Ma samo opusteno nek' nema grčawobly92 je napisao/la:Nek' zapjevajuJohnCleese je napisao/la:Partijaneri se dogovorili da ne daju izjave za nase medije, niti da se vise oglasavaju na drustvenim mrezama.
Zele pricati sutra na parketu
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pada Rusija u Mejdanu, ne brinite.
Nad tobom sunce najljepše sja
Juka ima potencijal da prodje dva tri kruga u Zvezdama Granda,a kako bi tek oni kolektivno rasturili na smotri horova u Semizovcu.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja kad skontam da je Mirzi zamjena Halilovic, Renfrou Zahiragic i Đedoviću Gajic, onda stvarno shvatis u kakvom smo qurcu xd
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- NebeskaSila96
- Kontakt:
I treba da su ga pogodili,ja mislim da je on svjestan da moraju poginut na terenu jos pogotovo ovo nakon ove žurke.Ajd Mirzi se moze to oprostit ne igranje na Eurobasketu ipak je covjek "jedva"ostao ziv,itd ali cijelu sezonu predjes na hiljade kilometara i kad dodje utakmica reprezentacije odjednom ne smije toliko putovat.Ne sumnjam ja da ce on poginut na terenu u narednim tekmama,a isto tako siguran sam dok se ekipa vrati iz Rusije da ce on ocitat svima bukvicu da se moraju iskupit za ovo sto se desilo.baglama je napisao/la:navodno mirza trenira triput dnevno u skenderiji, vjerovatno su i njega pogodili neki komentari
to nudi malo nade...ali samo ako ce "upucat" trojku...lahko za fizicku spremu
na kraju krajeva, moze nam zavrsit s kiriljenkom pobjedu u tuzli...ili stimat kos-razliku kako nam pasalo
sta ce biti ako svedjani uzmu jednu pobjedu nad rusima, ne zelim ni pomislit...oni ce sigurno biti blizu pobjede negdje, uz sutersku rapsodiju
Ku*ac je njega ista pogodilo. Na instagramu se svi oni sprdaju sa narodom koji ih je kritikovao. Ništa on njima neće očitati, prije će sa njima zalomiti.
U današnje doba sportisti gledaju na sastojke hrane, traži se hljeb bez glutena itd, i onda neko kaze ma koja časa alkohola za vrijeme priprema nema veze. Ti detalji su onda onih 2-3% razlike između vrhunskih sportista i ostalih.
U današnje doba sportisti gledaju na sastojke hrane, traži se hljeb bez glutena itd, i onda neko kaze ma koja časa alkohola za vrijeme priprema nema veze. Ti detalji su onda onih 2-3% razlike između vrhunskih sportista i ostalih.
Sta mislite moze li se ovo danas dobiti? Ja uopste nisam pesimista, cak mislim da se uz dan nekoga moze i pobijediti. Juka/Kikan min. 30 poena, Gorda 10, ostali 40 i eto pobjede 
To je nekih 80 poena. A Rusi će sami dati 90, tako da opet nije dovoljno
I ne znam fakat ko od ostalih može nagurat 40 i uz pomoć kakvih magija. Milošević max 10, Musa bi mogo preko desetke, Vrabac još, ovo ostalo ne znam fakat da bilo ko može prebacit i marginu od 5 koševa
I još eto u kladionicama hendikep 12,5, na onu malu kvotu na Ruse mi malo čudan. Ja bi iskreno volio da mi držimo meč u egalu, ali eto ko što ti kažeš baš trebaju imat lud i nafuran dan da bi se moglo šta očekivat, ali ako nas Rusi zaspu u 1/4 to je onda piši propalo
I ne znam fakat ko od ostalih može nagurat 40 i uz pomoć kakvih magija. Milošević max 10, Musa bi mogo preko desetke, Vrabac još, ovo ostalo ne znam fakat da bilo ko može prebacit i marginu od 5 koševa
I još eto u kladionicama hendikep 12,5, na onu malu kvotu na Ruse mi malo čudan. Ja bi iskreno volio da mi držimo meč u egalu, ali eto ko što ti kažeš baš trebaju imat lud i nafuran dan da bi se moglo šta očekivat, ali ako nas Rusi zaspu u 1/4 to je onda piši propalo
Tako blizu, a tako daleko.
