Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Da opet napisem. Svi igraci sto su valjali iz U21. Zaha, Visca, Stevo, Kvesic i Besic(on direktno u A repku) zu dobili poziv od Susica. Zaha jos iz U21 presao u Rusiju, imao 4 gola na svom kontu kad je pozvan u A repku. Visca presao u Tursku, zabijao golove Galati i solidnim turskim timovima, gledao sam jednu tekmu pa lik je mogao imati 5-6 asistencija, tad je igrao desno krilo. Onda je imao neku povredu bas kad je bio pozvan u A repku i tad mu je forma spala. Stevo rasturao po U21, odlican protiv Walesa. Ali eto izgubio se je u Spaniji. Kvesic dobije poziv u A repku i desi mu se ona povreda. Besic direkt u A repku, protiv Meksa odlican. Onda problemi u HSV, gdje je dobio nogu. Za U21 je bio odlican svaku utakmicu.
Za npr Sunjica, Zukanovica i Cocalica. Ovaj prva dvojica su dobili poziv. Sunjic igra u jednoj od top 10 liga u Europi i normalno da ce dobiti poziv. Nije neki igrac(to se je pokazalo) al posto su se Vranjes i Pandza povrijedili on je ostao tu. A onda se je i Zukanovic povrijedio. Evo dosao je Ermin, Pandza nasao klub.
Mogu samo misliti da npr Sunjic nije dobio poziv kako bi ovdje govorili ne zove se igrac koji igra protiv Dynama Kiev, Shakatar itd ne dobije pozic.
Po meni greske koje je Susic napravio su pozivanje samo Pandze, Jahica i Spahica za dvije prijateljske(Irska i Meksiko). Spaha se povrijedi i ostali smo samo sa ovom dvojicom. Tad su Zukanovic, Sunjic i Cocalic trebali dobiti pozive. Prijateljska protiv Grcke, imali smo igraca(Cocalica) koji je igrao u Grckoj, bio u timu kola 5-6 puta te polu-sezone, mlad. Tad je trebao dobiti poziv.
Za npr Sunjica, Zukanovica i Cocalica. Ovaj prva dvojica su dobili poziv. Sunjic igra u jednoj od top 10 liga u Europi i normalno da ce dobiti poziv. Nije neki igrac(to se je pokazalo) al posto su se Vranjes i Pandza povrijedili on je ostao tu. A onda se je i Zukanovic povrijedio. Evo dosao je Ermin, Pandza nasao klub.
Mogu samo misliti da npr Sunjic nije dobio poziv kako bi ovdje govorili ne zove se igrac koji igra protiv Dynama Kiev, Shakatar itd ne dobije pozic.
Po meni greske koje je Susic napravio su pozivanje samo Pandze, Jahica i Spahica za dvije prijateljske(Irska i Meksiko). Spaha se povrijedi i ostali smo samo sa ovom dvojicom. Tad su Zukanovic, Sunjic i Cocalic trebali dobiti pozive. Prijateljska protiv Grcke, imali smo igraca(Cocalica) koji je igrao u Grckoj, bio u timu kola 5-6 puta te polu-sezone, mlad. Tad je trebao dobiti poziv.
Ono ,samo da bih ocrnili Sušića ..fudbalerXL je napisao/la:- POTPISUJEM za SEFEROVIĆA ( katastrofalna greška ), upravo zbog toga netreba mi napadač. Imam Džeku i Ibiševića. A Švici trebo PRVI napadač. Slično je sad sa Mahmutovićem mada ovaj nema gdje pobječOrao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?
Sve je fino, med i mlijeko jer smo u Brazilu. A da nije bilo Izetove ''rakete'' cijela nacija bi trazila da Susic ode.
Susic u Besicu ima zamjenu za Rahimica. I Susic je kriv sa svojim ne treba mi napadac sto smo izgubili Seferovica. Kako to da za jednu Svicarsku prije podju igrati nego za nas, i on i Hajrovic. Nasa sreca pa Hajrovic odigra samo prijateljsku.
Znamo da se kod Papeta slabo ulazi, ali hrvati su dali desetak minuta Halilovicu. Sad je njihov, pa taman vise nikad ne zaigrao. Sto Pape nije isto mogao sa Seferovicem ?
Kakvo je to njesra da Besic mora nesto rijesavati s' Vladom ? Vlado UNISTAVA mlade igrace, ubija im zelju da igraju za BiH.
BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.. i gdje je sad Seferović ?? Sa 21 godinom igra LIGU PRVAKA / STANDARDAN, ne klupica / i prvi strjelac bio svjetskog prvenstva U21. ??????????????? I on nije bio dovoljno dobvar Sušiću da popuni 21 igrača ????
- POTPISUJEM i za Halilovića. Čak je Halilović rekao da je Pape prošao pored njega mislim da u Širokom ili Mostaru neka prijateljska Dinama i da ga PAPE nije prepoznao ?? ( Mada tu je glavni krivac Mamić i Alen nije imao puno prostora ).
- Slažem se za Bešića posebno ako se zna da Rahimić puni 38 godinu. Da več 2 sezone nije odigrao NITI JEDNU TAKMIČARSKU UTAKMICU. Ovi ga drže samo jer ih je on zamolio da trenira sa njima za džabe da drži formu za reprezentaciju????????
"Alen je prošao pored mene, ali uopće me nije zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, ali nije se obazirao. Pretpostavljam da on uopće nije znao da sam to bio ja", istaknuo je Sušić za sportsport.ba
Upravo je bilo obrnuto , to malo ufurano **** nije prepoznalo Sušića (pazi , nije ga prepoznalo.. ma daj ) savez ništa nije mogao ni uraditi oko Halilovića , a ni Sušić.. Mamić je svoj posao odradio , a njegova riiječ je mnogo vrijedna

