Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pile87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 09:40

Moze pisati ko sta hoce ali sarajevo je favorit za titulu i to prije nego je szona pocela @evander nemoj da ti nadjem tvoje postove o prekucavanju lige.Imate igrace koji primaju plate kao neki klubovi u nasoj ligi imate klupu, novac imate sve preduslove ako sad ne budete ja ne znam kad cete biti. S druge strane mlada i neiskusna ekipa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 maj 2015, 09:55

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Hajde kad ste vec na ovoj temi opleli,neka nam neko upuceniji da podatak kako se najcesce zavrsavaju utakmice oba tima koje predhode derbiju ? Znaci bude li podbacaja s obzirom na onu suplju -glavama vec na derbiju.Ovo kolo obje ekipe igraju bitne utakmice gdje ne smiju kiksati,a znamo kakvih je sve rezultata bilo ,tako da je i to jedna od opcija,mislim kiks na narednoj utakmici :hmmmm:
Ja natezem X Sarajeva protiv Radnika da im treba pobjeda u derbiju :clap: onda me eto na istok ispod jarbola :bih:
Fakat su u najboljoj pziciji i samo cudo moze sprijeciti Sarajeva ili Zelju da postanu sampioni.Zato mi se cini da sutra imaju veoma bitne utakmice,jednostavno ako neko kiksa umanjuje sanse za titulu u velikim procentima.Uzmimo primjer da Zeljo odigra x a pitari dobiju,odose im na 3 boda i sto reko jedan glavonja,kraj price.Ili obrnuto ,ako pitari odigraju x a Zeljo ocekivano dobije,odose im bod razlike i sa remijem u derbiju 90% sampioni ;)
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 12 maj 2015, 10:42

Zeljo ce izgubit u zadnjem kolu :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 maj 2015, 11:15

Od danas su vam slicice i albumi dostupni u prodaji.Samo nemojte uzimati vise paketica koji su poredani jedni iza drugih,raja dobija identicne paketice

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2015, 11:15

Antolovic 26 godina, Zeljkovic 27 godina, Colic 23 godine, Hasanovic 25 godina, Bogdanovic 25 godina, Kosoric 28 godina, Varea 29 godina, Sadikovic 25 godina, Kvesic 24 godine, Bucan 34 godine, Turkovic 25 godina.

Jos u proljetnom dijelu Kokot 29 i Djelmic 26

Od igraca koji su igrali 500 i vise minuta u citavoj sezoni su 4 igraca koji imaju manje od 21 godinu. Zeljina djeca!!

Sarajevo Cimirot 1709 minuta, Radovac 1384 minute, Duljevic 1531 minuta, Rustemovic 637 minuta, Bekic 549 minuta, Mihojevic 415 minuta. O cemu mi ovdje pricamo?

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 maj 2015, 11:23

Samo Željo može ujediniti Bosnu i Hercegovinu i na tome mu treba čestitati. Gledaj jadova što su se počeli lizati, a sve zbog kompleksa koji im je Amar nabio. Fukare 2 liga ćaooooooo, Robijaši Kup ćaooooo, Red Army konstantno ponižavanje ćaooooo. Pa njima je draže da Željo ne osvoji nego njihov klub da osvoji. Navijati za drugi klub na domaćem terenu i skandirati pa da li je to moguće hahahahaha

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2015, 11:26

Nije nikakvo ujedinjenje vec vasa demagogija. Zalite se na nedostatak novca, a novca vise od vas samo ima Sarajevo i Zrinjski da dovede igrace kojima moze dati vise novca.

Ako vec pricamo o forsiranju mladih igraca onda mislim da je Siroki tu najvise uradio ove sezone.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 maj 2015, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 11:29

tuzlak1987 je napisao/la:Antolovic 26 godina, Zeljkovic 27 godina, Colic 23 godine, Hasanovic 25 godina, Bogdanovic 25 godina, Kosoric 28 godina, Varea 29 godina, Sadikovic 25 godina, Kvesic 24 godine, Bucan 34 godine, Turkovic 25 godina.

