da nije dzekoblack64 je napisao/la:da nije nyema, kajkut il bekric
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Haj nemojte sad cirkus praviti,kad bude vakat znacemo i cao.Bilo bi lijepo kad bi bilo blagodeti i kad bi se kloc prodao 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- invincible1921
- Kontakt:
ma ako nista drago mi je sto se prica jer mi daje nadu da se ozbiljno radi i pokusava nesto napraviti 
=\_1921_/=
Ne sviđa mi se ovo sad stanje, po nekim saznanjima imam osjecaj da cemo poceti sa gomilanjem igraca. Mada od ovih saznanja ima i puno mahale, ali i provejrenih informacija. Dobro je pile napisao da ce nam sad tim krojiti kojekakvi menadzeri, ali ostaje da se vidi...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trebo potpisati za Vratnik i oteli smo ga.DANDY je napisao/la:Sedin Torlak je novo pojacanje.
....ja nisam pod zakletvom
Ma samo otimaj
Radi se o Djelmicu koji je dao obecanje Mirzi da dolazi na Otoku.Kako je prevrtaner a rijec mu ne vrijedi i ne znaci puno nismo se plaho nasekirali.
Sretno vam.
- invincible1921
- Kontakt:
E jbg sad........a zakletvalupus je napisao/la:Radi se o Djelmicu koji je dao obecanje Mirzi da dolazi na Otoku.Kako je prevrtaner a rijec mu ne vrijedi i ne znaci puno nismo se plaho nasekirali.Sretno vam.
visok 190 cm, na klipovima svaki zračni dobija, ima solidnu tehniku za stopera, kakav ce biti kod nas ne znam, prema klipovima Lazo je bio Ronaldo, tek kad nastupi i kad ga vidimo na djelu možemo donijeti neki sud o njemuinvincible1921 je napisao/la:kakv je ovaj iz drine znal iko ,kazu pred ptopisom
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Ako bi došli Uzelac i Đelmić to bi bila jako fina 2 pojačanja... još jednog veznjaka i neka cirkus počne 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- invincible1921
- Kontakt:
ma dobro ovaj je stoperŽeljooooo je napisao/la:visok 190 cm, na klipovima svaki zračni dobija, ima solidnu tehniku za stopera, kakav ce biti kod nas ne znam, prema klipovima Lazo je bio Ronaldo, tek kad nastupi i kad ga vidimo na djelu možemo donijeti neki sud o njemuinvincible1921 je napisao/la:kakv je ovaj iz drine znal iko ,kazu pred ptopisom
=\_1921_/=
Kakve veze Lazo ima s ovim ??

Fakat se ovdje prelako koristi riječ pojačanje. Ako dođu ova dva igrača onda smo dobili jednu prinovu i jednog igrača koji solidan za naše uslove....fedeltafrotta je napisao/la:Ako bi došli Uzelac i Đelmić to bi bila jako fina 2 pojačanja... još jednog veznjaka i neka cirkus počne
Re: Odg: FK Željezničar
Meni se čini da je dobar štoper, nadam se da ce biti od koristi za naš klub,imamo sad dovoljno štopera,i jako je bitno da igraci budu fizički spremni, a ne sumnjam da ce Odovic i taj segment dovesti u red!Željooooo je napisao/la:visok 190 cm, na klipovima svaki zračni dobija, ima solidnu tehniku za stopera, kakav ce biti kod nas ne znam, prema klipovima Lazo je bio Ronaldo, tek kad nastupi i kad ga vidimo na djelu možemo donijeti neki sud o njemuinvincible1921 je napisao/la:kakv je ovaj iz drine znal iko ,kazu pred ptopisom
- invincible1921
- Kontakt:
pa sta je tebi pojacanjeublehas je napisao/la:Fakat se ovdje prelako koristi riječ pojačanje. Ako dođu ova dva igrača onda smo dobili jednu prinovu i jednog igrača koji solidan za naše uslove....fedeltafrotta je napisao/la:Ako bi došli Uzelac i Đelmić to bi bila jako fina 2 pojačanja... još jednog veznjaka i neka cirkus počne
=\_1921_/=
Treba malo ozbiljnije trazit u ligi igrace,u manjim timovima ima uvijek dobrih igraca. Odovic ce zo poslozit a upoznat je sa dosta igraca iz lige pa vjerovatno zna sta radi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Da Štilić, Bekrić ako je u formi, Dialiba , Pandža, Vranješ, Fajić.....to su igrači za koje možemo reći da očekujemo da su pojačanja (mada ne mora tako biti na kraju). Ostali su prinove. Naravno mogu se pokazati kao pojačanja, ali davati im taj epitet prije nego što su došli, imajući u obzir njihov CV je malo neozbiljno. Đelmić je igrač koji je u 5-6 godina promjenio 7 klubova, a Uzelac još uvijek nije igrao ni u jednom ozbiljnijem klubu. Niko sretniji od mene da se obojica (ako uopšte dođu) ekstra uklope u tim i pokažu kao super pojačanja, ali mislim da je još rano nazivati ih pojačanjima.invincible1921 je napisao/la:pa sta je tebi pojacanjeublehas je napisao/la:Fakat se ovdje prelako koristi riječ pojačanje. Ako dođu ova dva igrača onda smo dobili jednu prinovu i jednog igrača koji solidan za naše uslove....fedeltafrotta je napisao/la:Ako bi došli Uzelac i Đelmić to bi bila jako fina 2 pojačanja... još jednog veznjaka i neka cirkus počnestilic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.