Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:43

bodi123 je napisao/la:Ako vec trazis kulturnije pubove imas Denisove gore u gradu, nova Tesla je strasna u svakom pogledu, dugo se nije nesto jace otvorilo.
Ma bila vec mrtvara svugdje i hajmo reko do Waltera zvuci urbano :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Kod mog starog ocjene 5-5-5-5 vladanje dovoljno :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:50

Raonffa je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Jos je jedva zavrsio. Kad sam mu vidio svjedocanstva :damn: Mene hoce da istjeraju iz kuce ako ne polozim sve u prvom roku :urnebes:
Čini mi se da je "čvrka" kod mog bila al' vladanje vječno dovoljan :urnebes:
Prica meni nana, satro ode u skolu, a on ustvari s vozom ide po Bosni, kaze opasno volio zene :urnebes:

Pricao mi dajdza da je moj stari mutio nesto i sa Sanjom Djordjevic. Biva ona pjevacica. Zivjela u Sarajevu tada. Vidio sam mu sliku iz mladosti. Pravi lafac bio, ja nisam ni pola njega :lol:

Sestra mi je isto pricala da su se njene jaranice u srednjoj lozile na mog starog :lol:

E tuge, ja ni pola toga, u jos ludjem vremenu zivimo :damn:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 05 jan 2017, 01:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 05 jan 2017, 01:50

U pm, zaglavim do kasno u noć, programiram, već ne mogu slovo pogodit, vrijeme spavat, do sutra u 6 :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2017, 01:51

Dex je napisao/la:U pm, zaglavim do kasno u noć, programiram, već ne mogu slovo pogodit, vrijeme spavat, do sutra u 6 :rol:
Sutra cu ti poslati objasnjenje onog zadatka, nemam laptopa trenutno pa ne mogu pisati. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Jos je jedva zavrsio. Kad sam mu vidio svjedocanstva :damn: Mene hoce da istjeraju iz kuce ako ne polozim sve u prvom roku :urnebes:
Prica meni nana, satro ode u skolu, a on ustvari s vozom ide po Bosni, kaze opasno volio zene :urnebes:

Pricao mi dajdza da je moj stari mutio nesto i sa Sanjom Djordjevic. Biva ona pjevacica. Zivjela u Sarajevu tada. Vidio sam mu sliku iz mladosti. Pravi lafac bio, ja nisam ni pola njega :lol:

Sestra mi je isto pricala da su se njene jaranice u srednjoj lozile na mog starog :lol:

Isti sam ti, nadjem slike stari, BMW motor 70-e. Ja se strmopizdim s bicikla :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:53

Dex je napisao/la:U pm, zaglavim do kasno u noć, programiram, već ne mogu slovo pogodit, vrijeme spavat, do sutra u 6 :rol:
Koji jezik? :hmmmm:

Preporucite ljudi neke radionice i slicno gdje mogu steci dobre osnove iz Jave i Python. Znaci samo osnove, entuzijazam, motivacija i ostalo ne manjka :kafa:

@Heller

Mjesavina Stallonea i Colica :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:55

Stari mi bio vojni prvak u boksu, ja nesposoban da istrcim 200 m bez povracanja :opaopa: :rol:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:59

Moj haman zaigrao u Zeleznicaru :damn:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2017, 02:03

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ma joj svakakvih sam i ja priča čuo što od njega, što od njegovih jarana koji ga znaju iz tog vremena, što baš od nane :D

A dobro realno morao si biti baš "zajeban igrač" da opstaneš u Mašinskoj, al' to je pravi vakat bio kako slušam iz priča.

Ma nisam ni ja ni blizu svog starog, a i to je bilo drugo vrijeme jbg, danas se ne možeš pogledati curu a da ne zna sve o tebi, u onaj vakat mogao si je 'udarat' danima a da ti ni ime ne zna :D

Jedino što nam je isto, volimo Želju yebeš ga. Još je on trenirao u Želji u taj vakat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 02:20

Ja bih prije zivio u tom vremenu nego ovom. I to ne mislim zbog komunizma :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 02:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:Moj haman zaigrao u Zeleznicaru :damn:
Imali smo ja i drug ulet nekim trebama sredinom decembra, vidjeli jednoj slucajno wallpaper na telefonu Seljo. I ulet, jel vi navijate za Zelju, navijamo, e steta. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 02:31

Heller je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Moj haman zaigrao u Zeleznicaru :damn:
Imali smo ja i drug ulet nekim trebama sredinom decembra, vidjeli jednoj slucajno wallpaper na telefonu Seljo. I ulet, jel vi navijate za Zelju, navijamo, e steta. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Barem mrzimo iste stvari :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 02:40

9. Finta G-18

Finta G-18 također je vrlo elegantno rješenje: nakon poziva džabalebaroša na džaba intervenciju nacrtaš se kod njega u roku keks i, nakon šta si ustanovio da problem ne možeš riješiti na licu mjesta već ga treba odnijeti u servis, zamoliš džabalebaroša da ti posudi 200 kn, vratićeš odma za koji dan. Za gorivo, za ratu maloj za knjige, izmisliš nešto što će zvučati legitimno pizda mu materina jesi informatičar ili nedaj bože ekonomist.

