Tvoja suština je gojaznost u lavorisanju, neobrazovanost i podređenost, a u mene ti je, da izviniš, sve suprotno, što odmah znači da je to puna šaka brade. Dok je takvih poput tebe, ostali će imati dobar primjer dekadencije - što dobro dođe za svako napredovanje i bježanje od takvih pošasti.Heller je napisao/la: Otkrio si smisao života. Nego de nam reci oće ti Violeta objavljivat roman prvijenac? Da znam da podržim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 jan 2017, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Those who can, do; those who can't, teach.High je napisao/la:Tvoja suština je gojaznost u lavorisanju, neobrazovanost i podređenost, a u mene ti je, da izviniš, sve suprotno, što odmah znači da je to puna šaka brade. Dok je takvih poput tebe, ostali će uvijek pred sobom imati primjere dekadencije.Heller je napisao/la: Otkrio si smisao života. Nego de nam reci oće ti Violeta objavljivat roman prvijenac? Da znam da podržim.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Dode ti glave ona kanta od Jupola moj nasrudine 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja se zajebavo, jeo mesinu s rostilja, pio pivu. Bas mi tesko palo.legenda reala je napisao/la:Dode ti glave ona kanta od Jupola moj nasrudine

Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Prati te High, krv nije vodaHeller je napisao/la:Ja se zajebavo, jeo mesinu s rostilja, pio pivu. Bas mi tesko palo.legenda reala je napisao/la:Dode ti glave ona kanta od Jupola moj nasrudine

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima i on sigurno neku gdje luduje, sa šerbetom i Mein Kampfom u ruci.legenda reala je napisao/la:Prati te High, krv nije vodaHeller je napisao/la:Ja se zajebavo, jeo mesinu s rostilja, pio pivu. Bas mi tesko palo.legenda reala je napisao/la:Dode ti glave ona kanta od Jupola moj nasrudine
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa da vas u najvećem derbiju distrikta opet Simin Han dobije sa 4:0Heller je napisao/la:E moj Hendo, sad bi napiso kako bi nam bilo lakše al bi me neko pogrešno protumačio, inače investicije iz Kine su loša stvar.Hendo je napisao/la:Lahko je njima u Tuzli. Ne znaju sta ce od investicija iz Koreje, Kine, Kube...![]()
![]()
![]()
Da je bogdom Tuzla Distrikt i da pocinje u Lukavcu završava u Simin Hanu

A protiv Radničkog vas uzmu Siouxi na tribinama, standardno

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
@High što si indisponiran ovih dana? 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobar je to momak, nije on kriv sto njegovim venama ne tece istocnjacka krv 

+1legenda reala je napisao/la:Ma dzaba da ste Svica kad ste nesposobni, ne bi to znali iskoristiti, mislim i ove sarajlije isto
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nenam, ne pratim. neka bolescuga me bila savladala, tako da ne pratim sta se desava u komsiluku.Kawhi je napisao/la:Šta ono neka grupa Bavaraca tražila referendum
al zato znam sta se desava u siriji

vjerovatno onaj homeiniMomciluk je napisao/la:A ja sam bio siguran 100% da si ti jedan lik sa teme Sirija na klixu

zelene?Heller je napisao/la:U mom gradu i u Momcilukovom nema donacija republike Turske, sami kupimo autobuse.
ako su u pitanju zeleni, onda je najprece da tebe deportujemo u teheran, izdajico grada svog.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Otkad sam ovdje poveco sam potrosnju Tuzlanskog piva u Teheranu za makar 50%.sekerbay je napisao/la:nenam, ne pratim. neka bolescuga me bila savladala, tako da ne pratim sta se desava u komsiluku.Kawhi je napisao/la:Šta ono neka grupa Bavaraca tražila referendum
al zato znam sta se desava u siriji![]()
vjerovatno onaj homeiniMomciluk je napisao/la:A ja sam bio siguran 100% da si ti jedan lik sa teme Sirija na klixu![]()
zelene?Heller je napisao/la:U mom gradu i u Momcilukovom nema donacija republike Turske, sami kupimo autobuse.
ako su u pitanju zeleni, onda je najprece da tebe deportujemo u teheran, izdajico grada svog.

Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebas ti @Hendo prvo razdvojiti dobru investiciju od porobljavanja.Hendo je napisao/la:Lahko je njima u Tuzli. Ne znaju sta ce od investicija iz Koreje, Kine, Kube...
Nisam bio u SA jedno deset dana, na terenu u vukojebini. Cim dobijem tendencije povehabljivanja na krmetinu u Lukavicu.sekerbay je napisao/la:jesi l se povehabio usarajvu?

Hvala Alanu Kardecu na uputstvima.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 04 jan 2017, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Investicija iz Kine
Ova je za vjecne knjige.

Ova je za vjecne knjige.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Doći će žuti ljudi...Vijadukt je napisao/la:Investicija iz Kine![]()
![]()
Ova je za vjecne knjige.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najveća investicija u BiH: Kina ulaže 700 miliona eura u TE TuzlaVijadukt je napisao/la:Investicija iz Kine![]()
![]()
Ova je za vjecne knjige.
Zato Hendina topla braca ulazu kurcinu.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: alemsa, jasmin10, LenyYoro15, Tracy3McGrady i 41 gost.