FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 20 jan 2015, 18:22

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Samo se nadam da ce nas u u toku ovih priprema zaobici lose vrijeme i povrede. Stvarno kada covjek pogleda koliko smo samo malera imali, pocne da vjeruje u losu srecu.
Bice Zeljo opet Sampion!!!
Sa jos dva igraca kao sto Oda kaze ne mozemo biti slabiji ako bude sto sam cuo imacemo mi jos sta reci u ovoj sezoni...
ti si jedan od najobjektivnijih i najpovjerljivijih ovdje :thumbup:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 18:36

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Samo se nadam da ce nas u u toku ovih priprema zaobici lose vrijeme i povrede. Stvarno kada covjek pogleda koliko smo samo malera imali, pocne da vjeruje u losu srecu.
Sa jos dva igraca kao sto Oda kaze ne mozemo biti slabiji ako bude sto sam cuo imacemo mi jos sta reci u ovoj sezoni...
I ja sam pozivitan sto se tice proljeca, i ne krijem to. Tvrdim da ce explodirati, u pravom smislu te rijeci min dva od nasih mladih, i kao sto rekoh ranije, ako nas povrede zaobicu bit cemo i za titulu konkurentni. Plavo proljece.
Nas se svi boje, samo sto su sada digli, pa im nosevi smetaju u objektivnom sagledavanju situacije, i to bi vrlo lako mogli iskoristiti. Optimizam temeljim i na onoj Odovicevoj polusezoni kada smo trpali nemilosrdno, i igrali najleprsaviji fudbal, po mom misljenju, od rata na ovamo.
Cilj je Evropa, a ako se ukaze sansa, zasto da ne :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2015, 18:41

Neandertalac je napisao/la:
I ja sam pozivitan sto se tice proljeca, i ne krijem to. Tvrdim da ce explodirati, u pravom smislu te rijeci min dva od nasih mladih, i kao sto rekoh ranije, ako nas povrede zaobicu bit cemo i za titulu konkurentni. Plavo proljece.
Nas se svi boje, samo sto su sada digli, pa im nosevi smetaju u objektivnom sagledavanju situacije, i to bi vrlo lako mogli iskoristiti. Optimizam temeljim i na onoj Odovicevoj polusezoni kada smo trpali nemilosrdno, i igrali najleprsaviji fudbal, po mom misljenju, od rata na ovamo.
Cilj je Evropa, a ako se ukaze sansa, zasto da ne :D
Ja ne volim tako razmisljati ako se ukaze sansa, sansa je tu 4 boda su smijesna razlika traba uvijek izvuci najbolje od moguceg.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jan 2015, 18:44

pile87 je napisao/la: Ja ne volim tako razmisljati ako se ukaze sansa, sansa je tu 4 boda su smijesna razlika traba uvijek izvuci najbolje od moguceg.
Bodovna razlika je takva da se skoro pa može zanemariti. Četiri boda su ništa ako igra bude na šampionskom nivou. S druge strane ni 10 bodova prednosti nije dosta ako igra nije šampionska. Do Želje je da li će biti šampion, igrati Europu ili biti deseti.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2015, 19:10

DukeOfWellington je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ja ne volim tako razmisljati ako se ukaze sansa, sansa je tu 4 boda su smijesna razlika traba uvijek izvuci najbolje od moguceg.
Bodovna razlika je takva da se skoro pa može zanemariti. Četiri boda su ništa ako igra bude na šampionskom nivou. S druge strane ni 10 bodova prednosti nije dosta ako igra nije šampionska. Do Želje je da li će biti šampion, igrati Europu ili biti deseti.
Ma bice sta ce biti ali treba uvijek pucati na najvise to je bit sporta i postojanja jednog kluba ako nema ambicija nema te na mapi.

