hajmo malo o sutrasnjoj tekmi..ako ko ima sta napisat

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ode i @nikad izvini u divove.
Rekoh ja tebi s kim se druzis to jest na kojoj temi visis, takav si.
Rekoh ja tebi s kim se druzis to jest na kojoj temi visis, takav si.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Super,divicu moj rumeni. 
Tako treba,srce vuce.

Tako treba,srce vuce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A samo cu reci svaka cast upravi nek se radi i drago mi je da su shvatili da ima navijaca i van Sarajeva pa da ljudi makar mogu da gledaju domace tekme preko neta 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
On voli SARAJEVO,pravi je HORDAŠ,
ZIJAD BLEKIĆ jedan je od nas...............
ZIJAD BLEKIĆ jedan je od nas...............
- Megamon
- Kontakt:
Evo dijasporo,sutra cete moci ovdje gledati direktno utakmicu.Mada mogu i ostali ako nemaju bht1
http://eventi.ksoft.tv/fksarajevo/
http://eventi.ksoft.tv/fksarajevo/
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Hvala ali ja nesto ne koristim ovo zeLJim mi barem to ne koristimo a ni vecina pripadnika moje grupe!sektm87or je napisao/la:slusaj znas koja je razlika
jeste na tekmi protiv borca psovali su haseta
i pjevala je grupica od jedno 50 ljudi ostali su usutili
tih 50 su naravno kreteni mrtvi i mi smo vec priznali da je to kriticno
zasto vi ne priznate da je blekić kritičan jer je i on poceo vrijedjati
i da je kriticno to sto ste navijali
ja prvi osudjujem i nisam!!!! pjevao protiv haseta
priznajte da je blekić zadnji seljak
i koliko god on volio klub nije trebao onako reagovati i ono izvinjenje je jedva rekao
vidi se da nije mislio
primitivac je lik totalni
željim vam srecu protiv sirokog
cujem nema povrijedjenih igraca
da ih odereteda i meni bude drago
ajmo sad da mi neko da link onaj odakle mogu preko streama gledat
Danas komsije sretno a ovo o hali.Pa gdje pisaju oni na Jugu garant tute ponjeli.A kod vas hala dobra kad ga bacis na one plocice imas veliku sansu da sam sebe popisas a o rasvjeti da ne govorim mislim neonke rade.Mojne suplje.Cuj zbog hale negledat derbi. Ipak izbacite ove iz Sirokog pa da se vidimo u polufinalu.
-
- Kontakt:
Mene samo interesuje,a to sam pročitao u ovom članku sa press konf.fcs,da NEČE biti gostujučih(Široki B.)navijača?Naime,niko nije dao objašnjenje,ZAŠTO NEČE biti navijača Širokog?Da li je to zbog ubistva V.Puljića i prijetnje na osvetu,ili je to samo STRAH navijača Širokog od osvete hordi!?
neće moći ni Horde u Široki.to je dogovor klubova navodno..zlaja-73TM87 je napisao/la:Mene samo interesuje,a to sam pročitao u ovom članku sa press konf.fcs,da NEČE biti gostujučih(Široki B.)navijača?Naime,niko nije dao objašnjenje,ZAŠTO NEČE biti navijača Širokog?Da li je to zbog ubistva V.Puljića i prijetnje na osvetu,ili je to samo STRAH navijača Širokog od osvete hordi!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Ultras Sur
- Kontakt:
Sretno vam danas, dabogda izgubili 

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
i ti proljev dobio od srečeUltras Sur je napisao/la:Sretno vam danas, dabogda izgubili

Sarajevo ljubavi moja!
Bio je dogovor da se moze doci ali bez djevojaka i maloljetnika.Kevin je napisao/la:neće moći ni Horde u Široki.to je dogovor klubova navodno..zlaja-73TM87 je napisao/la:Mene samo interesuje,a to sam pročitao u ovom članku sa press konf.fcs,da NEČE biti gostujučih(Široki B.)navijača?Naime,niko nije dao objašnjenje,ZAŠTO NEČE biti navijača Širokog?Da li je to zbog ubistva V.Puljića i prijetnje na osvetu,ili je to samo STRAH navijača Širokog od osvete hordi!?
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lavcina, laznokrilo, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, sarajevo19461987 i 75 gostiju.