- moustapha
- Kontakt:
Sta sve necete staviti na teret Susicu. Seferovic i Halilovic da su htjeli igrati za BiH to bi i uradili, kad cete se prestati vracati na njih.
#divovi
Sa Seferovicem je napravljena greska, jer je se govorilo da cim odigra koji minut za Viole da ce biti pozvat.Momak je odigrao,ali nazalost nije pozvat.Jednostavno trebalo se pametnije tu odraditi,pozvati ga,kaparisati i onda laganini cekati da momka krene.Mada mislim da nije popljuvan i da mu se nije reklo da se goni sto dalje od repke,da bi momak na koncu i zaigrao za nas.Ali eto sta je tu je.Ukoliko uspijemo pridobiti Braneta da igra za nas donekle cemo sanirati gubitak.Jer ce momak biti fakat paklen igrac. Sto se malog Alena tice on jos barem teoretski moze igrati za nas (za razliku od seferovica),jer nije nastupio za vatrene u zvanicnoj utakmici.Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?
Sve je fino, med i mlijeko jer smo u Brazilu. A da nije bilo Izetove ''rakete'' cijela nacija bi trazila da Susic ode.
Susic u Besicu ima zamjenu za Rahimica. I Susic je kriv sa svojim ne treba mi napadac sto smo izgubili Seferovica. Kako to da za jednu Svicarsku prije podju igrati nego za nas, i on i Hajrovic. Nasa sreca pa Hajrovic odigra samo prijateljsku.
Znamo da se kod Papeta slabo ulazi, ali hrvati su dali desetak minuta Halilovicu. Sad je njihov, pa taman vise nikad ne zaigrao. Sto Pape nije isto mogao sa Seferovicem ?
Kakvo je to njesra da Besic mora nesto rijesavati s' Vladom ? Vlado UNISTAVA mlade igrace, ubija im zelju da igraju za BiH.
BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem koliko dugo treba nekim ljudima da svate neke skroz normalne stvar: Selektor BiH (ko god on bio) NEMOZE zvati igrace koji nemaju BiH drzavljanstvo (normalno/civilno i sportsko)!!!!!! Seferovic i Halilovic nikad nisu mogli biti pozvani od strane selektora. Prvo su ONI morali da promjene sportsko (mozda cak i civilno) drzavljanstvo dabi mogli da budu pozvani.
Seferovic da je ikad htjeo igrati za nas, mogo je sam promjeniti drzavljanstvo i zaigrati za U21 (realno do neki dan i nije bio za A tima). Uradio bi isto sto je sad uradio Atajic. Seferovic je cak i dobio neko priznanje u BiH i bio na druzenju sa Spahicem i Dzekom. Sta je se trebalo tad uraditi, ici nekom klincu koji nije ni blizu bio ikakve prve loge na koljena i moliti ga (iako se oko njega u savezu najvise i trudilo)!? Sam je uostalom kao i Halilovic kalkuliro i dizo sebi cjenu. Na kraju je izabro one gdje ce igrati (kod nas nebi jos min 2 godine imo mjesta u prvih 11, a pogotovo ne sad na SP). Da nije zaigro za Svicarce nikad se najvjerovatnije ni nebi mogo prodati u Spaniju (tu su sigurno radile Hizfeldove veze). Pokazo je da nema nimalo patriotizma i nek mu je sad sa srecom.
Seferovic da je ikad htjeo igrati za nas, mogo je sam promjeniti drzavljanstvo i zaigrati za U21 (realno do neki dan i nije bio za A tima). Uradio bi isto sto je sad uradio Atajic. Seferovic je cak i dobio neko priznanje u BiH i bio na druzenju sa Spahicem i Dzekom. Sta je se trebalo tad uraditi, ici nekom klincu koji nije ni blizu bio ikakve prve loge na koljena i moliti ga (iako se oko njega u savezu najvise i trudilo)!? Sam je uostalom kao i Halilovic kalkuliro i dizo sebi cjenu. Na kraju je izabro one gdje ce igrati (kod nas nebi jos min 2 godine imo mjesta u prvih 11, a pogotovo ne sad na SP). Da nije zaigro za Svicarce nikad se najvjerovatnije ni nebi mogo prodati u Spaniju (tu su sigurno radile Hizfeldove veze). Pokazo je da nema nimalo patriotizma i nek mu je sad sa srecom.
Odlican postOrao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?
BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.

