Ima li hajra od njega, jel' ga pratio neko?adi93 je napisao/la:Uzelac ce se najvjerovatnije sutra prikljuciti ekipi...nedavno sam ja pisao za njega da bi nam trebao doci...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bas gledam klip na youtube mlad je momak, visok i snazan.Dominantan je u skoku a igra bez komplikovanja prosljedjuje loptu odmah veznjacima.Cak djeluje kao i da zna lopte. Za ovakve igrace ala on bitno je da se dalje razvijaju kod nas i protiv dovodjenja perspetkivnog igraca ne moze niko nista imati. Ja ga nafali ko da je u najmanju ruku Pepe u pitanju. Odavno se pricalo da bi ovaj mogao nama tada se i Rustemovic koji je zavrsio kod komsija spominjao kao moguca prinova ili ti ga pojacanje. Samo drugacije je igrati za Zelju a skroz drugo za Drinu.FaraonTM je napisao/la:Ima li hajra od njega, jel' ga pratio neko?adi93 je napisao/la:Uzelac ce se najvjerovatnije sutra prikljuciti ekipi...nedavno sam ja pisao za njega da bi nam trebao doci...
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Djeluje mi da je dobar ovaj Uzelac,mlad je,dominantan,ima dobar pregled igre,ali ako ga već dovodimo, dati mu ugovor na 3god!
- invincible1921
- Kontakt:
Nedim Mekic ide na posudbu u Igman iz Konjica...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija
,javim vam sutra oko 12 ime
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Eki tosuper je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija,javim vam sutra oko 12 ime
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daj Boze!!
Nekadašnji fudbaler Željezničara Zajko Zeba napustio je makedonsku Škendiju i karijeru će najvjerovatnije nastaviti na Grbavici
Zeba (31) sporazumno je raskinuo ugovor sa makedonskom Škendijom i najvjerovatnije će se vratiti u ekipu Željezničara.
Zeba je sa Škendijom potpisao ugovor početkom 2014. godine i pružao je odlične partije, ali je na kraju došlo do sporazumnog raskida ugovora.
Nekadašnji fudbaler Željezničara Zajko Zeba napustio je makedonsku Škendiju i karijeru će najvjerovatnije nastaviti na Grbavici
Zeba (31) sporazumno je raskinuo ugovor sa makedonskom Škendijom i najvjerovatnije će se vratiti u ekipu Željezničara.
Zeba je sa Škendijom potpisao ugovor početkom 2014. godine i pružao je odlične partije, ali je na kraju došlo do sporazumnog raskida ugovora.
Jedino je sigurno da je nekakav krakat, što može biti samo plus za stopera. Ostalo tek treba da pokaže. Inače smješna mi je priča (tačnije natpisi na portalima) o pojačanju za Željezničar. Nedokazan igrač ne može biti pojačanje. Može biti samo prinova, a vrijeme će pokazati da li je pojačanje, jedn prosječa igrač ili promašaj. U našim medijima ko god dođe pojačanje.Velahalve je napisao/la:Djeluje mi da je dobar ovaj Uzelac,mlad je,dominantan,ima dobar pregled igre,ali ako ga već dovodimo, dati mu ugovor na 3god!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
haj reci u ppsuper je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija,javim vam sutra oko 12 ime
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Definitivno dobro izgleda na klipovima. Vidjet ćemo na šta će to ličitipile87 je napisao/la:Bas gledam klip na youtube mlad je momak, visok i snazan.Dominantan je u skoku a igra bez komplikovanja prosljedjuje loptu odmah veznjacima.Cak djeluje kao i da zna lopte. Za ovakve igrace ala on bitno je da se dalje razvijaju kod nas i protiv dovodjenja perspetkivnog igraca ne moze niko nista imati. Ja ga nafali ko da je u najmanju ruku Pepe u pitanju. Odavno se pricalo da bi ovaj mogao nama tada se i Rustemovic koji je zavrsio kod komsija spominjao kao moguca prinova ili ti ga pojacanje. Samo drugacije je igrati za Zelju a skroz drugo za Drinu.FaraonTM je napisao/la:Ima li hajra od njega, jel' ga pratio neko?adi93 je napisao/la:Uzelac ce se najvjerovatnije sutra prikljuciti ekipi...nedavno sam ja pisao za njega da bi nam trebao doci...
[youtube][/youtube]
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad prije dodje do tebe? pa ni petero ljudi nezna o tomesuper je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija,javim vam sutra oko 12 ime
jesi li i ti pod zakletvom ??
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Nego ocel taj "ukradeni" igrac biti pojacanje ili onako nesto ,ni tamo ni ovamo,barem nam to recite
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Oteli smo ovog crnca iz Arsenala. 
I nemoj da je Bekric haha
Zeljeznicar! 1921 !
Pa nije mu bezveze nick SUPERJIJoe je napisao/la:Kad prije dodje do tebe? pa ni petero ljudi nezna o tomesuper je napisao/la:sutra 1 igrac se pridruzuje plavima,samo mogu reci dici ce se frke sutra na portalima(ne velika-al ce biti prica oteli smo ga nekom)ipak zeljo se ne odbija,javim vam sutra oko 12 ime
jesi li i ti pod zakletvom ??![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih
,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu. 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ako me covjek zamolio sutra do 12 da ne kazem ime,nebi bilo fer da ofiram javno,samo mogu reci dobar igrac i jedna od pozicija u timu koja skripi bar po meni a izgleda i po odovicubistrikboy je napisao/la:Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Strpit se do sutra šta ćeš do drugosuper je napisao/la:ako me covjek zamolio sutra do 12 da ne kazem ime,nebi bilo fer da ofiram javno,samo mogu reci dobar igrac i jedna od pozicija u timu koja skripi bar po meni a izgleda i po odovicubistrikboy je napisao/la:Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa dobro, čekat ćemo do 12,bitno je da su dobre vijesti, to mogu čekatsuper je napisao/la:ako me covjek zamolio sutra do 12 da ne kazem ime,nebi bilo fer da ofiram javno,samo mogu reci dobar igrac i jedna od pozicija u timu koja skripi bar po meni a izgleda i po odovicubistrikboy je napisao/la:Super je ova podjela pdf-a i nadam se mnogo konstruktivnijim pisanjem nase raje jer iskreno gori smo od anam onih,dobro je sto je i ova najpopularnija tema ostala u zivotu.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 38 gostiju.