Sutra ili preksutra vratiš očišćeno i podmazano sokoćalo ali ne i pare. Samim tim činom džabalebaroša stavljaš u nepovoljan položaj jer kako će sad tražit da mu vratiš pare a taman si mu napravija posal. Plus toga da se kome i požali da ti je posudija 200 kn svak će mu reć da je u kurcu, kako ga nije sram tražit pare nazad a čovik mu popravija kompjuter.
Nullius in verba

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jan 2017, 02:44

Dođeš u Doboj preletiš za 25 minuta od Omerove vile :urnebes: do pravoslavne, a od željeznice do katoličke 15 minuta, kakvi busevi i bakrači :D

Doboj je malen grad za Zenicu i te neke srednje gradove, ali za Gračanicu, Tešanj, Maglaj i slične je metropola

Još kad vidim ove Balije kako izbjegavaju da dođu u grad, jer kao nisu njihovi, povraća mi se :crazy:

Uglavnom sa autom kad dođeš, ostavi ga na nekom besplatnom parkingu i šetaj gradom, nemaš neke potrebe da se peglaš sa autom

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 02:45

BelminM23 je napisao/la:Dođeš u Doboj preletiš za 25 minuta od Omerove vile :urnebes: do pravoslavne, a od željeznice do katoličke 15 minuta, kakvi busevi i bakrači :D

Doboj je malen grad za Zenicu i te neke srednje gradove, ali za Gračanicu, Tešanj, Maglaj i slične je metropola

Još kad vidim ove Balije kako izbjegavaju da dođu u grad, jer kao nisu njihovi, povraća mi se :crazy:

Uglavnom sa autom kad dođeš, ostavi ga na nekom besplatnom parkingu i šetaj gradom, nemaš neke potrebe da se peglaš sa autom
Dodjem u Doboj i za 20 KM pričam s Alijom, Slobom i Franjom u Ulsteru. Pijes citav dan i racun 18 KM **** ti hljeb.
Veliko toceno 1,5 KM, polovka 2 KM :rol: :rol: :rol: :rol:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /170104118

Virto uhvacen s kantom.
Nullius in verba

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 jan 2017, 02:47

bodi123 je napisao/la:
Heller je napisao/la: Super seljacko mjesto, ja uso unutro, cuo muziku, vidio kockaste glavuše kako ulaze i uzmem jaknu i napolje.
Pa dobro nije za svakoga ko ne voli tu furku, ali su petkom tu najbolji provodi u cijelom Sarajevu, jedino to radi do 5-6 ujutro a da je puno.
Ne navracaj raju dole na ono zlo, godinu dana inventar dole bio... Kunem se da sam imao 20ak blackouta i jedan udes kojeg se btw. skoro nisam ni sjecao...Prije mjesec sam napravio presjek i obecao sebi da vise nikad dole necu uci.
Taverna i Bosna su gospodske kafane , ovo ostalo izbjegavam.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jan 2017, 02:50

Heller je napisao/la: Dodjem u Doboj i za 20 KM pričam s Alijom, Slobom i Franjom u Ulsteru. Pijes citav dan i racun 18 KM **** ti hljeb.
Veliko toceno 1,5 KM, polovka 2 KM :rol: :rol: :rol: :rol:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /170104118

Virto uhvacen s kantom.
Odeš u Ulster, prvu Srpsku pivnicu, Jelen il Fort, okineš se, počneš Thompsoma pjevat hahahaah je l tako @Maršale hahaha :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 02:51

ja sam bio u Ulsteru i Magazi, potrosio 22 KM nisam znao dje gonim :tokralju: :tokralju: :tokralju: u 22 KM uracunata i hrana :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2017, 02:53

HZ_ilidzaa je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
Heller je napisao/la: Super seljacko mjesto, ja uso unutro, cuo muziku, vidio kockaste glavuše kako ulaze i uzmem jaknu i napolje.
Pa dobro nije za svakoga ko ne voli tu furku, ali su petkom tu najbolji provodi u cijelom Sarajevu, jedino to radi do 5-6 ujutro a da je puno.
Ne navracaj raju dole na ono zlo, godinu dana inventar dole bio... Kunem se da sam imao 20ak blackouta i jedan udes kojeg se btw. skoro nisam ni sjecao...Prije mjesec sam napravio presjek i obecao sebi da vise nikad dole necu uci.
Taverna i Bosna su gospodske kafane , ovo ostalo izbjegavam.
Nije ni Bosna vala gospodska kafana, daleko od toga, a incidenata ce vazda biti, ja nisam jos imao nikakav problem a redovno sam dole.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jan 2017, 02:53

Ma za pravu atmosferu gdje ćes se napiti fino pubovi su ćaba, kakvi klubovi, nula bodova to :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.