u cosak i sutikillafrommanilla je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:25Stani, upali ste u teren i ocekujete da registruju utakmicu za vasprejaka logika, pa cak i za tebe
To je ono kad odeš i na parkingu imaš vise tablica iz hrvatske nego iz BiH . Vise hrvata i skutora nego naših ljudi došli u šoping
Hahahahahha, citam i ne vjerujem. Od sad kad vas klub povede, ulijecite u teren, ljudi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:25Stani, upali ste u teren i ocekujete da registruju utakmicu za vasprejaka logika, pa cak i za tebe
Jasmo smo eto, citam po fb komentare na svaku objavi ljudi nam cestitaju sto smo prekinuli utakmicu. Yebu ovom debilu od do, svaku utakmicu navlaci za bosnu. Sto je gigovic za borac, to je ovaj slunto za bosnu visoko. Ovi iz stupcanice ne ostavljaju nista, znaju sta se radi da ih sjebu da oni ne udju, jer mi svakako nismo bi mislili.Balorda je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:14Osupnut sam divljačkim i primitivnim ponašanjem publike u Zenici, ako su nekome i bili simpatični do sada, nakon ovoga više nisu sigurno i okrenuli su objektivnu BH publiku protiv sebe.
Doduše, sviđa mi se zenička logika po kojoj se utakmica koju su oni prekinuli, registruje u njihovu korist. Uticaj zračenja na razvoj mozga, nema šta drugo biti.
Zagreb
Vrapcici me podsjecaju na brazilske favelekillafrommanilla je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:31Zagreb
Vjerovatno ti to bolje znaš ipak si svake sedmice tamo , valja onaj duhan prodat. Gledaj auta i sile vise ljudi subotom tu nego sto hrvata u BiH imaPatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:33Vrapcici me podsjecaju na brazilske favele
Sta imas protiv Avenije?redbull93 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:23Jasmo smo eto, citam po fb komentare na svaku objavi ljudi nam cestitaju sto smo prekinuli utakmicu. Yebu ovom debilu od do, svaku utakmicu navlaci za bosnu. Sto je gigovic za borac, to je ovaj slunto za bosnu visoko. Ovi iz stupcanice ne ostavljaju nista, znaju sta se radi da ih sjebu da oni ne udju, jer mi svakako nismo bi mislili.Balorda je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:14Osupnut sam divljačkim i primitivnim ponašanjem publike u Zenici, ako su nekome i bili simpatični do sada, nakon ovoga više nisu sigurno i okrenuli su objektivnu BH publiku protiv sebe.
Doduše, sviđa mi se zenička logika po kojoj se utakmica koju su oni prekinuli, registruje u njihovu korist. Uticaj zračenja na razvoj mozga, nema šta drugo biti.
A vi provokatori samo u prazno laprdate i sluge ste vice i salema prolica koji je bio specijalni mentor sudjenja na ovoj utakmici. Pametnom dosta.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, GradKamena2, insimadop, JimmyPage, nedimmmm1337, Proximic i 30 gostiju.