Krka 89 - 77 KK Zagreb
Imran Polutak 9 poena, 7 skokova
Imran Polutak 9 poena, 7 skokova
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Juka/Kikan 30 pts (ali vjerujem da ovo ide preko 30 jer Juka sam može dati 25 pts a Kikan 15 pts)
Musa 10 pts
Gordić 15 pts
Milošević 10 pts
Buza 8 pts
Vrabac 12 pts
Halilović 5 pts
Sulejmanović 5 pts
Ovo je ukupno: 95 ekstra
Musa 10 pts
Gordić 15 pts
Milošević 10 pts
Buza 8 pts
Vrabac 12 pts
Halilović 5 pts
Sulejmanović 5 pts
Ovo je ukupno: 95 ekstra
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova dva ako ovoliko zabiju to ce im biti rekordi karijeraUnofficialpage je napisao/la: Milošević 10 pts
Vrabac 12 pts
NE nečetuzlak1987 je napisao/la:Ova dva ako ovoliko zabiju to ce im biti rekordi karijeraUnofficialpage je napisao/la: Milošević 10 pts
Vrabac 12 pts
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hoce li barem rusi prenositi?
edit: gledao sam neki ocigledno zastarjeli raspored. Tek sad vidim da ima na BHT-u
edit: gledao sam neki ocigledno zastarjeli raspored. Tek sad vidim da ima na BHT-u
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 31 avg 2016, 12:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rušimo sve rekordetuzlak1987 je napisao/la:Ova dva ako ovoliko zabiju to ce im biti rekordi karijeraUnofficialpage je napisao/la: Milošević 10 pts
Vrabac 12 pts
@Slevin BHT1 prenosi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uz sve cinjenice da smo losiji itekako od njih na papiru sto se kvalitete igraca tice, da igraju kod kuce, ja nisam toliko siguran da ovo gubimo. Imam neku nadu da ovo uz dozu srece i ludosti mozemo dobiti. Ako atmosfera i hemija medju njima bude kao na onom klipu, zasto i od Gegica ne ocekivati neku tricu s klupe odozda.
Rece Gorda da provode bukvalno 24h zajedno, sto je stvarno ocito. Jest da su vecina pribliznih godina, ali mislim da je to najvise Mulina zasluga. Za nadat se samo da se to i na terenu pokaze.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li Mozgov igrati?
Po onome sto sam ja citao zadnjih dana, igrat ce. Zadnji put kad sam ga gledao protiv Juke, navuce Juku na onu njegovu prepoznatljivu fintu i majstorski polozi. Nije on za baciti ni u napadu, koliko god to mnogi potencirali.Goalgetter je napisao/la:Hoce li Mozgov igrati?
Btw, nesto kontam, da Mula Sulejmanovica nije ostavljao na klupi u ovim prijateljskim da mu bude dzoker iz rukava u kvalifikacijama.
Ti bas puno od mule ocekujesFederer17 je napisao/la:Po onome sto sam ja citao zadnjih dana, igrat ce. Zadnji put kad sam ga gledao protiv Juke, navuce Juku na onu njegovu prepoznatljivu fintu i majstorski polozi. Nije on za baciti ni u napadu, koliko god to mnogi potencirali.Goalgetter je napisao/la:Hoce li Mozgov igrati?
Btw, nesto kontam, da Mula Sulejmanovica nije ostavljao na klupi u ovim prijateljskim da mu bude dzoker iz rukava u kvalifikacijama.Iako mislim da nece dobiti ni minute, a po meni bi morao, ne misli valjda 40min igrati sa Minjom na 3/4, a ostatak drzati Juku i Kikana zajedno na parketu. Iz ovih prijateljskih, prije da ce Miralem dobiti neke minute.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da mi nismo uspjeli selektirati barem 3-4 bolja igraca od ovih koji su tu, pa jbt Gajic,Zahiragic,Gegic,Buza,Vrabac,Halilovic,Sulejmanovic
Pa ovi igraci ne bi u Zimbabveu igrali ozbiljnu rolu , majko draga, gdje smo zgrjesili kad je ovaj Mulac dosao za selektora 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja ne znam sto to svi toliko kritikujete Mulu,covjek je imao 20+ akcija za aut samo dok je Slobodu trenirao,drugi par cipela je sto su to sve igraci nesposobni,onaj u 23.godini promjenio sutersku ruku,u glavama im propuh,a ni ovo sto reprezentacija ima nije nesto sad aman bolje,mislim kad poredis kvalitet takmicenja je to sve u pet deka..Nisam gledao pripremne utakmice ali sigurno je da Mula ima i akcija i svega,drugo je sto je tu 10 kila viska Teletovic i ja sam glavni baja Nurkic pa ti ne mozes to ukomponovat nema sanse..nadam se da ce ovaj savez pocet malo ozbiljnije raditi sa pojedinim igracima da nam se vise ne desavaju slucajevi Djedovic,Renfore,Nurkic,Teletovic i ostali koji su se pojavljivali kako i kad su htjeli samo iz razloga sto imaju neki kvalitet
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.