To mu je pred kucom, a dobri uslovi kod njih.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:01Mirsad Ramic ode u Klis…
33 godine preiskusan napadac, nije da ne bi i nama valjao. Ne znam kako promaknu Celiku i ovima sto se kontaju pobiti za prvo mjesto.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vjerovatno razmisljaju o tome. Ne znam da li im se prikljucio jos netko u upravi, pa da olaksa neke poslove. Da li su uspjeli dogovovoriti neke sponzore, yebo musemu, ima jos bitnijih stvari.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:47Siguran sam da neko iz kluba cita forum i to mi je bas pohvalno. Ovo sto je @harden pisao za predstavljanje igraca se brzo rijesilo. Ove slike pravi Chat GPT i daleko je od dobrog, ali opet je bolje nego da predstavljamo igraca u dresu drugog kluba.
Stupcanica je najbolji primjer kako treba raditi stvari vezane za marketing, imaju nekoga za graficki dio i tu su bas jaki. Evo predstavili su u dresove na jako lijep nacin. Ne znam sta je bilo sa GIVOVOM i kako je propalo nakon zvanicne objave, ali na to treba obratiti paznju isto. Pogotovo ako ce Meggle biti glavni sponzor mada nesto slabo vjerujem u to.
Ove sezone gdje smo bez rezultatskog imperativa treba vise iskoristiti za te neke stvari. Posto smo i bez dugova treba razmisljati i o nekik sitnim radovima u okviru budzeta kluba. Mi nemamo prostora za medije, u jednu musemu i jedan stol gledamo toliko godina. Nisu to neke aman zaman investicije, a puno ozbiljnije izgleda kad su tu.
Daleko smo mi i dalje od dobrog, iako zadnje dvije godine funkcionisemo kao normalan klub. Ja jedva cekam prvenstvo. Prvo kolo, odmah Stupcanica.
Kad ce biti gotov taj pomocni, da se trening odradi na njemu. Nema valjda jos puno posla
I u drugoj ligi raja uzima pare, primjer su ovi sa naseg kantona gdje sig Fajic,Seferovic i sl imaju oko 1500-2000 KM i jos mu nadju neki poslicharden je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:50To mu je pred kucom, a dobri uslovi kod njih.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:01Mirsad Ramic ode u Klis…
33 godine preiskusan napadac, nije da ne bi i nama valjao. Ne znam kako promaknu Celiku i ovima sto se kontaju pobiti za prvo mjesto.
Ne yebo musemu, mislim nije poenta u musemi uopce, poenta je da se na sitnicama mora raditi konstantno. Medijski kutak se moze srediti za par dana i mizerne pare, da igrace slikamo na nasem stadionu kad vec imamo lijepe tribine nove, u nasem dresu i sa salom JEDINSTVO BIHAC.nebeskasila je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:26Vjerovatno razmisljaju o tome. Ne znam da li im se prikljucio jos netko u upravi, pa da olaksa neke poslove. Da li su uspjeli dogovovoriti neke sponzore, yebo musemu, ima jos bitnijih stvari.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:47Siguran sam da neko iz kluba cita forum i to mi je bas pohvalno. Ovo sto je @harden pisao za predstavljanje igraca se brzo rijesilo. Ove slike pravi Chat GPT i daleko je od dobrog, ali opet je bolje nego da predstavljamo igraca u dresu drugog kluba.
Stupcanica je najbolji primjer kako treba raditi stvari vezane za marketing, imaju nekoga za graficki dio i tu su bas jaki. Evo predstavili su u dresove na jako lijep nacin. Ne znam sta je bilo sa GIVOVOM i kako je propalo nakon zvanicne objave, ali na to treba obratiti paznju isto. Pogotovo ako ce Meggle biti glavni sponzor mada nesto slabo vjerujem u to.
Ove sezone gdje smo bez rezultatskog imperativa treba vise iskoristiti za te neke stvari. Posto smo i bez dugova treba razmisljati i o nekik sitnim radovima u okviru budzeta kluba. Mi nemamo prostora za medije, u jednu musemu i jedan stol gledamo toliko godina. Nisu to neke aman zaman investicije, a puno ozbiljnije izgleda kad su tu.
Daleko smo mi i dalje od dobrog, iako zadnje dvije godine funkcionisemo kao normalan klub. Ja jedva cekam prvenstvo. Prvo kolo, odmah Stupcanica.
Kad ce biti gotov taj pomocni, da se trening odradi na njemu. Nema valjda jos puno posla
Za Obradova smo vec imali slike u dresu i objavimo chatgpt sliku.. haj dobro, bolje i to, sramota je bilo kad objavise onog iz Stupcanice da je potisao za nas a slika iz njihovih klubskih prostorija i sa njihovom zastavicom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Trebali se porefati mi sa foruma, vidjeti koliko bi kostala nova musema sa grbom kluba i donirati u klub.
Nema jos ljudi sposobnih u klubu da ovo iznesu, jest ovaj sadasnji sastav uspostavio neki red i mi no jos je to tanko. Mnogi klubovi sa kantona od sergija i clanskih kartica, akcija izvuku oko 40-50.000 KM godisnje. Oke kapiram, nas su izvarali xy puta i treba vratiti po povjerenje navijaca, zar nije bilo moguce staviti 20 maraka clansku kartu, malo pokucati po osnovnim skolama, pozvati neke bivse igrace da snime reklamu i sl… I tako jos veci budzet stvoriti a i samu posjecenost na stadionu. Bukvalno u 2026 i Fikro Boss je naucio koristit chatgpt, da ne idem dalje sta ostale marketing sluzbe klubova rade i kako to sve izgleda profi (cak i u BiH) i kakve se tu pare mogu izvuci.nebeskasila je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:07Trebali se porefati mi sa foruma, vidjeti koliko bi kostala nova musema sa grbom kluba i donirati u klub.
Kad se vrati publika na stadion i kad se stvori hype tada ce i politika stati iza nas, primjera radi Celik ima mil od grada i milion od kantona a priblizmo toliko prikupe sa clanskim karticama.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Glavna stvar, narod treba izvrsiti pritisak na politiku.Risonja99 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 00:16Nema jos ljudi sposobnih u klubu da ovo iznesu, jest ovaj sadasnji sastav uspostavio neki red i mi no jos je to tanko. Mnogi klubovi sa kantona od sergija i clanskih kartica, akcija izvuku oko 40-50.000 KM godisnje. Oke kapiram, nas su izvarali xy puta i treba vratiti po povjerenje navijaca, zar nije bilo moguce staviti 20 maraka clansku kartu, malo pokucati po osnovnim skolama, pozvati neke bivse igrace da snime reklamu i sl… I tako jos veci budzet stvoriti a i samu posjecenost na stadionu. Bukvalno u 2026 i Fikro Boss je naucio koristit chatgpt, da ne idem dalje sta ostale marketing sluzbe klubova rade i kako to sve izgleda profi (cak i u BiH) i kakve se tu pare mogu izvuci.nebeskasila je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:07Trebali se porefati mi sa foruma, vidjeti koliko bi kostala nova musema sa grbom kluba i donirati u klub.
Kad se vrati publika na stadion i kad se stvori hype tada ce i politika stati iza nas, primjera radi Celik ima mil od grada i milion od kantona a priblizmo toliko prikupe sa clanskim karticama.
Mora se normalizovati vece izdvajanje za NKJ u tome trebamo svi ucestvovati.
Najbolji primjer toga je KK Bosna i NK Celik. Celiku skidam kapu za sve.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.