ali eto ako neko ima da ovom covjeku posalje poruku kad padne go u kojoj minuti neka se dogovori ebiga ipak onda je eto lakse za sve...mislio sam da uzima ljudima nesto vremena pa zato , ali ako je samo poruka onda bilo bi fino da neko ima od nasih
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Neće Goražde imat korneraBenjo_AFC86 je napisao/la:E Attack usra ga i ti
lijepo lik pitao, treba pomoć samo kad je promjena rezultata .. Neće ga zvati da mu govori kad je aut za Slobodu kad korner za goražde
ma konto sam ba treba tu javljat kad je prilika bila i te stvari kao sto imaju inace svoje teksutalne prenose utakmicaBenjo_AFC86 je napisao/la:E Attack usra ga i ti
lijepo lik pitao, treba pomoć samo kad je promjena rezultata .. Neće ga zvati da mu govori kad je aut za Slobodu kad korner za goražde
Tamnoputi Kolumbijac Phill Jackson debitovat će subotu u dresu Slobode. To će bti prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.harry_90 je napisao/la:Ko ce igrat u napadu negdje sam vidio da Dzekson nema pravo nastupa ??
brate Mesic sve radi samo ne zna uurat u gol, ali zato Jackson znaRUDARSKA2 je napisao/la:
evo malo i mirze mesica .... !!!
tuzlaci fakat vam zelim brz i exprersan povratak.danas cemo akobogda da onog dusmana veleza isprasimo.pozzSaltCityAttack je napisao/la:ebote euforicno nam kao kad nekad ugostimo Sarajevo,Zelju i td...ebiga sad smo barem vidjeli koliko ljudi se krilo nije dolazilo na utakmice iz vise razloga, a Slobodu su voljeli..Tuzla je ponovo uz Slobodu sto je najvaznije..kad kazem Tuzla, to mislim na stanovnistvo(navijace) ne na opstinu svakako..jedne prilike sam rekao da nama jedino neugodna situacija u klubu, losi rezultati(borba za opstanak, ili borba za evropu probudi ono u nama volju..ebes vise sredinu narodu to dojadilo sta li vec..ebiga svi bi voljeli da smo bili ta neka sredina prosle godine, ali opet kazem barem se nesto pocelo mjenjati
Evo sta kazu na tuzlainfo :MakeTZ je napisao/la:Tamnoputi Kolumbijac Phill Jackson debitovat će subotu u dresu Slobode. To će bti prvi tamnoputi igrač koji će zvanično zaigrati za tuzlanski klub.harry_90 je napisao/la:Ko ce igrat u napadu negdje sam vidio da Dzekson nema pravo nastupa ??
Problemi sa certifikatima aRUDARSKA2 je napisao/la:za ovo sve krivim upravu jer su ekali zadnji dan da potpsu ugovore i cekaju papire da zavrse ... zbog toga smo daas znatno oslabljeni , svi znate koliko je start prvenstva bitan !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.