Rios

Post Postao/la Rios » 20 jan 2015, 19:43

Klub kao sto je Zeljo po prirodi stvari treba da ima visoke ambicije svake godine..Trenutna situacija ( bodovna prije svega ) je takva da daje prostora da se eventualno o tituli da pricati i ove sezone,cetiri boda nije nesto ( mada opet PL je ovo,jbg ) ..Ako se zabiljeze ocekivane pobjede,te uz pobjedu u nekom od derbija,ta prica bi postala jos ozbiljnija..Ali razumijem i one koji misle da je borba za Evropu prioritetnija i realnija prica ove godine i da se na to samo treba fokusirati,i sam sam takav..To bi nam dalo dobar osnov da,uz sve pozitivne vjetrove koji pusu posljednje vrijeme u i oko kluba,narednu sezonu krenemo punim jedrima naprijed sto se kaze,ne samo u domacim takmicenjima nego probati nesto vise konacno i u Evropi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 jan 2015, 19:51

Željo sutra protiv Sloge: Odović insistira na posjedu

Trener Željezničara Milomir Odović, nakon turnira u Gabeli, gdje su plavi zauzeli treće mjesto, kaže kako nije u potpunosti zadovoljan igrom, ali da to u ovoj fazi priprema i nije prioritet.

Bez srljanja

- Protiv Širokog (plavi poraženi 2:1, op.a), nisam izveo najbolju postavu, već dvije podjednako loše, s tim što je drugo poluvriejme izgledalo mnogo bolje, od prvog, objašnjava Odović i dodaje kako je protiv Hajduka bilo problema...

- Znao sam da će ih biti, s obzirom na to kako je ekipa igrala ranije. Kao što svi znaju, ja insistiram na posjedu lopte. Nema izbijanja i u tom segmentu nisam bio zadovoljan onim što smo odigrali u Gabeli. Međutim, radićemo i radimo na tome da taj dio igre poboljšamo. Imamo i problem kada dođemo na 30 metara od gola - prebrzo idemo u završnicu, bez imalo strpljenja, ali to su stvari koje ćemo popravljati na treninzima.

Željo naredni meč igra u srijedu protiv Sloge iz Ljubuškog, gdje će Odović dati priliku igračima, koji su igrali manje u Gabeli, a mjesto u ekipi će vjerovatno pronaći i Alen Mikuličić, koji je iz Dugopolja stigao na probu, ali i Amir Hadžiahmnetović, koji se danas priključuje pripremama, nakon što je dvije sedmice trenirao u Turskoj.

- Izabrat ću 12 igrača, koji nisu igrali protiv Hajduka, kako bi ih vidio na djelu, s tim što ne mislim koristiti Đelmića, kojeg itekako dobro poznaje, najavljuje Odović, koji je protiv Širokog na desnom beku priliku dao mladom Kerimu Memiji.

Iz odbrane u napad

- Memija je igrao pozadi, jer je to njegova pozicija. Prema naprijed imamo kvalitetnih rješenja, pogotovo dolaskom Đelmića, a potreban mi je kvalitet u zadnjoj liniji, a sve u kontekstu priče da napad gradimo od odbrane. Želim da svih 10 igrača u polju učestvuje u igri, najavljuje Odović, čija će se ekipa u Međugorju zadržati do 25. januara, a prije povratka u Sarajevo, odigrat će i prijateljski meč protiv Veleža.

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 20 jan 2015, 19:58

pile87 je napisao/la:
Tako je, možemo biti samo bolji, vjerujem u ljepsi fudbal i da ce se fizički spremit onako kako to i treba, za koje mjesto će biti dovoljno to ćemo vidjet

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 jan 2015, 20:05

Evo i Odovic izjavio da mu je potreban kvalitet u zadnjoj liniji...
Na probi ALEN Mikulicic " onclick="window.open(this.href);return false;

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 jan 2015, 20:10

nakon prva 4 kola zna cemo na cemu smo ako bude 0 od 6 bodova iz hercegovine oprastamo se od titule
=\_1921_/=

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jan 2015, 20:13

invincible1921 je napisao/la:nakon prva 4 kola zna cemo na cemu smo ako bude 0 od 6 bodova iz hercegovine oprastamo se od titule
a daj budite malo realni kakva titula ? :roll: :roll:
Nemamo ni 1 % sanse da je osvojimo.Jedino sto mozemo je da se borimo za europu i to je to ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jan 2015, 20:32

