Kao što sam ljetos i najavio, el clasico treće lige i mrtva trka do kraja između Pivopija i LVSSaltCityAttack je napisao/la:Nakon nekoliko godina pauze ipak se pokazalo da jedan takav talenat treba ovoj ligi .. sa prva dva gola u sezoni i za prvu pobjedu za ekipu koja će sigurno da bude glavni kandidat za ulazak u veći rang
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bavariapivo
- Kontakt:
hajd posto smo pobijedili, nema vezeOtelo je napisao/la:Joj, ja se zajeba, kopirao pogrešne parove![]()
![]()
Halite momci![]()
drugacije bi bilo da smo izgubili...
belosevic28 je napisao/la:Spamm furiozno krenuo
Pokazujem da smo jaki i s igračem manjebavariapivo je napisao/la:hajd posto smo pobijedili, nema vezeOtelo je napisao/la:Joj, ja se zajeba, kopirao pogrešne parove![]()
![]()
Halite momci![]()
![]()
drugacije bi bilo da smo izgubili...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nece vise stara dama biti ostavljena!Osim13 je napisao/la:Kao što sam ljetos i najavio, el clasico treće lige i mrtva trka do kraja između Pivopija i LVSSaltCityAttack je napisao/la:Nakon nekoliko godina pauze ipak se pokazalo da jedan takav talenat treba ovoj ligi .. sa prva dva gola u sezoni i za prvu pobjedu za ekipu koja će sigurno da bude glavni kandidat za ulazak u veći rang
Max Allegri
Odma poceo trazit krivca kad ne pobjedi, smiri hormone nece se uvijek o ostom raspravljatSarmelino je napisao/la:Domacinsko kolo, a zmajevi u gostima bili? Cudan vakat.
Ma ja prezadovoljan nasim rezultatom, govorim za poraz zelenih prevaraBlancos10 je napisao/la:
Odma poceo trazit krivca kad ne pobjedi, smiri hormone nece se uvijek o ostom raspravljatSarmelino je napisao/la:Domacinsko kolo, a zmajevi u gostima bili? Cudan vakat.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- bavariapivo
- Kontakt:
Jesil makar koju pogodio?Otelo je napisao/la:Pokazujem da smo jaki i s igračem manjebavariapivo je napisao/la:hajd posto smo pobijedili, nema vezeOtelo je napisao/la:Joj, ja se zajeba, kopirao pogrešne parove![]()
![]()
Halite momci![]()
![]()
drugacije bi bilo da smo izgubili...![]()
Ma Legenda psihicki otisao nakon dva onako izgubljena trofeja od nas. Gotovi su oni.Sarmelino je napisao/la:Ma ja prezadovoljan nasim rezultatom, govorim za poraz zelenih prevaraBlancos10 je napisao/la:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Dogodine vise nije stara dama, ako Lakersi 5 ili vise pobjeda od Spursa budu imali mijenja se ime, sta ti mislis Osime?Mig_Mig je napisao/la:Nece vise stara dama biti ostavljena!Osim13 je napisao/la:Kao što sam ljetos i najavio, el clasico treće lige i mrtva trka do kraja između Pivopija i LVSSaltCityAttack je napisao/la:Nakon nekoliko godina pauze ipak se pokazalo da jedan takav talenat treba ovoj ligi .. sa prva dva gola u sezoni i za prvu pobjedu za ekipu koja će sigurno da bude glavni kandidat za ulazak u veći rang
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ima li ko da ne vidi ove utakmice 2. kola?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Na drugoj strani su.Kulesza je napisao/la:Ima li ko da ne vidi ove utakmice 2. kola?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je problem s nasom ligom, yebemu francusku
Roger Federer the greatest of all time!
Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.
Igraj ba, šta si se prep'o
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Biće kad Jedinstvo uđe u PL. Znači nikadharden je napisao/la:Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.
Svakako se Francuzi igraju 1-1 i većinom tako i dođe.
I kad bi stavio našu ligu, odmah bi se Grizliji bunili. Ne smijemo to dozvoliti. Oni su kao i Željezničar, miljenici Saveza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sta bi bilo da igraju igraci iz sampionske sezoneMokes je napisao/la:Biće kad Jedinstvo uđe u PL. Znači nikadharden je napisao/la:Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.![]()
I kad bi stavio našu ligu, odmah bi se Grizliji bunili. Ne smijemo to dozvoliti. Oni su kao i Željezničar, miljenici Saveza.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
DiverzijaKulesza je napisao/la:Ima li ko da ne vidi ove utakmice 2. kola?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gdje ste sampioni niste mogli superkupa uzetDex je napisao/la:Sta bi bilo da igraju igraci iz sampionske sezoneMokes je napisao/la:Biće kad Jedinstvo uđe u PL. Znači nikadharden je napisao/la:Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Francuzi po automatizmu idu 1-1 osima ako Pariz ili Lyon nisu u ponudi.Mokes je napisao/la:Biće kad Jedinstvo uđe u PL. Znači nikadharden je napisao/la:Dajte nasu majstoricu od lige, ostavite Angers - Metz, Nantes i slicne... to niko nit prati nit gleda.![]()
Dobar ovaj intervju sa Sarmelom. Skroman momak.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.