Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Rashford ponovo uzasan, odbrana katastrofa. Kakve su to tamo pichke od novinara koji ne znaju da postave pitanje ovoj spodobi iz Norveske, pa ja bi ga pljunuo u facu, pm.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
**** ti sve norveško, a i onome ko te drži jer nekada uvežeš par pobjeda i ni sam ne znaš kako
Hvala Lindelof po ko zna koji put!
Polomio obje noge dabogda.
Polomio obje noge dabogda.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ma goni se u pm, sve ti po spisku, ni kurava ovoliko ne daje koliko smo mi dali bodova autsajderima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- DragonReborn
- Kontakt:
Kakav kapiten, takva i stativa.
Vidi ovog krelca, još se smeje na kraju.
Vidi ovog krelca, još se smeje na kraju.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Ovo kada se smije na kraju nakon kiksa, to je za posebnu temu i analizu. Bolje biti bez menadzera nego s njim ovako nesposobnim.
Prati utakmicu na isti način kao i ja. Nakon svake prilike jedva čeka ponovljeni snimak na tabletu da vidi ...
DVA PODATKA:
Sheffiled i WBA su uzeli Unitedu 5 bodova ove sezone.
Sheffiled je više od 1/4 svih golova koje je dao ove sezone zabio Unitedu.
Prati utakmicu na isti način kao i ja. Nakon svake prilike jedva čeka ponovljeni snimak na tabletu da vidi ...

DVA PODATKA:
Sheffiled i WBA su uzeli Unitedu 5 bodova ove sezone.
Sheffiled je više od 1/4 svih golova koje je dao ove sezone zabio Unitedu.

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 14 feb 2021, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nastavlja se borba napad Uniteda protiv odbrane Uniteda
Danas remi ali nije da nisu stoperi uradili sve da ekipa primi 3 ili 4 gola ali napadaci WBA razocarali
Danas remi ali nije da nisu stoperi uradili sve da ekipa primi 3 ili 4 gola ali napadaci WBA razocarali
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Debilčina, lijepo se potrudio bio da im još jedan pokloni.

Generalno je smeće utakmica bila, ali bi i ovakvi dobili yebeni WBA da im ne pokloniš gol prednosti odmah.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ali znaci ne moram ni gledati sad izjavu norveskog idiota koji ce reci da je bio faul i da svedski derpe nije kriv.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 17:01Debilčina, lijepo se potrudio bio da im još jedan pokloni.![]()
Generalno je smeće utakmica bila, ali bi i ovakvi dobili yebeni WBA da im ne pokloniš gol prednosti odmah.![]()
Sljedeca utakmica naravno englesko drvo i svedski derpe zacementirani u startnoj postavi.
Fuj

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ole, centralna odbrana, Rashford, ovim redom... mrš odreda. Sramota od igre, sramota od postavke, sramota od workratea. Ode borba za titulu protiv dva poslednjeplasirana tima u ligi. Olea debela kornjača Sam nasadi svaki put. najgore, ništa nije naučio i nadogradio od prethodne sezone. Nakon one lude serije, opet smo krenuli u seriju prosipanja bodova. Taman sad kad je krenula negativna serija idu ključne utakmice u Evropi i u kupu. Moglo bi ovo završiti kao dejavu prethodne sezone, kao jedno debelo ništa. Taman se ponadaš da je norvežanin u jednom momentu na nešto nadošao, on te naravno demantira. Ne klupira li "britansku kraljicu" Rashforda već narednu utakmicu , izgubiću i ono malo respekta koji imam za njega. Odbrana posebna priča. Ne znam u huji s čim da ih poredim. Sve je preblago.
Rijetki plusevi - Bruno, kao i obično, VDB u cameo pojavi, Shaw i donekle van Bissaka. Pokazalo se da VDB mora igrati uz Brunu, a ne mjesto njega. Saberi-oduzmi, to je to što se tiče naših šampionskih ambicija, samo daj bože da ih konj dozove prije nego što sve prospu.
Rijetki plusevi - Bruno, kao i obično, VDB u cameo pojavi, Shaw i donekle van Bissaka. Pokazalo se da VDB mora igrati uz Brunu, a ne mjesto njega. Saberi-oduzmi, to je to što se tiče naših šampionskih ambicija, samo daj bože da ih konj dozove prije nego što sve prospu.
Ne treba posebno analizirati individualne utakmice odbrambenih igraca ove sezone samo treba pogledati tabelu
24 utakmice s potpuno zdravom odbranom 31 gol u ligi a ne racunam Baillya jer se znalo da ne moze uvezati vise od 3 ili 4 utakmice dakle Shaw-Maguire-Lind-AWB znalo se da ce ovo biti udarna cetvorka na pocetku sezone
Jedino Liverpool primio 32 koji igra bez najboljeg stopera citavu sezonu i u fin broj utakmica uopste bez stopera i Leeds koji igra bez odbrane primio 38 golova i to je sto se tice top10 svi ostali primili manje i kako da covjek onda ovu ekipu uzme za ozbiljno kad pogledas ove sramotne brojke
24 utakmice s potpuno zdravom odbranom 31 gol u ligi a ne racunam Baillya jer se znalo da ne moze uvezati vise od 3 ili 4 utakmice dakle Shaw-Maguire-Lind-AWB znalo se da ce ovo biti udarna cetvorka na pocetku sezone
Jedino Liverpool primio 32 koji igra bez najboljeg stopera citavu sezonu i u fin broj utakmica uopste bez stopera i Leeds koji igra bez odbrane primio 38 golova i to je sto se tice top10 svi ostali primili manje i kako da covjek onda ovu ekipu uzme za ozbiljno kad pogledas ove sramotne brojke
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Inače, što se stopera tiče, situacija je takva da:
- Lindelof ne bi uopšte trebao biti u Unitedu
- Maguire je u najboljem slučaju podrška/pomoćnik nekom boljem stoperu pored sebe
Ono što mi trenutno imamo je to da je Maguire yebeni kapiten i lider odbrane, sa Lindelofom kao standardnim partnerom. Vrh.
- Lindelof ne bi uopšte trebao biti u Unitedu
- Maguire je u najboljem slučaju podrška/pomoćnik nekom boljem stoperu pored sebe
Ono što mi trenutno imamo je to da je Maguire yebeni kapiten i lider odbrane, sa Lindelofom kao standardnim partnerom. Vrh.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Maguire: "I’m fed up of hearing Vic [Lindelöf] can do better, I’m fed up hearing David [De Gea] can do better on the cross, it’s a foul from Billy Sharp, if a big striker is wrestling Vic and puts his arms all over him of course he can do better but it’s a foul."