Od igraca koji su igrali 500 i vise minuta u citavoj sezoni su 4 igraca koji imaju manje od 21 godinu. Zeljina djeca!!

Sarajevo Cimirot 1709 minuta, Radovac 1384 minute, Duljevic 1531 minuta, Rustemovic 637 minuta, Bekic 549 minuta, Mihojevic 415 minuta. O cemu mi ovdje pricamo?
Svaka ti cast na realnom postu ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 12 maj 2015, 11:30

master44 je napisao/la:Samo Željo može ujediniti Bosnu i Hercegovinu i na tome mu treba čestitati. Gledaj jadova što su se počeli lizati, a sve zbog kompleksa koji im je Amar nabio. Fukare 2 liga ćaooooooo, Robijaši Kup ćaooooo, Red Army konstantno ponižavanje ćaooooo. Pa njima je draže da Željo ne osvoji nego njihov klub da osvoji. Navijati za drugi klub na domaćem terenu i skandirati pa da li je to moguće hahahahaha
Brato hos vjerovat da me strah u burek pogledat :urnebes: :urnebes: :rol: a usa tamo :rol:
From father to son

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 maj 2015, 11:30

pile87 je napisao/la:Moze pisati ko sta hoce ali sarajevo je favorit za titulu i to prije nego je szona pocela @evander nemoj da ti nadjem tvoje postove o prekucavanju lige.Imate igrace koji primaju plate kao neki klubovi u nasoj ligi imate klupu, novac imate sve preduslove ako sad ne budete ja ne znam kad cete biti. S druge strane mlada i neiskusna ekipa.
Nije sve tako bajno sa igrackim kadrom... Komplet vezni red vuce neku povredu tokom cijele sezone ili su povrijedjeni Stojcev,Puric,Radovac,Cimirot,Alispahic pa i Duljevic kao desno krilo.
Stojcev totalno van forme od povrede,Cimirot u Ugljeviku pod injekcijama igra,Alispahic nije siguran za derbi,Radovac repka(i bio je povrijedjen jedno vrijeme),Duljevic out do kraja sezone,Puric takodjer.
Dodaj tu jos beka Barica.
Bog zna kako cemo skrpiti sredinu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 maj 2015, 11:30

tuzlak1987 je napisao/la:Antolovic 26 godina, Zeljkovic 27 godina, Colic 23 godine, Hasanovic 25 godina, Bogdanovic 25 godina, Kosoric 28 godina, Varea 29 godina, Sadikovic 25 godina, Kvesic 24 godine, Bucan 34 godine, Turkovic 25 godina.

Nisi dovoljno inteligentan da bi mogao da skontaš.. Colic, Hasanovic, Sadikovic i Turkovic su od ovih gore nabrojanih također Željina djeca jer su ponikli u Želji, dodaj još Memiju, Bajića, Damira Sadikovića, Amira Hadžiahmetovića, Dženisa Beganovića, plus od sljedece sezone ce vjerovatno priliku dobiti i Kjosevski, Hiroš, Dino Hasanović, itd.. sve igraci koji su ponikli u Želji, ako smatraš da treba da ubaciš 11 juniora u tim i onda kažeš da si se podmladio onda pređi da pratiš neki drugi sport ..
Osim Radovca, Sarajevo nije pružilo mogućnost nekom "svom" igracu da se dokaže, svi koje si nabrojao osim Radovca su dovedeni u FKS, nisu tu ponikli..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 maj 2015, 11:32

Ko prica o tome, navijaču Slobode nije mrsko da traži podatke o godinama igrača i računa minute željine djece, a pitari ga podržavaju hahahahaha Ujedinite se u jedan klub i napravite jednu navijačku skupinu, možda šta i osvojite ali opet nas za 10 godina ne bi stigli. Kako mi je drago kad samo ovo vidim, znam onda sigurno da je Željo nešto postigao. Horde,Robijaši,Fukare,Red Army :bih: :bih: :bih:

