FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na kraju dodjosmo do zakljucka da oni koji najvise dizu hajku zbog sudjenja na nas, SB i Zeljo, u medjusobnim mecevima kuci pjevajuci. To tako inace ide.
Sarajevo - SB cist penal, hvatanje rukom u 16m.
SB - Sarajevo crveni karton Sesaru - nista.
Sarajevo - Zeljeznicar evo vidjeli ste.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A šta se može...Sabinho je napisao/la:Na kraju dodjosmo do zakljucka da oni koji najvise dizu hajku zbog sudjenja na nas, SB i Zeljo, u medjusobnim mecevima kuci pjevajuci. To tako inace ide.
Gledati naprijed, privesti sezonu kraju pa šta bude.
EDIT.
Marko, Adnan i Advan su danas odigrali odlično, a ni ostalim se nema šta mnogo zamjeriti, sreća nam je okrenula leđa.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
emerson dobar
Emerson kuća
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
cist penal ko suza sve mu J***
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gdje su prvobranioci?
Ili su kao i mentori im sada u tisini, cekaju da se smiri situacija pa ce izaci sa 12. planorm rekonstrukcije koseva, ponoviti koji put da je dug vracen i da komsije nisu vodu platile...
Ili su kao i mentori im sada u tisini, cekaju da se smiri situacija pa ce izaci sa 12. planorm rekonstrukcije koseva, ponoviti koji put da je dug vracen i da komsije nisu vodu platile...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zeljo los ,mi srednja zalost ,ali bolji od kona danas dosta.
Falilo nam je i srece ,al sta ces jbg... to je fudbal.
Jakupovic je definitivno plavima dozvolio pregrubu igru danas, Sinisa Stevanovic u 35toj mogao komotno direktan crveni dobiti ,a on ni drugi zuti nije dobio.
Falilo nam je i srece ,al sta ces jbg... to je fudbal.
Jakupovic je definitivno plavima dozvolio pregrubu igru danas, Sinisa Stevanovic u 35toj mogao komotno direktan crveni dobiti ,a on ni drugi zuti nije dobio.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
za zatvora
za zatvora
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kakav je Okić na snimku jel se sastavio s loptom ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gospodo "spasioci kluba" kako vas nije stid??? Ibrak dužnik Novosađanima,Davud seoska lola bez trunke obraza Ibrakov drug iz Slobode,Ješić šatrolog i neznalica,onaj menadžer šuft gladni(zaboravio sam mu ime) kakvi ljudi takav klub..
I na kraju šlag,pobjedi nas najsretniji klub u istoriji sporta,jedanestero braće,iz ničega,uz blagoslov Jakupovića za kojeg,nedo Bog da tražimo izuzeće il neki pritisak da uradimo na istog tog precijenjenog sudiju sa averzijom na samo ime našeg kluba,već i sa tradicijom da se "gubi" u suđenju,kad nam sudi u bitnim tekmama,vazda naudi samo nama ?? 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Husarasasistika je napisao/la:onaj menadžer šuft gladni(zaboravio sam mu ime)
Amere yebem ti pleme pa što se kačiš sa smradom dobit ćeš tri utakmice suspenzije , a to znači da moje slabo srce mora gledati još tri utakmice neuspjelog abortusa joj Amere .
Dajte Dadu Glišića. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imal kakva za Okića ?
[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:Imal kakva za Okića ?
Urekla ga, nano, neka, urekla ga izdaleka da se promeni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako je to je taj gadBesic je napisao/la:Husarasasistika je napisao/la:onaj menadžer šuft gladni(zaboravio sam mu ime)
Amere yebem ti pleme pa što se kačiš sa smradom dobit ćeš tri utakmice suspenzije , a to znači da moje slabo srce mora gledati još tri utakmice neuspjelog abortusa joj Amere .
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Marko igracina!
Okic-igrac manje!
Benko pravi lav kao i uvijek,ali je opet uspio na derbiju fuliti neke 100% situacije,jednostavno nece ga gol s njima.
Hurtic bez ikakve potrebe nije ispostovao samog sebe,bez kreatora kakvog takvog poceti tekmu za evropu..
Bekic svakako jedino sto je uspio fasovati crveni.
Dulja-sta reci,nije da ne zna,ali stice se utisak samom sebi ide u kontru. Protiv Viteza sam rekao da cemo prodisati bez njega. I zaista se nije osjetilo da ga nema,zapravo jeste,vidjelo se da ga nema,imali smo zavrsnicu.
Jakupovicu yebem li ti sjeme papansko.
Da u ovoj ligi postoji arbitar koji zna i hoce korektno odsvirati jednu ovakvu tekmu,mi bi ovo danas dobili 100%
Okic-igrac manje!
Benko pravi lav kao i uvijek,ali je opet uspio na derbiju fuliti neke 100% situacije,jednostavno nece ga gol s njima.
Hurtic bez ikakve potrebe nije ispostovao samog sebe,bez kreatora kakvog takvog poceti tekmu za evropu..
Dulja-sta reci,nije da ne zna,ali stice se utisak samom sebi ide u kontru. Protiv Viteza sam rekao da cemo prodisati bez njega. I zaista se nije osjetilo da ga nema,zapravo jeste,vidjelo se da ga nema,imali smo zavrsnicu.
Jakupovicu yebem li ti sjeme papansko.
Da u ovoj ligi postoji arbitar koji zna i hoce korektno odsvirati jednu ovakvu tekmu,mi bi ovo danas dobili 100%
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Znaš koliko si mi sad porast'o u očima .socrates je napisao/la:Okic-igrac manje!
Duljeviću je teret ova kapitenska traka. Grohnuo je ko kakva drolja.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Cattivi87, zagorski i 64 gosta.