Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 01 maj 2011, 16:58

Scof1eld@ Do te sanse nebi ni doslo da taj isti kreten nije bespotrebno iskljucio Mottu i priznao gol iz cistog ofsajda Piqueu. I sad se zalite na taj gol, kako vas nije stid, puuu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 maj 2011, 16:58

Nije De Bleckere ponistio gol vec pomocni ... omg...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 maj 2011, 17:02

Portillo je napisao/la:Scof1eld@ Do te sanse nebi ni doslo da taj isti kreten nije bespotrebno iskljucio Mottu i priznao gol iz cistog ofsajda Piqueu. I sad se zalite na taj gol, kako vas nije stid, puuu.
onda ti propade argument za van persiev crveni... da je messi-jev go priznat u londonu za 0:2 nikad ne bi doslo u pitanje ko ide dalje... ;)

fazon je sto vi uzimate samo ono sto vama ide u korist kad raspravljate, objektivnost nula bodova :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 maj 2011, 17:13

Scof1eld je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Scof1eld@ Do te sanse nebi ni doslo da taj isti kreten nije bespotrebno iskljucio Mottu i priznao gol iz cistog ofsajda Piqueu. I sad se zalite na taj gol, kako vas nije stid, puuu.
onda ti propade argument za van persiev crveni... da je messi-jev go priznat u londonu za 0:2 nikad ne bi doslo u pitanje ko ide dalje... ;)

fazon je sto vi uzimate samo ono sto vama ide u korist kad raspravljate, objektivnost nula bodova :roll:
Gol Messija dali je regularan ili nije nismo uspjeli ni mi tacno utvrditi ni nakon gledanja tog videa bar 50x a ne sudije kojemu je skoro nemoguce vidjeti takvu situaciju. Dok je ono kod Piquea se moralo vidjeti!
L_blancos je napisao/la:Brate kako mi se gadi ova Barca.. Pu,pu.. Jedino Villa je covjek kod vas, ostalo sve cigani,rasisti,pizde,fuj sta bi od dobrog starog fudbala..
I njega su zarazili. Jedini covjek u Barci je Puyol.

Nego, gledaj ih ovdje, kod ovog Pepetovog starta kako opsjedose sudiju svi odjednom, kontas ono... "ko zadnji magarac" :D
[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2011, 17:51

Mourinho na rubu otkaza!?

PREMA pisanju engleskog portala People portugalski trener Jose Mourinho mogao bi uskoro dobiti otkaz na klupi kraljevskog kluba.

Spominje se kako čelnici madridskog kluba posebno zamjeraju Portugalcu sramotno ponašanje nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka, zbog čega klub sa Santiago Bernabeua očekuje kazna Uefe.

Sigurno da Mourinhu nije pomogao ni posljednji rezultatski posrtaj u domaćem prvenstvu. Mourinho je ovoga vikenda doživio drugi uzastopni domaći poraz i treći u samo mjesec dana. Bolja je na Bernabeu bila Zaragoza sa 3:2.

People piše kako će Uprava Reala razmatrati otkazivanje ugovora Mourinhu, ukoliko ovaj ne napravi čudo na Nou Campu i plasira se u finale Lige prvaka. Takav rasplet je ipak nezamisliv i sigurno da trener Reala proživljava najteže dane svoje karijere.

Iako je Mourinho ove sezone osvojio Kup kralja i nakon sedam godina Real odveo u polufinale Lige prvaka, u Madridu su nezadovoljni cjelokupnim vodstvom portugalskog menadžera. Barcelona je daleko ispred u prvenstvu, a u Ligi prvaka su se Madriđani osramotili na Santiago Bernabeu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 01 maj 2011, 18:13

Saurman je napisao/la:Mourinho na rubu otkaza!?

PREMA pisanju engleskog portala People portugalski trener Jose Mourinho mogao bi uskoro dobiti otkaz na klupi kraljevskog kluba.

