A sto bi to Arsenal morao biti u top 4 bas ove sezone?Seaman je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:11krenule bajke i neka maštanja o top 4, a sezona nije niti krenula,po običaju će biti blamaža pa trk u mišje rupe na kisik,ili je to everton neki veliki faktor koji je pokazao gdje smo,pa likovi će se bez par pojačanja opet boriti da ostanu u ligi
chelsea tolko ozbiljno shvatio utakmicu da nisu niti imali imena na dresovima,a i o sastavu možemo pričati
njihov mačak u vreći na klupi mogao bi kupiti prnje i prije kraja sezone,za mene bez obzira na osvojenu lp precijenjeni trener i mačak u vreći
a naš klaun na klupi nek otvoreno kaže ako ne ostvarim top 4 ili osvajanje europske lige dajem otkaz
a ne da priča praznu slamu i traži dodatne izgovore za neuspjehe,kolko je para ulupano otkad je trener,i krepalina vodi na pripreme mrtvace od nilesa,nelsona i ostalih spodoba,možemo pričati i o stvaranju šansi i o norveškoj krepalini kao kapetanu,pa taj među prvima treba **** iz prvih 11 ako viera bude u komadu sa zdravljem,ili pekar u nekoj 4-3-3 ili nekih 4-1-2-3 gdje bi on bi neki ofenzivniji veznjak nego inače
pa protiv mrtvaca iz evertona je prodao preko 5 lopti kao inače,nek kupi prnje na klupu a još bolje iz kluba,to ako nebude igrao ukrajinac a zdravi tierney na beku klaun nek se ubije
![]()
Arsenal have spent the most money in Europe so far in this summers transfer window: £120m...
They also spent the most money in the @PremierLeague last season: £150m...![]()
Od koga mi to imamo jaci tim?
Da se prosle godine propustila lijepa prilika to stoji,ali nije ni Artetq znao da ce mu se u kljucnom dijelu sezone povrijediti Tirney,Partey,Tomyasu.
Tottenhem ima Keana i Sona ,City i Liverpul su svijet za sebe,Manchester i Chelsea i dalje na papiru imaju bolju ekipu.
I sam Edu je rekao da ekipi i procesu treba suditi tek u sezoni 23/24,bas kao sto je bio slucaj i sa Liverpulom kada je Klop trazio 4 sezone da nesto osvoji,ako ne osvoji kupi prnje,i uzeo je Ligu prvaka.
Tako da jedino ako Arteta ostvari bas katastrofalan plasman ove sezone ili izgubi svlacionicu ja bi mu urucio otkaz.
I nemoj sada samo reci pa on je dovodio igrace i pravio ekipu,zasto nije napravio da budemo jaci od navedenih timova,to tako ne ide i ne moze,nije bas da je u 3 god potrosio milijardu,a hamelja je bilo i previse.
U zadnjih x godina nije bila bolja atmossfera u i oko kluba,imamo mladu potentnu ekipu od koje se najbolje tek ocekuje,tako da trebamo imati bar jos malo strpljenja.