Premijer liga BiH - aktuelno

Pendulum
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pendulum » 28 nov 2024, 11:19

Nirton je napisao/la:
28 nov 2024, 11:14
Pendulum je napisao/la:
28 nov 2024, 11:07
Gigović borcu, logično. :rol:
A i Sivac se vraca u staro jato. :mrgreen:
Očekujem lakrdiju i u Mostaru na utakmici Velež - Radnik. Frano je teški oblik debila. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 nov 2024, 11:35

vidi ti sudija ,poznatija imena nego 70% fudbalera u nasoj ligi,gigovic,sivac,njegomirovic,sabrija,cazinski ljepotan,frano jelic

kao da niko nikad nije kazne dobio nit suspendovan a svaki od njih ima iza sebe dijela ko ahmet hromadzic

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 nov 2024, 11:35

Službena lica za utakmice 15. kola WWin lige

Sivac na Grbavici, Gigović u Banjoj Luci, Njegomirović na Koševu

🤣😭😂😂😭😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😂😂😂😭😭😭🤣🤣🤣

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 nov 2024, 11:41

slika

Gledaj ti nama delegata
Igrao za nas pa otišao od nas kod Pitara a inace u Čelikov igrac i predsjednik bivši

Da vidimo koliko ce nam Mema upisat posjetu
🤣😭😂🤣🤣🤣😭😭😂🤣🤣

Inace je vrlo cesto delegat na LJEPOTICI - pa ustane sa svoje klupe a u ruci mu rokovnik i hemijska zelene boje pa piše i piše - jadnik se satra pisajuci da što veću kaznu dobijemo

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 nov 2024, 11:45

:crazy:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 28 nov 2024, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 28 nov 2024, 11:48

svrakino1921 je napisao/la:
28 nov 2024, 11:35

🤣😭😂😂😭😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😂😂😂😭😭😭🤣🤣🤣
Šta očekuješ u subotu?

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 nov 2024, 12:03

Pendulum je napisao/la:
28 nov 2024, 11:48
svrakino1921 je napisao/la:
28 nov 2024, 11:35

🤣😭😂😂😭😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😂😂😂😭😭😭🤣🤣🤣
Šta očekuješ u subotu?

Odgodu zbog snijega
A ako kojim slučajem bude mogao Sivac da našteli da se odigra utakmica sigurno uzimamo tri razlike za nas - mi smo po blatu,snijegu i vodi najjači u ligi

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 nov 2024, 12:19

Željo - ŠB 2, ŠB- Sloboda X, znači u subotu x2 :kafa:
Koševo Zapad

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 nov 2024, 12:19

Poslo im Dzemidzic preko Baketa Erdoganove Turke haha
Nema ko ih nije od stranaca nalemo, jos samo domaci da pocnu ovi drugi osim tm
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 nov 2024, 12:26

Tempero je napisao/la:
28 nov 2024, 09:33
Pantelija je napisao/la:
28 nov 2024, 08:29
Tempero je napisao/la:
28 nov 2024, 07:41

Ceric zbog novca nije dosao ovdje? Raspitaj se bolje sto nije i sto ne dolazi u Bih. Izlazilo je u medijima pa povezi.Al znam da za pitara ovako ljepse zuvci sto si napisao.

Plate isplacene od trafostanice? Kradja se desila, a ti kada dobijes namjesnke pare, oko 200k je bilo u tom trenutku, ne mozes trositi na druge stvari, na kraju godine moras to pravdati, pa raspitaj se opet sta je bilo s tim novcem.

ima li jos lazi da napises i i koje vjerujes? Pitarski mozak je to.
U dio oko ne dolaska Cerića necu, lik je kokuz, a sad jel nije dosao zbog neceg drugog. ..

Al ovaj drugi dio...
Hoces reci da je klub za NAMJENSKA sredstva digao 200.000 u kešu, a onda te iste pare ukradene? Molim te reci da se zajebaavas?
Prvo malo ko normalan u vrijeme online transakcija dize vise od 1000 maraka eura dolara, drugo, pravo je **** podici toliki keš cakmi ako je tvoj lični, a da ne pricam o NAMJENSKOM novcu koji je rrebao saamo da se prebaci s racuna na racun.

Ako i jeste tako, jasno je da je ukraden od strane ljudi iz fkz jer su oni jedini znali da ta količinaa keša stoji negdje.

Druga opcija online krađe, opet , em bi to morao uradiri neko ultra sposoban, em bi skinuo sve sa racuna ane bas 200.000 namjenskih para.... Tako da ili si ti lazov ili je klub lopov
Nisi ti meni skontao a ni ne znas onda sta se desilo. Tadasnja uprava je dobila oko 200k na racun. Namjenska sredstva za trafostanicu. Tadasnja uprava je pokusala te pare iskoristiti za pokrivanje dugova. Na kraju godine se taj novac mora pravdati onome ko ti ga je dao izmedju ostalog ( opstina Novo Sarajevo). Posto nije iskoristeno za ono sto je trebalo, novac je morao biti vracen, tj morao si opet imati tih 200k na racunu, jer ako ih ne potrosis do kraja godine, moras ih vratiti onome ko ti je dao. Tako je i bilo. Pa su oni sljedece godine ako se ne varam opet uplatili za to.
Dakle pare koje vam je država dala u datom momentu ste potrošili za vraćanje dugova isplatu plata etc, a potom ste nekoliko mjeseci kasnije te pare morali vratiti. To je krivično djelo drug. Ne možeš trošiti namjenska sredstva za bilo šta osim za šta su namjenjena zato se i zovu namjenska. A plus na to apsurd i drzava vam opet da te pare. To je dokaz koliko vas štiti rezim. I na kraju pitanje , gdje je trafostanica a dva puta ste dobili pare za istu ? Doduše jednom ste vratili.