Spominje se kako čelnici madridskog kluba posebno zamjeraju Portugalcu sramotno ponašanje nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka, zbog čega klub sa Santiago Bernabeua očekuje kazna Uefe.

Sigurno da Mourinhu nije pomogao ni posljednji rezultatski posrtaj u domaćem prvenstvu. Mourinho je ovoga vikenda doživio drugi uzastopni domaći poraz i treći u samo mjesec dana. Bolja je na Bernabeu bila Zaragoza sa 3:2.

People piše kako će Uprava Reala razmatrati otkazivanje ugovora Mourinhu, ukoliko ovaj ne napravi čudo na Nou Campu i plasira se u finale Lige prvaka. Takav rasplet je ipak nezamisliv i sigurno da trener Reala proživljava najteže dane svoje karijere.

Iako je Mourinho ove sezone osvojio Kup kralja i nakon sedam godina Real odveo u polufinale Lige prvaka, u Madridu su nezadovoljni cjelokupnim vodstvom portugalskog menadžera. Barcelona je daleko ispred u prvenstvu, a u Ligi prvaka su se Madriđani osramotili na Santiago Bernabeu.
svašta je moguće

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 maj 2011, 18:30

I njega su zarazili. Jedini covjek u Barci je Puyol.
Ma kakav Puyol,on ne simulira,njegov zadatak je da ko kapiten odma sprinta do sudije i trazi karton,ma odma ga istjerat iz fudbala.. Meni je on jedan od gorih..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 maj 2011, 18:31

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nije De Bleckere ponistio gol vec pomocni ... omg...
Portillo je napisao/la: i priznao gol iz cistog ofsajda Piqueu
Znaci De Bleckere pomaze Barci tako sto prizna go iz offside-a ( pomocni sudija je trebao mahati ) ali nije on ponistio go nego pomocni sudija ?

Znaci kad hocete da kenjate kako nam sudija pomaze onda je uredu reci da nam je pustio go iz offside-a ali kad treba reci da nas je ostetio onda kazete da nije on, nego pazi sad, isti taj pomocni ( kojeg smo potkupili ) :roll: :roll: :roll:

postajete svi ko i mourinho :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 maj 2011, 00:34

Jooj ovaj mali Sarabia ubi. Danas dvije asistencije i gol u pobjedi protiv Badajoza od 3-1. Nista losiji ni Morata, u zadnjih 12 utakmica 11 golova, a i Joselua je krenulo, ne znam kakva mu je statistika, al znam sigurno da je zabio podosta golova u ovih par zadnjih kola. Bit ce steta ako ne uspiju (najvjerovatnije nece), pero bueno, postoje sanse...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 maj 2011, 01:16

[youtube][/youtube]

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 02 maj 2011, 11:11

Saurman je napisao/la:Mourinho na rubu otkaza!?

Vec sam negdje napisao pa cu i ovdje. Pisao sam godinama na blogu i izmislio sam stotine takvih udarnih vijesti, pa znam kad je nesto izmisljeno. Da su spanjolski mediji napisali, onda bih shvatio mozda i imaju info, ali otkud takve informacije Englezima, bas onim koji se nadaju da ce se The Special One vratiti na Otok, i da ce preuzeti posao SAF-a?

Pa i sam Perez zna zasto smo izgubili u Ligi prvaka, i zasto smo u tri ligaske utakmice izgubili puni plijen, sto je vidio cijeli svijet!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 11:30

:D Zna Perez al izgleda ti neces da znas. A i nemoras. Zna citav svijet sto ste izgubili ;)

p.s. doduse onaj neutralni....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 02 maj 2011, 13:50

Pa ko ne zna pravila nogometa ne zna ni da su igraci Barcelone prekrsili ista, barem UEFA-ina, svojim simuliranjima i navodjenjima suca na kartone.