Da bio je faul ali to nije opravdanje da ga svaki put malo jaci napadac maltretira kod ovih situacija

Da bio je faul ali to nije opravdanje da ga svaki put malo jaci napadac maltretira kod ovih situacija
Pravi se nasao da ga brani
Bruno, Scott, Cavani i Shaw bi vas trebali svaki trening da tuku kako uspjevate zajebat sve sto napad napravi.

Bruno, Scott, Cavani i Shaw bi vas trebali svaki trening da tuku kako uspjevate zajebat sve sto napad napravi.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ma koje j... opravdanje, obojica ko nedonoščad, zguraju ih na dva metra od gola a tu si 50-50 kad pada lopta. Još kad tome dodaš Davida De Geu, koji je mudo marjanovo što se tiče fizikalija i generalno skok igre, dobiješ ovakve situacije. Samo pogledajte kako svaki korner ili slobodnjak David je bukvalno uguran u gol, a ova dvojica se "bore za život" na 0,5 do 2 metra od gola. horor. Mogli su to klinac moj provoditi Van der Saaru i Nemanji. Ovim mekušcima mogu sve.
I protiv ovog raspalog Evertona su se prosuli bodovi 

Gdje ce se ovi cirkuzanti porediti s jednim Nemanjom jednostavno nisu na istom mentalnom nivoual... je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:13Ma koje j... opravdanje, obojica ko nedonoščad, zguraju ih na dva metra od gola a tu si 50-50 kad pada lopta. Još kad tome dodaš Davida De Geu, koji je mudo marjanovo što se tiče fizikalija i generalno skok igre, dobiješ ovakve situacije. Samo pogledajte kako svaki korner ili slobodnjak David je bukvalno uguran u gol, a ova dvojica se "bore za život" na 0,5 do 2 metra od gola. horor. Mogli su to klinac moj provoditi Van der Saaru i Nemanji. Ovim mekušcima mogu sve.
Vidic je kao sto Ferdinand kaze unosio strah u protivnicke igrace a ovaj sad unosi strah ali u vlastite navijace
Zonked, zar si baš morao "onu" sliku potegnutiZonked je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:34Gdje ce se ovi cirkuzanti porediti s jednim Nemanjom jednostavno nisu na istom mentalnom nivoual... je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:13Ma koje j... opravdanje, obojica ko nedonoščad, zguraju ih na dva metra od gola a tu si 50-50 kad pada lopta. Još kad tome dodaš Davida De Geu, koji je mudo marjanovo što se tiče fizikalija i generalno skok igre, dobiješ ovakve situacije. Samo pogledajte kako svaki korner ili slobodnjak David je bukvalno uguran u gol, a ova dvojica se "bore za život" na 0,5 do 2 metra od gola. horor. Mogli su to klinac moj provoditi Van der Saaru i Nemanji. Ovim mekušcima mogu sve.
Sad u ekipi imamo stopera koji otkad je dosao iz Benfike kao da nije prosao pored teretane i onda se cudimo zasto ga protivnici maltretiraju na terenu
Vidic je kao sto Ferdinand kaze unosio strah u protivnicke igrace a ovaj sad unosi strah ali u vlastite navijace
Bailly je nesto najblize Vidicu sto trenutno ima u klubu ali lik ne moze odigrati 15% utakmica u sezoni

Morao sam zato sto je s ovom slikom pokazao i fizicke i mentalne karakteristike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.