FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2015, 18:13

adi93 je napisao/la:Uzelac ce se najvjerovatnije sutra prikljuciti ekipi...nedavno sam ja pisao za njega da bi nam trebao doci...
Ima li hajra od njega, jel' ga pratio neko?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2015, 18:32

FaraonTM je napisao/la:
adi93 je napisao/la:Uzelac ce se najvjerovatnije sutra prikljuciti ekipi...nedavno sam ja pisao za njega da bi nam trebao doci...
Bas gledam klip na youtube mlad je momak, visok i snazan.Dominantan je u skoku a igra bez komplikovanja prosljedjuje loptu odmah veznjacima.Cak djeluje kao i da zna lopte. Za ovakve igrace ala on bitno je da se dalje razvijaju kod nas i protiv dovodjenja perspetkivnog igraca ne moze niko nista imati. Ja ga nafali ko da je u najmanju ruku Pepe u pitanju. Odavno se pricalo da bi ovaj mogao nama tada se i Rustemovic koji je zavrsio kod komsija spominjao kao moguca prinova ili ti ga pojacanje. Samo drugacije je igrati za Zelju a skroz drugo za Drinu.

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 18:48

Djeluje mi da je dobar ovaj Uzelac,mlad je,dominantan,ima dobar pregled igre,ali ako ga već dovodimo, dati mu ugovor na 3god!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jan 2015, 19:13

ovo oko zebe se pravo zakuhalo :hmmmmm: mozda fkt dodje
=\_1921_/=

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 14 jan 2015, 19:15

Nedim Mekic ide na posudbu u Igman iz Konjica...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 14 jan 2015, 19:23

sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija ;) ,javim vam sutra oko 12 ime
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2015, 19:25

super je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija ;) ,javim vam sutra oko 12 ime
Eki to :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 19:27

Daj Boze!!

Nekadašnji fudbaler Željezničara Zajko Zeba napustio je makedonsku Škendiju i karijeru će najvjerovatnije nastaviti na Grbavici
Zeba (31) sporazumno je raskinuo ugovor sa makedonskom Škendijom i najvjerovatnije će se vratiti u ekipu Željezničara.

Zeba je sa Škendijom potpisao ugovor početkom 2014. godine i pružao je odlične partije, ali je na kraju došlo do sporazumnog raskida ugovora.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 jan 2015, 19:28

Velahalve je napisao/la:Djeluje mi da je dobar ovaj Uzelac,mlad je,dominantan,ima dobar pregled igre,ali ako ga već dovodimo, dati mu ugovor na 3god!
Jedino je sigurno da je nekakav krakat, što može biti samo plus za stopera. Ostalo tek treba da pokaže. Inače smješna mi je priča (tačnije natpisi na portalima) o pojačanju za Željezničar. Nedokazan igrač ne može biti pojačanje. Može biti samo prinova, a vrijeme će pokazati da li je pojačanje, jedn prosječa igrač ili promašaj. U našim medijima ko god dođe pojačanje.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 14 jan 2015, 19:32

super je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija ;) ,javim vam sutra oko 12 ime
haj reci u pp :pray:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2015, 19:33

pile87 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Bas gledam klip na youtube mlad je momak, visok i snazan.Dominantan je u skoku a igra bez komplikovanja prosljedjuje loptu odmah veznjacima.Cak djeluje kao i da zna lopte. Za ovakve igrace ala on bitno je da se dalje razvijaju kod nas i protiv dovodjenja perspetkivnog igraca ne moze niko nista imati. Ja ga nafali ko da je u najmanju ruku Pepe u pitanju. Odavno se pricalo da bi ovaj mogao nama tada se i Rustemovic koji je zavrsio kod komsija spominjao kao moguca prinova ili ti ga pojacanje. Samo drugacije je igrati za Zelju a skroz drugo za Drinu.

[youtube][/youtube]
Definitivno dobro izgleda na klipovima. Vidjet ćemo na šta će to ličiti ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 14 jan 2015, 19:37

Kad prije dodje do tebe? pa ni petero ljudi nezna o tome :lol:
jesi li i ti pod zakletvom ?? :mrgreen:

:zviz:
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jan 2015, 19:42

Nego ocel taj "ukradeni" igrac biti pojacanje ili onako nesto ,ni tamo ni ovamo,barem nam to recite :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 14 jan 2015, 19:44

Oteli smo ovog crnca iz Arsenala. :mrgreen:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jan 2015, 19:48

I nemoj da je Bekric haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 19:51

JIJoe je napisao/la:
Kad prije dodje do tebe? pa ni petero ljudi nezna o tome :lol:
jesi li i ti pod zakletvom ?? :mrgreen:

:zviz:
Pa nije mu bezveze nick SUPER :clap:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jan 2015, 19:53

Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih :mrgreen: ,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu. :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 14 jan 2015, 20:01

bistrikboy je napisao/la:Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih :mrgreen: ,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu. :thumbup:
ako me covjek zamolio sutra do 12 da ne kazem ime,nebi bilo fer da ofiram javno,samo mogu reci dobar igrac i jedna od pozicija u timu koja skripi bar po meni a izgleda i po odovicu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jan 2015, 20:03

super je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih :mrgreen: ,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu. :thumbup:
ako me covjek zamolio sutra do 12 da ne kazem ime,nebi bilo fer da ofiram javno,samo mogu reci dobar igrac i jedna od pozicija u timu koja skripi bar po meni a izgleda i po odovicu
Strpit se do sutra šta ćeš do drugo :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 14 jan 2015, 20:05

super je napisao/la:
Pa dobro, čekat ćemo do 12,bitno je da su dobre vijesti, to mogu čekat :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 38 gostiju.