Reci i to dok se repka pripremala za Slovake Dzeku je nas vrli expert pustio da kara po Americi, pa tup po usima 0-1

A ono samo su se sa Cirom vozali neki avionima i peglali guzove po vip lozama, kakvi ba neda Safet to

Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, da te nije bilo.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Gringo ti razmišljaš kao neko dijete ocam.Čuj Izete,pa ko je ubacio Izeta u igru? Možda ti ili ja? Nismo nego Pape tak da.Po tebi ni Murinjo ni Anćeloti ni Gvardiola nisu treneri,jer pazi da u Barceloni nije bilo Mesija koji je davao po 40 50 gola u sezoni nikad Gvardiola ne bi osvojio ni špansku ligu ni ligu prvaka.Tako isto i Anćeloti kad je osvojio ligu prvaka s Milanom 2007,cijeli tim je nosio Kaka i šta sad Anćeloti nije zaslužan za titulu jer je Kaka davao golove
Trener kao i igrači je zaslužan kako za pobjedu tako i za poraz i stipu se Cocalića i ostalih k.uraca palaca ba uživaj utrenutku 
Ps ne poredim Sušića sa gore navedenim trenerima samo ti navodim primjere

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ne zemo on to ntatskohaver je napisao/la:Gringo ti razmišljaš kao neko dijete ocam.Čuj Izete,pa ko je ubacio Izeta u igru? Možda ti ili ja? Nismo nego Pape tak da.Po tebi ni Murinjo ni Anćeloti ni Gvardiola nisu treneri,jer pazi da u Barceloni nije bilo Mesija koji je davao po 40 50 gola u sezoni nikad Gvardiola ne bi osvojio ni špansku ligu ni ligu prvaka.Tako isto i Anćeloti kad je osvojio ligu prvaka s Milanom 2007,cijeli tim je nosio Kaka i šta sad Anćeloti nije zaslužan za titulu jer je Kaka davao goloveTrener kao i igrači je zaslužan kako za pobjedu tako i za poraz i stipu se Cocalića i ostalih k.uraca palaca ba uživaj utrenutku
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Oni ti ga puse Safete,Safete.
Halo ba ,izlapili ste. Mozete samo da cucnete. Institucija je Pape, covjek koji nas odveo na svijetsko prvenstvo. Drzao prvu poziciju od prve do poslijednje utakmice. Sakupo 25 bodova kao niko do sad u jednom ciklusu. Cijelu drzavu digao na noge- Prema tome PACOVI ,SIKTER BA, SIKTER!!!!!!!!!!!!!!
Halo ba ,izlapili ste. Mozete samo da cucnete. Institucija je Pape, covjek koji nas odveo na svijetsko prvenstvo. Drzao prvu poziciju od prve do poslijednje utakmice. Sakupo 25 bodova kao niko do sad u jednom ciklusu. Cijelu drzavu digao na noge- Prema tome PACOVI ,SIKTER BA, SIKTER!!!!!!!!!!!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sve će mi biti jasno ali jedno nikako ne, šta radi ona ubleha od glumca Hadžihafizebegović u avionu sa repkom.Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
ako procitas intervjue prije utakmice vidjeces kako hadzihafizbegovic, dino radja, sinan sinanovic, vjerovatno i dzekin otac kao i sva ta ostala ekipa nisu isli u litvaniju zajedno sa repkom nego na neki drugi nacin tako da sam misljenja da su se svi oni - novinari, glumci i rodbina - vratili avionom zajedno u sarajevo cisto zbog tog historijskog trenutka, te da je ovo JEDINI put da se tako nesto dogodilo za vrijeme novog saveza i samim tim nema potebe da se dize neka halabuka oko toga.Saurman je napisao/la: Sve će mi biti jasno ali jedno nikako ne, šta radi ona ubleha od glumca Hadžihafizebegović u avionu sa repkom.
Ta ubleha je glumac koji je mozda dobio najvise nagrada na prostoru bivse Jugoslavije, vjerovatno sto je ubleha, a mozda ti smeta sto je Tuzlak?Saurman je napisao/la:Sve će mi biti jasno ali jedno nikako ne, šta radi ona ubleha od glumca Hadžihafizebegović u avionu sa repkom.Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?

