RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2012, 12:11

Naravno, samo su ljudi malo ostali razočarani voljnim momentom kod igrača, možda ih je pritisak publike i gostujućeg terena dokrajčio, ne znam, samo možemo nagađati.
Gledaj, ipak, realno razmišljajući, bilo bi suludo odmah tražiti rezultate od ekipe koja je pravljena nanovo, a pogotovo to su mladi momci, treba im vremena da se adaptiraju na ligu, na novi način priprema, uglavnom, mislim da ih svaki objektivni Veležov navijač može i zna istrpiti.
Kada su nam " zvijezde " igrale, nisu pravile bolje rezultate, najbitnije je da se uigravaju i da stiču samopouzdanje, a s tim dolazi i rutina.
Samo naprijed momci :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 avg 2012, 12:25

Treba staviti Hajdarevica na krilo, a Jaganjac da bude "target man", nadavat ce se golova. :D

Samo opusteno, momci su pokazali da znaju igrati lopte i poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota. Samo treba raditi na tome da ovi momci ostanu na okupu sto je moguce duze vremena, jer nece biti rezultata, ako poslije polusezone ili sezone ode pola tima. Takodjer treba nastaviti sa forsiranjem domacih igraca, jer to je buducnost. Pokusati nikako ne dovoditi igrace sa strane, nasu omladinu sto duze vezati ugovorom, redovno im isplacivati plate i to je dovoljno da oni ginu za Velez.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2012, 13:42

el-fighter je napisao/la: poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota.

:lol: :lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 14 avg 2012, 14:08

el-fighter je napisao/la:Treba staviti Hajdarevica na krilo, a Jaganjac da bude "target man", nadavat ce se golova. :D

Samo opusteno, momci su pokazali da znaju igrati lopte i poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota. Samo treba raditi na tome da ovi momci ostanu na okupu sto je moguce duze vremena, jer nece biti rezultata, ako poslije polusezone ili sezone ode pola tima. Takodjer treba nastaviti sa forsiranjem domacih igraca, jer to je buducnost. Pokusati nikako ne dovoditi igrace sa strane, nasu omladinu sto duze vezati ugovorom, redovno im isplacivati plate i to je dovoljno da oni ginu za Velez.

to je to.
preporučujem da pogledate opet utakmicu sa čelikom, ima na youtube-u. samo ovaj put opušteno gledajte bez navijačkog stresa i ISKLJUČITE TON da ne čujete komentatora. iznenadit ćete se kako velež odjednom bolje igra :D

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 avg 2012, 14:22

ma da su oni odigrali malo agresivnije i borbenije(narocito u prvom poluvremenu) mogli su do povoljnog rezultata.Vidi se da ovi mladi momci imaju potencijal,samo nikako nisam zadovoljan zustrinom i agresivnoscu,sto nije stvar znanja nego stvar volje ;) Plus sto Mrva ne moze meda na slamku,Hebibovic treba da igra od pocetka.Uz pravilan rad i motivaciju ovi mladi igraci i sa njima Velez ima perspektivu.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 avg 2012, 15:38

4500 KM smo kažnjeni za ono protiv radnika :(
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 avg 2012, 15:46

Crvenarmija je napisao/la:4500 KM smo kažnjeni za ono protiv radnika :(
eto radi gluposti.Nisam upucen ali sigurno dobar broj igraca je mogao dobiti platu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 avg 2012, 15:49

Titova-Juga je napisao/la:
el-fighter je napisao/la: poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota.

:lol: :lol: :lol:
Sezona je duga, a ne sumnjam da ce Celik ove godine ostvariti veoma dobar plasman ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 avg 2012, 16:55

Wow, 4500 maraka kazne za Velež.
Gdje su sada oni genijalci što su govorili da se "pretjeruje" u reakciji radi jedne petarde.

Jedna, ali vrijedna 4500 maraka...

Čovječe, po našoj ligi to su plate za 6 do 8 igrača.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2012, 17:40

mangupi, nema šta a odakle da se plati?

inače i bivši evo i sadašnji savez vole kažnjavati veleža s visokom sumom, a zbog baklje 4500 KM. samo se pitam kojim se kriterijom oni vode? ne znaju ni oni.

sve je to isto nema razlike. izgleda da im je prazna kasa u savezu, pa udarili po klubovima. ma nema ovdje napredka još dugo......sve su to ista g***a........ :evil: :evil: :evil:

savez je ostao isti, ma ko me oni mažu oči, samo da mi je znati?

fudbal ugasiti, a stadione pretvoriti u oranice, da se narod prehrani, a od fudbala ni narod, a ni ova država nema fajde....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 avg 2012, 18:16

Nema smisla kritikovati FSBiH. Pirotehnika jeste korištena, dokumentovano, snimljeno - nema teorije da je to FSBiHa. Bez obzira koliko oni malo ili puno kažnjavali druge, Velež će platit kad se god nešto ubaci u teren - i to je pravilo. Sad, šta je tu je.