Googlajte, procitajte pravila i vidjet cete sta su sve prekrsili Busquets, Pedro, Alves, a za tu ostalu trojku ne znam o kome je rijec, i googlajte pa cete vidjeti kakvu je kaznu dobio Dida za simuliranje kada ga je navodno navijac udario, a nije ga zapravo ni dodirnuo, pa je dobio 38 000 eura kazne i dvije utakmice neigranja. Ko se sjeca eduardovog pada protiv Celtica dok je igrao za Arsenal, isto se sjeca da je i on zbog simuliranja dobio dvije utakmice suspenzije.

Busquets, Pedro i Alves su simulirali i iznudjivali su kartone.

Alves se uhvatio za glavu nakon udarca rame o rame
Busquets se bacio na pod i hvata se za glavu da iznudi karton Marcelu nakon sto ga ovaj nije ni dodirnuo
Alves nije ni dirnut, bacio se na pod, previjao se dvije minute i sa terena je iznesen na nosilima
Busquets je Marcela nazvao majmunom

Eto na sto se Real zali i kakvu je zalbu ulozio.

Kakogod okrenes, Barca je prva pocela sa zalbama i prijavama UEFA-i... a sve ono sto je Mou rekao na presici istina je, tako da..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 14:40

Madridism je napisao/la:Pa ko ne zna pravila nogometa ne zna ni da su igraci Barcelone prekrsili ista, barem UEFA-ina, svojim simuliranjima i navodjenjima suca na kartone.

Googlajte, procitajte pravila i vidjet cete sta su sve prekrsili Busquets, Pedro, Alves, a za tu ostalu trojku ne znam o kome je rijec, i googlajte pa cete vidjeti kakvu je kaznu dobio Dida za simuliranje kada ga je navodno navijac udario, a nije ga zapravo ni dodirnuo, pa je dobio 38 000 eura kazne i dvije utakmice neigranja. Ko se sjeca eduardovog pada protiv Celtica dok je igrao za Arsenal, isto se sjeca da je i on zbog simuliranja dobio dvije utakmice suspenzije.

Busquets se bacio na pod i hvata se za glavu da iznudi karton Marcelu nakon sto ga ovaj nije ni dodirnuo
Alves nije ni dirnut, bacio se na pod, previjao se dvije minute i sa terena je iznesen na nosilima

Kakogod okrenes, Barca je prva pocela sa zalbama i prijavama UEFA-i... a sve ono sto je Mou rekao na presici istina je, tako da..
Ovo gore si 100% u pravu i time je Pep pokazao da je veci strateg od izvikanog destrruktora fudbala. Pep je s ovim definitivno pokazao kako se i mimo fudbala moze bolje hrvat s covjekom koji rusi fudbal ali i ugled. Hvala Bogu nas nece srusit. U kupu kralja Mo je isao istom taktikom na 0:0 i na milion faula sto dalje od gola kako bi ispresijecao igru Barse i time onemogucio masinu da melje. Isao je na grubosti na rubu kartona i stalno pritiskom i grimasama s klupe sam on vrsio pritisak na sudiju ocekujuci da ce ovaj ubuduce neki faul progledati kroz prste i ne svirati. Dobro rece Pep .... sad svaki iole ostrijij start svi na sudiju od golmana Valdesa do Pedra u napadu. Svi... Samo granaj i udaraj na sudiju dok ovaj ne pocne vadit kartone. Mislio Mo da je pobro svu pamet svijeta. Takvom igrom i ponasanjem vam je samo urusio ugled a nama on time nista nemoze. Pep je dokazao da i za tog destruktivca ima lijeka. SpecialPep ;)

p.s. vi se mozete zaliti - al pokusajte igrat fudbal, ima da vas sataremo ko smoki :)
na sto ste spali :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 maj 2011, 14:45

bparena je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Pa ko ne zna pravila nogometa ne zna ni da su igraci Barcelone prekrsili ista, barem UEFA-ina, svojim simuliranjima i navodjenjima suca na kartone.