Cernica dolazio si do neki dan na našu temu i lizao se s forumasima, sad kad ste popili 0:3, promijenio si priču pa bi i na istok došao hahaha

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 12 maj 2015, 11:35

Vec je izvjesno da ce prvak biti zeljeznicar/sarajevo..
tesko ali moglo bi se dogoditi da ta oba kluba kiksaju sljedeće kolo a siroki /zrinjski pobjede i eto opet gužve...
a kako ove godine kikseva ima ko u priči nista nije ne moguće

Nydalen
Kontakt:

Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Nydalen » 12 maj 2015, 11:36

Al je tacno, vas samo Zeljo moze ujediniti. Hvala ti Zeljo! Nabijaj im komplekse :)

Edit: A ovaj lazni brato gradjanin pastrmka me najvise razocarao. Pokusavam da nadjem neku rijec za njeg koja se ne protivi pravilima foruma, al nema sanse da je nadjem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 12 maj 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2015, 11:36

Ma zna se ovdje tacno o cemu se prica, prica je bila o tome da u Zelji igraju mladi igraci koji nisu sposobni da uzmu titulu, a u Sarajevu iskusni sto nije tacno..

@master44

Normalno da cu traziti, ja pratim godinama PL BIH i ovu temu. Tako da ne podnosim demagogiju pa tako ako vec pricamo da pricamo realno koliko je ko kome dao minuta.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 12 maj 2015, 11:38

master44 je napisao/la:Ko prica o tome, navijaču Slobode nije mrsko da traži podatke o godinama igrača i računa minute željine djece, a pitari ga podržavaju hahahahaha Ujedinite se u jedan klub i napravite jednu navijačku skupinu, možda šta i osvojite ali opet nas za 10 godina ne bi stigli. Kako mi je drago kad samo ovo vidim, znam onda sigurno da je Željo nešto postigao. Horde,Robijaši,Fukare,Red Army :bih: :bih: :bih:

Cernica dolazio si do neki dan na našu temu i lizao se s forumasima, sad kad ste popili 0:3, promijenio si priču pa bi i na istok došao hahaha
Nije to lizanje samo postovanje prema par momaka s vase teme ali takve kao ti mezim uz rakiju i stipu te price o ujedinjenju grupa nemoj da ti postavljam klip s grbavice gdje nas je bilo sto vas nikad nece doci u Mostar. Vazda nas je vise bilo na gostovanjima od vas nego se borite za titulu zadnjih godina pa vas je ocekivano 4-5 stoja na gostovanju
From father to son

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2015, 11:40

Dvije najvece posjete gostujucih navijaca su koliko ja znam, Siroki_Zeljo za titulu, i Celik-Zeljo za kup. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 maj 2015, 11:41

Ko vama brani da se borite i da vas dodje 5 000, ali to nije bila tema niti lizanje sa momcima sa naše teme nego ujedinjenje protiv Željezničara. Je li vas sramota navijati za drugi klub hahahahaha

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 11:43

Nije to nikakvo podrzavanje nego su svi svjesni koliko lazete iz dana u dan i koliki ste mitomani ali to ne prolazi nikome pa cak ni momcima iz Tuzle
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 12 maj 2015, 11:46

master44 je napisao/la:Ko vama brani da se borite i da vas dodje 5 000, ali to nije bila tema niti lizanje sa momcima sa naše teme nego ujedinjenje protiv Željezničara. Je li vas sramota navijati za drugi klub hahahahaha
Jeli tebe sramota da vas je vazda manje bilo u mostaru nego nas u sarajevu iako se 20 godina borimo za opstanak. Kod nas se samo navija za velez i ne mjesaj odusevljenje raje sto svinjski nece biti prvak sa navijanjem za dr klub
From father to son

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.