4500 maraka smo lakši - hvala močnim super-navijačima.
Pokazali su ne samo da Velež može bez njih, nego čak i da možda Velež ne može s njima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2012, 18:32

Tako ti je to kada se pušta svakome da unosi baklje, i on da 3KM za iza gola i napravi štetu klubu od 4500KM, taman zarada od ulaznica za taj dan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 avg 2012, 18:52

Neka vrsta sadomazohizma treba to ispitati dobro .. evo sad opet za vikend sanse da je pajdo pripali i ubaci u teren ojhaaa ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 14 avg 2012, 19:12

uperiti kameru u tribine, pa na kućnu adresu slati kazne i pucati zabrane dolaska na utakmice.
jest da zvuči prestrogo, pogotovo da se nekome zabrani pored već malog broja navijača, ali kad se izračuna, više se to isplati. a i čim ima kamera, dva puta će razmisliti prije nego što bace petardu.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 14 avg 2012, 19:32

MostaracVelezovac je napisao/la:Nema smisla kritikovati FSBiH. Pirotehnika jeste korištena, dokumentovano, snimljeno - nema teorije da je to FSBiHa. Bez obzira koliko oni malo ili puno kažnjavali druge, Velež će platit kad se god nešto ubaci u teren - i to je pravilo. Sad, šta je tu je.

Pokazali su ne samo da Velež može bez njih, nego čak i da možda Velež ne može s njima.
Do kad ces ti kritikovati cijeli RA-a, zbog jednog idiota ??...
stani malo, i onda se pitate zasto nas je slabo iza gola?..... ovo je za osudu, ali ne treba kritikovati cijelu grupu radi jednog kao sto sam vec rekao idiota...
Mnogo se ti pravis pametan !!!... dodji iza gola i pazimo zajedno, da niko ne baca petarde u teren.. BUJRUM IZA GOLA :D
i tito je volio velež :D

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 14 avg 2012, 19:52

Crvenarmija je napisao/la:4500 KM smo kažnjeni za ono protiv radnika :(
Jedna mala zelena petarda bačena ispred kuće koša pola km,
a bačena na teren prema igraču košta 4500 KM

Bravo momci, valjda će nekad doći iz guzice u glavu...

slika
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 avg 2012, 20:06

Ma pirotehnika je vec uveliko zabranjena u vecini zemalja. I trend se nastavlja. Vrlo brzo se ni petarde ni baklje nece moci unijet ni na tribinu bez kazne, a da ne govorimo u teren.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 avg 2012, 21:04

kroos je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Nema smisla kritikovati FSBiH. Pirotehnika jeste korištena, dokumentovano, snimljeno - nema teorije da je to FSBiHa. Bez obzira koliko oni malo ili puno kažnjavali druge, Velež će platit kad se god nešto ubaci u teren - i to je pravilo. Sad, šta je tu je.

stani malo, i onda se pitate zasto nas je slabo iza gola?..... ovo je za osudu, ali ne treba kritikovati cijelu grupu radi jednog kao sto sam vec rekao idiota...
Mnogo se ti pravis pametan !!!... dodji iza gola i pazimo zajedno, da niko ne baca petarde u teren.. BUJRUM IZA GOLA :D
pa bola kad im kažeš nešto odmah ti počnu psovati i vrijeđati te.Cijeli RA je kriv.da su malo pametniji organizovali bi sastanak i rekli da niko nesmije ubacit ništa u teren.ALI nisu oni tako organizovani.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 14 avg 2012, 22:11

Crvenarmija je napisao/la:
kroos je napisao/la:

pa bola kad im kažeš nešto odmah ti počnu psovati i vrijeđati te.Cijeli RA je kriv.da su malo pametniji organizovali bi sastanak i rekli da niko nesmije ubacit ništa u teren.ALI nisu oni tako organizovani.
Idem na utakmice svog kluba i kod nas vec par godina kad je bakljada ne bacujemo baklje u teren. Jednostavno da nebi imali problema s policijom a niti nanosili stetu klubu. Nemas nista od toga ako ubacis u teren baklju. S tim potezom samo stetis svom klubu a svi znamo da klubovi u BiH grcaju u dugovima.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 avg 2012, 01:13

Ne valja ovo ****, bolje bez navijaca bit nego da nam vazda pucaju kazne od 5.000 km kad svi dobro znaju da je klubu svaka marka bitna...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.