Evropa je dovoljna ove sezone, odnosno kontinuitet izlazaka u evropu. Ukoliko dodjemo u priliku da se borimo za titulu sigurno da cemo tu priliku probati iskoristiti. Ali otom potom...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 jan 2015, 20:36

arelinho je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:nakon prva 4 kola zna cemo na cemu smo ako bude 0 od 6 bodova iz hercegovine oprastamo se od titule
a daj budite malo realni kakva titula ? :roll: :roll:
Nemamo ni 1 % sanse da je osvojimo.Jedino sto mozemo je da se borimo za europu i to je to ;)
pa dobro dok smo god tu sa bilo kakvim realnim sansama ja cu se nadat ... sta treba da dva kola prije kraja i bod zaostatka kazemo ma ne mozemo mi osvojit
=\_1921_/=

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jan 2015, 20:45

Nama je pod moranje da izborimo europu ove godine iskljucivo radi finansija ! Ekipa je takva kakva jeste, nekih zvucnijih pojacanja ne vjerujem da ce biti. Ceka nas teska borba do kraja, valjda cemo imati snage, pameti i srece da izborimo europu.

Sto se tice rada kluba svi treba da se nadamo i ocekujemo pozitivan zavrsetak po pitanju statuta i skupstine, da se konacno krene sa jacanjem kluba, da se otvore vrata investitorima da se pocnu postizati poslovni dogovori.
Jer ako se to sada ne desi vec od sljedece zezone bi imali velikih probelma, manite se price i ne oslanjanja na "nasu djecu" i slicne stvari jer pare pokrecu sve, od djece trenutno nema koristi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2015, 20:48

Elegant je napisao/la:Nama je pod moranje da izborimo europu ove godine iskljucivo radi finansija ! Ekipa je takva kakva jeste, nekih zvucnijih pojacanja ne vjerujem da ce biti. Ceka nas teska borba do kraja, valjda cemo imati snage, pameti i srece da izborimo europu.

Sto se tice rada kluba svi treba da se nadamo i ocekujemo pozitivan zavrsetak po pitanju statuta i skupstine, da se konacno krene sa jacanjem kluba, da se otvore vrata investitorima da se pocnu postizati poslovni dogovori.
Jer ako se to sada ne desi vec od sljedece zezone bi imali velikih probelma, manite se price i ne oslanjaj te se na "nasu djecu" i slicne stvari jer pare pokrecu sve, od djece trenutno nema koristi.
Nama treba da Greda izadje na TV i na ove aktuelnije portale zatim pisane medije i da pozove sve simpatizere Zeljeznicara da se uclane i da akcija primjera radi traje tri mjeseca da ima neko u klubu ko izdaje clanske recimo od 12h do 20h da naguramo broj clanova.To je jako bitno Greda je objasnjavao i zbog cega.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 jan 2015, 20:50

Iako je još rano za bilo kakve kalkulacije, mislim da nam treba X u Širokom i moramo Zrinjski uzeti u Mostaru da bi se mogli nadati tituli. Ali daleko smo mi od titule. I Evropa može doći u pitanje ako ne dobijemo Olimpic na Grbavici u prvom kolu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 jan 2015, 20:58

Daj ba ljudi smirite doživljaj. Kakva titula? Kad bi se tako titule osvajale, nemojte ko pitari.
Nemamo ama baš nijednog preduslova za titulu. Ekipa nam je igrački realno 4-6. Finansije nisu dobre. Van terena odavno nismo lošije stajali. U Savezu nikog svog nemamo.
Fokusirat se na to četrvto mjesto, dobiti Olimpica prvu tekmu može biti od presudnog značaja.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 jan 2015, 21:30

nakon bekrica evo i jos jedne vjecite teme u transfer rokovima...pare od sehica :crazy:
=\_1921_/=

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jan 2015, 21:39

invincible1921 je napisao/la:nakon bekrica evo i jos jedne vjecite teme u transfer rokovima...pare od sehica :crazy:
Blagodet :thumbup:
Ma eUropa je bitna,za titule nemamo kuveta ali nije im niko to ni trazio...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jan 2015, 21:43

invincible1921 je napisao/la:nakon bekrica evo i jos jedne vjecite teme u transfer rokovima...pare od sehica :crazy:
Hahaha jest dobro si, kako sam cuo uprava Mersina se promjenila i ovi su dosli da bi rijesili situaciju odnosno da probaju sto manje platiti.Helam sutra nam stize jedan igrac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987 i 19 gostiju.