NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 feb 2026, 16:43

Nadar je legenda i pravi Jedinstvovac u svakom smislu. On je najzasluzniji za opstanak one sezone, klosari mu se na tome zahvalili otkazom.

Sta god da napravi u Krajini nije mjerodavno jel je i tamo rasulo, ja bi ga rado volio viditi na klupi Jedinstva prije bi njemu dao sansu nego ovom Duvnjaku.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 feb 2026, 17:47

Nim je napisao/la:
06 feb 2026, 15:22
Za Nadara mogu vam ispricati da dok je bio prvi put u klubu, on i Zele su isli od firme do firme pokusavali dogovoriti kakva sponzorstva. Znam da su dosli i u firmu u kojoj sam ja tada radio, vlasnik pristao dati za platu nekog igraca sa strane sto je bio i kao nabavicemo opreme. Uzeli lopte ja isao sa njima da im damo, ja ono u fazonu sav sretan idem na Jedinstvo dati lopte. Nader i Zele se prvo iznenadili nisu ocekivali dvije vrece lopti, drugo zahvaljivali se na svaku drugu rijec. Ljudi skoro u tom trenutku nisu imali lopti za trening. S obzirom u kakvim je uslovima bio prvi put, i da je tu isto dao sve od sebe, ako se ukaze prilika i on se pokaze u Krajni treba mu dati priliku.
Vozio je igrace svojim dzipovima na trening takodjer.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 06 feb 2026, 18:36

Mene iskreno cudi da je pristao Sajo preuzeti klupu Krajine,mozda ga je nacelnik zamolio,komsije su. A Krajine ili ti FK NES,nekadasnja ASDA, je i propala na najnize grane otkako nam je Duric zajahao fotelju u savezu. Jedinstvo se polako izvlaci ,bar se nadam, iz tih ralja i Saji je sigurno mjesto u zdravijoj sredini od Cazina. Cudi me da hoce da radi medju sportskim neznalicama i stranacki instaliranim ljudima.

Borio se za Jedinstvo kad mu je bilo najgore,zasluzio je u malo boljim i stabilnijim vremenima priliku. Iskreno mi je zao sto su nam unistili sportski rivalitet Krajina-Jedinstvo.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 06 feb 2026, 18:50

Ja ga se sjecam kad je zadnju sezonu u Jedinstvu odigrao. Velicina od igraca, kakvo je postovanje od sudija na terenu imao, rusi napadaca sudija vidi da je on i samo igraj dalje hahah. Mora neko mjesto za njega kod nas biti

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 06 feb 2026, 21:38

Ljudina i igracina. Obavezno mu u skorijoj buducnosti dati priliku da radi u Jedinstvu.

EDL
Kontakt:

Post Postao/la EDL » 06 feb 2026, 22:32

Izgleda da nosimo Meggle na dresovima od danas

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 5 gostiju.