Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci vlasnik kluba glavom i bradom da bude u savezu.
Logicno bas. Dobro mi i postojimo sta nam je sve normalno.
Logicno bas. Dobro mi i postojimo sta nam je sve normalno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- relativizam
- Kontakt:
nema me 5 dana i imam sta vidjeti
cronogorski poklopac o ismiru mirvicu i jos uvijek opravdava zeljinu podrsku colpi i kompaniji.
neke se stvari nece nikad promijeniti,dao ce osvojiti koju titulu da se covjek proveseli pa mozda onda i smanji piskaranje i prosipanje po forumima
cronogorski poklopac o ismiru mirvicu i jos uvijek opravdava zeljinu podrsku colpi i kompaniji.
neke se stvari nece nikad promijeniti,dao ce osvojiti koju titulu da se covjek proveseli pa mozda onda i smanji piskaranje i prosipanje po forumima
Joj kakav se scenario smješi, Mirvić u savezu, i prva neregularnost koja bude, ima da se pitarima krv na slamku popije, do zadnje kapi 

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Vico, Mirvah, Beus

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ma nema Mirvic ni vremena za to ali on sigurno ne bi ostetio ni Zelju. Nek bude i taj iz Zelje nije problem ali ako ce Sarajevo i Zeljo imati glas u savezu i pitati se nesto za disciplinske, delegiranje, raspored, termine i sve ostalo
Npr.kad tamo kazu ide kazna Zelji ili FKS 10 hiljada za bakljadu ili drugi incident da taj covjek ustane i kaze stanite kako je Borac dobio 2 hiljade. U tome je poenta da covjek brani sarajevske premierligase a ne da jos kaze malo je 10k daj ti njima 14hiljada imaju oni para
E čuj nema ga 5 dana, kao da je neki faktor i kao da je neko primjetio da ga nema. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- relativizam
- Kontakt:
zato se crnogorac i upalio,sve privilegije gube ako ne bude colpa
valja ispadati iz lige ,izmiriti dugovanja,neces imati sudjenje,sve ono sto zadnjih sezona skrivas ispod tepiha
a sto je jos interesantnije najvise se upalio on iz crne gore i ovi iz banja luke,sto grbavicu ne vide po 10 godina
-
- Kontakt:
a bitno je da se brane sarajlice ostali nek pocrkaju u kaznama il mi se ucinilo da samo branis te kluboveTatamata1946 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 10:20Ma nema Mirvic ni vremena za to ali on sigurno ne bi ostetio ni Zelju. Nek bude i taj iz Zelje nije problem ali ako ce Sarajevo i Zeljo imati glas u savezu i pitati se nesto za disciplinske, delegiranje, raspored, termine i sve ostalo
Npr.kad tamo kazu ide kazna Zelji ili FKS 10 hiljada za bakljadu ili drugi incident da taj covjek ustane i kaze stanite kako je Borac dobio 2 hiljade. U tome je poenta da covjek brani sarajevske premierligase a ne da jos kaze malo je 10k daj ti njima 14hiljada imaju oni para
Pa valja ljudi iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo treba da brane interese klubova iz Kantona Sarajevo, neće Modriča Maksimu štitit bogamu.
Zato svaki kanton ima predstavnike i na kraju se podvlači crta ko se prodao a ko nije.
Zato svaki kanton ima predstavnike i na kraju se podvlači crta ko se prodao a ko nije.
Računovođa rek'o da je Ibraković kandidat ispred FK Sarajevo. To vam je činjenica.
Ovo što portali pišu da je Mirvić - gluposti. Vjerujte računovođi.
Ovo što portali pišu da je Mirvić - gluposti. Vjerujte računovođi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma sve i da jest tako ali sama cinjenica da je vlasnik kluba u savezu u kojem taj klub nastupa je malo morbidna.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 10:20Ma nema Mirvic ni vremena za to ali on sigurno ne bi ostetio ni Zelju. Nek bude i taj iz Zelje nije problem ali ako ce Sarajevo i Zeljo imati glas u savezu i pitati se nesto za disciplinske, delegiranje, raspored, termine i sve ostalo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- Shategabri
- Kontakt:
Precizirani su termini utakmica 14. kola WWin lige Bosne i Hercegovine koje su se trebale odigrati proteklog vikenda.
Riječ je o susretima u Tuzli, Doboju i Bijeljini koji su odgođeni zbog loših vremenskih prilika.
Sva tri meča bit će odigrana u istom danu, tačnije u nedjelju 15. decembra, potvrdila je Arena Sport, inače vlasnik televizijskih prijenosa utakmica prvenstva BiH.
Sve utakmice su u direktnom TV prijenosu na kanalu Arena 1 Premium.
Raspored zaostalih mečeva 15. kola WWin lige BiH:
13:00 Sloga – Posušje
15:15 Radnik – Zrinjski
17:30 Sloboda – Borac
Eto 15-tog decembra će biti bolji uslovi/tereni nego 23/24.11.

Riječ je o susretima u Tuzli, Doboju i Bijeljini koji su odgođeni zbog loših vremenskih prilika.
Sva tri meča bit će odigrana u istom danu, tačnije u nedjelju 15. decembra, potvrdila je Arena Sport, inače vlasnik televizijskih prijenosa utakmica prvenstva BiH.
Sve utakmice su u direktnom TV prijenosu na kanalu Arena 1 Premium.
Raspored zaostalih mečeva 15. kola WWin lige BiH:
13:00 Sloga – Posušje
15:15 Radnik – Zrinjski
17:30 Sloboda – Borac
Eto 15-tog decembra će biti bolji uslovi/tereni nego 23/24.11.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Shategabri
- Kontakt:
Što se mene tiče mogao je da se nikad više ne prijavi, svakako niko ne bi shvatio da ga nema.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bersaga
- Kontakt:
Borac i Sloga dvije zaredom igraju 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Pa i Azmir je bio i u savezu i u fudbalskom klubu istovremeno, ne vidim problem u tome.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bio....
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sjetite se svih onih rasprava koje smo vodili ranije ovdje o hinjaluku Sarajeva i njihovom lobiranju za KS. Od pocetka su pokusavali skrenuti paznju svaljujuci krivicu na Zelju, dok su iza aktivirali svoje botove i skripte.
I sad nakon svih tih prica kandiduju ni manje ni vise nego svog VLASNIKA, istog onog vlasnika koji je uletio na teren protiv Borca u 93. minuti izmisljajuci neku nepravdu prema njima i pocetak imaginarne borbe za posten fudbal
I sad nakon svih tih prica kandiduju ni manje ni vise nego svog VLASNIKA, istog onog vlasnika koji je uletio na teren protiv Borca u 93. minuti izmisljajuci neku nepravdu prema njima i pocetak imaginarne borbe za posten fudbal

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beli98, Cwirek, rishovski i 16 gostiju.