Ovo gore si 100% u pravu i time je Pep pokazao da je veci strateg od izvikanog destrruktora fudbala. Pep je s ovim definitivno pokazao kako se i mimo fudbala moze bolje hrvat s covjekom koji rusi fudbal ali i ugled. Hvala Bogu nas nece srusit. U kupu kralja Mo je isao istom taktikom na 0:0 i na milion faula sto dalje od gola kako bi ispresijecao igru Barse i time onemogucio masinu da melje. Isao je na grubosti na rubu kartona i stalno pritiskom i grimasama s klupe sam on vrsio pritisak na sudiju ocekujuci da ce ovaj ubuduce neki faul progledati kroz prste i ne svirati. Dobro rece Pep .... sad svaki iole ostrijij start svi na sudiju od golmana Valdesa do Pedra u napadu. Svi... Samo granaj i udaraj na sudiju dok ovaj ne pocne vadit kartone. Mislio Mo da je pobro svu pamet svijeta. Takvom igrom i ponasanjem vam je samo urusio ugled a nama on time nista nemoze. Pep je dokazao da i za tog destruktivca ima lijeka. SpecialPep ;)

p.s. vi se mozete zaliti - al pokusajte igrat fudbal, ima da vas sataremo ko smoki :)
na sto ste spali :oops:

On je sebi srusio ugled, Mou se sluzi svime sto pruza nogomet,a Pep svime sto pruza njegov prljavi,ciganski duh.. Barca kao najbolji tim danasnjice bi trebao da pobijedi u igri,a ne pomocu prevara,ciganluka,papanluka i UEFE.. Sramota za Barcu i sramota za navijace koji to podrzavaju..
Sto rece Mou : Mene bi bilo stid ovako osvojiti titulu :!:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 maj 2011, 14:46

Kup:Real 26 prekršaja-barcelona 24
LP:Real 21-barcelona 25
+2
Mesari!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 14:49

@L_blancos

Barsa je pobjedila u igri do 90 min.
Pep je pobjedio u prljavim igrama.

p.s. nek se Mo stidi sto izgubi u po Madrida u polufinalu LP.
Mi se nemamo cega stidit - mi se time ponosimo.
On svoje komplekse nek ostavi VAMA. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 maj 2011, 14:50

I da što se tiče Sahina mislim da bi to bilo fenomenalno pojačanje...
pogotovo ako bude 6 miliona(klauzula) mada sevap je dati još koji...
Koji bi to bio tandem sa Ozilom i sigurno bi mu pomogao da lakše se prilagodi..
Obojica imaju 22 godine
Bila bi to teška perverzija
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 maj 2011, 14:53

bparena je napisao/la:@L_blancos

Niko ne bjezi da je Barca najbolji tim trenutno,ali kao takvog bi ga Mou mogao izbaciti pa je Pep morao svoj poganluk da upotrijebi,a ima i sredstava za to-citaj Pedro,Biskvit,Alves,Puyol,Messi.. Mou ne koristi nikakve stvari koje nisu zabranjene ili ciganske,covjek otvoreno kaze cekam kontru i to je taktika,ne pravi taktike kako na poganluk da prevari sudije i javnost,to je odraz slabosti..
Iskreno,da Real pobijedi na taj nacin ja bi se uvukao u misiju rupu..

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 02 maj 2011, 15:14

L_blancos je napisao/la:
bparena je napisao/la:@L_blancos

Niko ne bjezi da je Barca najbolji tim trenutno,ali kao takvog bi ga Mou mogao izbaciti pa je Pep morao svoj poganluk da upotrijebi,a ima i sredstava za to-citaj Pedro,Biskvit,Alves,Puyol,Messi.. Mou ne koristi nikakve stvari koje nisu zabranjene ili ciganske,covjek otvoreno kaze cekam kontru i to je taktika,ne pravi taktike kako na poganluk da prevari sudije i javnost,to je odraz slabosti..
Iskreno,da Real pobijedi na taj nacin ja bi se uvukao u misiju rupu..
Prema tebi ovo nije poganluk?

... i jos mnogo toga....
Ja to zovem DVOSTRUKIM STANDARDIMA :)
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.