FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sumnjam da ce uopste i padati kisa.
Bit će kiše al samo na jednoj strani.
Samo suze kapi kiše i ništa više. Sretno nam danas aBd da slavimo svi zajedno.
Samo suze kapi kiše i ništa više. Sretno nam danas aBd da slavimo svi zajedno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ti taman na svoje mjesto,kad pljusak, yebo mjesto bjezi odavde hahahaPitarBordo je napisao/la:Hoću da što prije dođem i zauzmem svoje mjesto, jer mi je derbi utakmica.AdiFKS je napisao/la:A druze sto ulazis 2 sata prije tekme?
Tada je najjace po ulicama grada.
Sabrine mi moje!
- Evolution87
- Kontakt:
YEBITE IH MOLIM VAS!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nemojte slusati Glisica ili nesto pickasto pred derbi, slusajte kakav gangsta rap za srecu! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato sam uzeo tuce kabanica u Pennyu. NEĆE NIKO DA KISNE DOK SAM JA TU.BosnianKingdom je napisao/la:Ti taman na svoje mjesto,kad pljusak, yebo mjesto bjezi odavde hahahaPitarBordo je napisao/la:Hoću da što prije dođem i zauzmem svoje mjesto, jer mi je derbi utakmica.AdiFKS je napisao/la:A druze sto ulazis 2 sata prije tekme?
Tada je najjace po ulicama grada.
joker90 je napisao/la:Nemojte slusati Glisica ili nesto pickasto pred derbi, slusajte kakav gangsta rap za srecu!
Ja slušam ovu cijelo jutru i malo falilo je da baku komšinicu zbodem šaberom kad mi je rekla "dobro jutro sinko" maloprije kad sam smeće u smetljarnik stavljao.
[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.
AdiFKS je napisao/la:Sta ces kupovati od literature?Besic je napisao/la:Prvo sajam knjige pa derbi
BEST SELLER ! PODRAZUMIJEVA SE ! JE SUIS SEVKO

[youtube][/youtube]
To je stav kakav nam danas treba, to hocu da cujem brate moj!! Sta ima koji qrac ona tebi dobro jutro i nadam se da si rekao koo ti je baaa sinko stara aa??PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Nemojte slusati Glisica ili nesto pickasto pred derbi, slusajte kakav gangsta rap za srecu!
Ja slušam ovu cijelo jutru i malo falilo je da baku komšinicu zbodem šaberom kad mi je rekla "dobro jutro sinko" maloprije kad sam smeće u smetljarnik stavljao.![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Treba Hurta izvesti 5-4-1 sa Barbom,Mihom i Kovom nazad, i jos kad imas njih 3 mozes na bekove komotno Almira i Advana da se otvoris malo,a ipak bi ja vise volio Ahmu...
Tesko da mogu probiti to,a iz prekida im ga uvaljujemo k'o što su i tuzlaci i naša su 3 boda ...
Tesko da mogu probiti to,a iz prekida im ga uvaljujemo k'o što su i tuzlaci i naša su 3 boda ...
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
JASNO K'O DAN!joker90 je napisao/la:To je stav kakav nam danas treba, to hocu da cujem brate moj!! Sta ima koji qrac ona tebi dobro jutro i nadam se da si rekao koo ti je baaa sinko stara aa??
Samo Saraj'vo.
Ko ono rece da je uzeo tuce kabanica, ako ne stignem kupit', nek' me cekaju ispred Istoka dvije. Hvala. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Samo pobjeda
1946
1946
Ne budi pickaBosnianKingdom je napisao/la:Treba Hurta izvesti 5-4-1 sa Barbom,Mihom i Kovom nazad, i jos kad imas njih 3 mozes na bekove komotno Almira i Advana da se otvoris malo,a ipak bi ja vise volio Ahmu...
Samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
JA! Ali sve na zapadu. Istok je ionako danas go' do pasa. BLAGO TEBI!rasavoje je napisao/la:Ko ono rece da je uzeo tuce kabanica, ako ne stignem kupit', nek' me cekaju ispred Istoka dvije. Hvala.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** ove malogradjane!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Spremam starom drive by, dok preslusam jos koji put mogao bi neko biti izrokan!PitarBordo je napisao/la:JASNO K'O DAN!joker90 je napisao/la:To je stav kakav nam danas treba, to hocu da cujem brate moj!! Sta ima koji qrac ona tebi dobro jutro i nadam se da si rekao koo ti je baaa sinko stara aa??![]()
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kuknjavaPitarBordo je napisao/la:
JA! Ali sve na zapadu. Istok je ionako danas go' do pasa. BLAGO TEBI!
1:0 Benko
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zategnuti k'o krevet u kasarnoj!!!!joker90 je napisao/la:Spremam starom drive by, dok preslusam jos koji put mogao bi neko biti izrokan!PitarBordo je napisao/la:JASNO K'O DAN!joker90 je napisao/la:To je stav kakav nam danas treba, to hocu da cujem brate moj!! Sta ima koji qrac ona tebi dobro jutro i nadam se da si rekao koo ti je baaa sinko stara aa??![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.