Niko nije smio prici avionu kad su letjeli za Litvaniju, nego su se vracali istim avionom, kad je sve gotovo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Znao sam da će neko povući ovo pitanje.Pa fakat šta je vama ljudi.emir79 je napisao/la:Ta ubleha je glumac koji je mozda dobio najvise nagrada na prostoru bivse Jugoslavije, vjerovatno sto je ubleha, a mozda ti smeta sto je Tuzlak?Saurman je napisao/la:Sve će mi biti jasno ali jedno nikako ne, šta radi ona ubleha od glumca Hadžihafizebegović u avionu sa repkom.Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?![]()
Niko nije smio prici avionu kad su letjeli za Litvaniju, nego su se vracali istim avionom, kad je sve gotovo.
On jest ubleha a njegovu glumu ne bi spominjao koja je ista kroz svaki film koji je snimio.
I da ne zanima me odakle je ko, Sarajevo,Zenica,Tuzla ili Katmandu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uf evo ceko sam da se sve smiri i da cestitam papetu na Brazilu a kao treneru jos jednom je potvrdio da pojma nema drzeci Vrsajevica u igri a da ne spomin jem amaterstvo koje je napravio a to da je imo jos 2 izmjene koje nije izvrsio da ukrade vrjeme ali eto na njegovu srecu nije se to sreca odrazilo na rezultat.Ni kriv ni duzan postade neko i nesto mislim u trenerskom smislu.Igracima svu srecu u Brazilu a nama dobrih zivaca sa ovakvim trenerom protiv jacih ekipa.
- adriano_leite
- Kontakt:
Onaj osjecaj, kad gringo krene pisati kako neko nema argumenata
, a u potpisu mu stoji:
Daj Boze da nam je dosao jos ranije, pa da nas toliko upropasti i odvede na Svjetsko, a ne da cekamo 20 godina.
Slazem se, Bosna i Hercegovina ima najvise selektora, tj. forumasa poput gringa, koji misle da znaju bolje od Safeta, pa tako i od Ivice Osima. Sto se tice menaĐera i Seada, crno na bijelo, samo jedan igrac njegov je u repki, ali to gringu kopa oci i od jednog mu se ucini da je 10. Usanovic, lik u zatvoru, ali po gringovoj tvrdnji, lik je zajebaniji od najokorjelijih sefova mafije koji ne mogu iz zatvora da vode posao, ali Uske moze
.
Sto se tice ovog klipa, svaka cast Papetu sto je to rekao Misketu, jer je Miske od odlaska iz Wolfsburga totalno van forme i nije mu mjesto u repki, ali je tu zbog ranijih zasluga. To se da vidjeti i iz ove njegove izjave, jer mu je Pape rekao da bi ga bilo stid odazvati se pozivu, sto znaci da mu je slao poziv samo zbog toga sto je mnogo dao repki u proslosti, ali da sadasnja/tadasnja forma nije bila za poziva.
Gringo i njegovi argumenti...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...Safet Susic=Propast BiH fudbala...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj Boze da nam je dosao jos ranije, pa da nas toliko upropasti i odvede na Svjetsko, a ne da cekamo 20 godina.
Slazem se, Bosna i Hercegovina ima najvise selektora, tj. forumasa poput gringa, koji misle da znaju bolje od Safeta, pa tako i od Ivice Osima. Sto se tice menaĐera i Seada, crno na bijelo, samo jedan igrac njegov je u repki, ali to gringu kopa oci i od jednog mu se ucini da je 10. Usanovic, lik u zatvoru, ali po gringovoj tvrdnji, lik je zajebaniji od najokorjelijih sefova mafije koji ne mogu iz zatvora da vode posao, ali Uske moze