Za Cerića sam rekao da nije imao para a avion i stojim pri tom. Ako ima još kakvih razloga nevezanih za finansije o tom ni ne govorim.

Ako se namjenska sredstva koriste za druge svrhe, to rezultira:

Povratom sredstava,
Gubitkom prava na buduće grantove,
Kaznama ili pravnim postupcima.

Ja koliko vidim ne samo da niste izgubili pravo nego s opet dobili a ista sredstva. A o kaznama da ne govorim. Po tvom sopstvenom priznanju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 nov 2024, 12:33

Bezobraznik aneks dobio po picki
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 28 nov 2024, 12:36

jurisicduska je napisao/la:
28 nov 2024, 12:26
Tempero je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

U dio oko ne dolaska Cerića necu, lik je kokuz, a sad jel nije dosao zbog neceg drugog. ..

Al ovaj drugi dio...
Hoces reci da je klub za NAMJENSKA sredstva digao 200.000 u kešu, a onda te iste pare ukradene? Molim te reci da se zajebaavas?
Prvo malo ko normalan u vrijeme online transakcija dize vise od 1000 maraka eura dolara, drugo, pravo je **** podici toliki keš cakmi ako je tvoj lični, a da ne pricam o NAMJENSKOM novcu koji je rrebao saamo da se prebaci s racuna na racun.

Ako i jeste tako, jasno je da je ukraden od strane ljudi iz fkz jer su oni jedini znali da ta količinaa keša stoji negdje.

Druga opcija online krađe, opet , em bi to morao uradiri neko ultra sposoban, em bi skinuo sve sa racuna ane bas 200.000 namjenskih para.... Tako da ili si ti lazov ili je klub lopov
Nisi ti meni skontao a ni ne znas onda sta se desilo. Tadasnja uprava je dobila oko 200k na racun. Namjenska sredstva za trafostanicu. Tadasnja uprava je pokusala te pare iskoristiti za pokrivanje dugova. Na kraju godine se taj novac mora pravdati onome ko ti ga je dao izmedju ostalog ( opstina Novo Sarajevo). Posto nije iskoristeno za ono sto je trebalo, novac je morao biti vracen, tj morao si opet imati tih 200k na racunu, jer ako ih ne potrosis do kraja godine, moras ih vratiti onome ko ti je dao. Tako je i bilo. Pa su oni sljedece godine ako se ne varam opet uplatili za to.
Dakle pare koje vam je država dala u datom momentu ste potrošili za vraćanje dugova isplatu plata etc, a potom ste nekoliko mjeseci kasnije te pare morali vratiti. To je krivično djelo drug. Ne možeš trošiti namjenska sredstva za bilo šta osim za šta su namjenjena zato se i zovu namjenska. A plus na to apsurd i drzava vam opet da te pare. To je dokaz koliko vas štiti rezim. I na kraju pitanje , gdje je trafostanica a dva puta ste dobili pare za istu ? Doduše jednom ste vratili.

Za Cerića sam rekao da nije imao para a avion i stojim pri tom. Ako ima još kakvih razloga nevezanih za finansije o tom ni ne govorim.
Trafostanica je osposobljena prije koju godinu. Pare nisu potrosene na sta si ti rekao, govorim ti da je uprava tadasnja to pokusala i na kraju godine su povucene te pare. Poslije toga se i osposobila. Stiti nas rezim toliko da smo se jedva izborili da im ne damo pomocni stadion da grade zgrade. Toliko stiti.

Za Cerica mislim da je u pitanju nesto drugo. Da mu se dolazilo i da je bilo do para, onaj sto ga je odobrio bi mu platio, bar je on milioner i pare mu nisu problem. Spominjao se u medijima za nesto drugo pa povezi.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 28 nov 2024, 12:45

Moze li me neko uputiti, dal su pitari vec poceli spominjati delegiranog sudiju i sudjenje za sutra

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 28 nov 2024, 12:48

tutankamon1905 je napisao/la:
28 nov 2024, 12:45
Moze li me neko uputiti, dal su pitari vec poceli spominjati delegiranog sudiju i sudjenje za sutra
Samo opušteno. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2024, 12:49

Čuj jesu li. :rol: Odeš na njihovu temu i već su svirali dva nepostojeća penala za vas, prekršaji su 26-4 i imaju jedan crveni, a nije ni poluvrijeme. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 nov 2024, 13:08

jurisicduska je napisao/la:
28 nov 2024, 12:26
Tempero je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Al ovaj drugi dio...

Ako se namjenska sredstva koriste za druge svrhe, to rezultira:

Povratom sredstava,
Gubitkom prava na buduće grantove,
Kaznama ili pravnim postupcima.

Ja koliko vidim ne samo da niste izgubili pravo nego s opet dobili a ista sredstva. A o kaznama da ne govorim. Po tvom sopstvenom priznanju.
Puno ti ocekujes od kluba koji nije znao uplatnice ispuniti :kafa:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 nov 2024, 13:12

Virtu4l je napisao/la:
28 nov 2024, 12:49

Čuj jesu li. :rol: Odeš na njihovu temu i već su svirali dva nepostojeća penala za vas, prekršaji su 26-4 i imaju jedan crveni, a nije ni poluvrijeme. :mrgreen:
Neki decki polako, opusteno. Popijte kafu i malo uzmite friskog vazduha, nije na odmet :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2024, 13:16

Budimo realni, sve ispod tri komada u mreži Marića je neuspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 28 nov 2024, 13:18

Iskreno, ja sam zadovoljan porazom od 0:2

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 nov 2024, 13:24

Psi laju karavani prolaze.

Mi svoje guramo dok drugi stangniraju,tesko njima kad doguramo. :cool:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 32 gosta.