Sto se tice ovog klipa, svaka cast Papetu sto je to rekao Misketu, jer je Miske od odlaska iz Wolfsburga totalno van forme i nije mu mjesto u repki, ali je tu zbog ranijih zasluga. To se da vidjeti i iz ove njegove izjave, jer mu je Pape rekao da bi ga bilo stid odazvati se pozivu, sto znaci da mu je slao poziv samo zbog toga sto je mnogo dao repki u proslosti, ali da sadasnja/tadasnja forma nije bila za poziva.
Gringo i njegovi argumenti...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- storm_raider
- Kontakt:
Emire druze, previse si ti dobar za ovo. Nemoj da te papak uzima na prvu, bolji si ti od toga. Skuliraj. Raspravljas se sa nekim ko ima samo neke licne argumente protiv najboljeg selektora ove drzave. Ko zna sta je tu pravi razlog i ko je u stvari isao u Zavidovice kod Susica na tretmane, po putevima, seoskim kaldrmama i sijenu. Ne treba ulaziti u to.emir79 je napisao/la:Trebas nekog uciti kulturom psujuci mu Majku. Ma bravo kulturni. Da su moderatori pametni, nebi tako poremecenog isfrustriranog pacenika drzali na forumu, koji pokvari sve teme na ovoj stranici, ocito da su i moderatori pobjegli iz ustanova za poremecene kao i ti. Ovo je najgora stranica koja postoji, sami bolesnik do bolesnika na celu sa tobom i onim ludacima koji su dozvolili da pises ovdje.
Da pisao sam o glavnom liku coravi, o Safetu, kojeg ste 4 godine pljuvali, da mu ti i ostala bagra cucnete za sve ove godine i podudlate ga, mogu i moderatori, jer nisu nista bolji.
Yebote dupli sport, kao da mi to nesto u zivotu znaci.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 19 okt 2013, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
pa halilovic nije ni minute odigrao u zvanicnoj utakmici za hrvate. o cemu pricate vigringobih je napisao/la:Odlican postOrao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?
BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.![]()
Reci i to dok se repka pripremala za Slovake Dzeku je nas vrli expert pustio da kara po Americi, pa tup po usima 0-1
A ono samo su se sa Cirom vozali neki avionima i peglali guzove po vip lozama, kakvi ba neda Safet to![]()
Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, Izete, da te nije bilo.....

Da se nismo plasirali Pape bi bio glavni krivac u suprotnoj situaciji kakva je nasa opet je "Susic krivac" i svako normalan bi mu trebao cestitati, ma sta god mislio o njemu.
Koliko god se cinilo da je lagano napraviti nasu ekipu na papiru jer imamo samo 10 "pravih" igraca ( od kojih samo dvojica igraju Ligu prvaka) u praksi to bas nije tako, a najbolji primjer je igracki kadar Hrvatske ili Srbije koji je mozda i bolji od naseg, pa opet zaslugom selektora igraju los fudbal.
sto se tice Brazila on je daleko vidjet ce se za nekoliko mjeseci u kakvom su stanju igraci sa povredama i formom.
Koliko god se cinilo da je lagano napraviti nasu ekipu na papiru jer imamo samo 10 "pravih" igraca ( od kojih samo dvojica igraju Ligu prvaka) u praksi to bas nije tako, a najbolji primjer je igracki kadar Hrvatske ili Srbije koji je mozda i bolji od naseg, pa opet zaslugom selektora igraju los fudbal.
sto se tice Brazila on je daleko vidjet ce se za nekoliko mjeseci u kakvom su stanju igraci sa povredama i formom.
gringonja je napad`o papeta zato sto ne poziva vrsajevica
a sad mu smeta kad kad pozove 

Inace ti kao i mnogi drugi redovno gledate i pratite Besica i Mađarsku ligu, pa znate da je on extra igraca i da mi "boljeg" nemamo.Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?
On se mora naci na spisku ? Cime je to zaluzio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.