Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je dokaz da se modernom fudbalu i evropskom fudbalu možeš suprostaviti samo ako si partijski klub,kao zvezda ili borac
Glavna tema na podforumu shizopitara, pogađate, ponovno su rezultati drugog kluba u Evropi. Kakva mahnita skupina 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sruši se još jedan snješko samoprozvanih divova sa Kobilje Glave, kako ono ide, nema veze mi ćemo biti prvi klub koji će se plasirati u nokaut fazu
E nećete

E nećete

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mi cemo prvi u ligu prvaka,vi vidite

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moraš ih shvatiti, 20 godina žive u nekoj deluziji da su oni najuspješniji u Evropi i da im pripada da budu prvi klub koji će napraviti iskorak. Zato su ovoliko kmečali prošle, a i ove godine.
Zaista nevjerovatna skupina.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Iz prve ruke znam da 3 skole nisu dobile karte iako tamo pise da jesu. Vidim po komentarima jos 10ak skola da se djeca zale da su pitali i da nema. Ne znam o cemu se radi
A vidio sam na tiktoku gdje grupa ucenika dere i pali karte, zeljini navijaci. Lijeoa zamisao, ali nije sprovedeno na najbolji nacin...
Opet zeljini navijaci
A vidio sam na tiktoku gdje grupa ucenika dere i pali karte, zeljini navijaci. Lijeoa zamisao, ali nije sprovedeno na najbolji nacin...
Opet zeljini navijaci

Brate, makni selfie sa profilne, mozda te neko prepozna.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta znaci politicki klub, mozes li pojasniti to....Na sta tacno mislisNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.
Zrinjski postoji 30 godina, treba im još bar 50 pa da ih se počne shvatiti kao neki klub.
Borac od poslije rata nije vrijedan pomena.
Možete se trzat i busat koliko hoćete, tako vas svi doživljavaju.
Političke prćije i ništa više.

Jer ako gledas tako vecinu klubova je u BiH osnovala partija i politicki mocnici, raja u opancima jok.
Nista onda,mi cemo jedni drugima yebavat majke, i tjesiti se kako su oni politicki klubovi, dok ljudi prave najvece uspjehe drzave. Zrinjski i Borac. Paradoks zar ne.

Hrabri sarajevski klubovi su već rekli svoje kada su svojim potpisom, imenom i prezimenom rekli DOSTA JE !
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Momak prosipas se. Ej 2024.godina je države poput Luxembourga, Gibraltara, Malta krupnim koracima gaze , sustigli su naše klubove. Igraju europska takmicenja , nogomet napreduje nenormalno, a ti ovdje o nekom respektu, kakav bolan respekt jedna smo od 5 najgorih liga u Europi, i tvoj klub ne može ni zaigrati to takmicenje i netko će te respektirati. Ma bježi poklopi se i šuti, uzivajNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.
Zrinjski postoji 30 godina, treba im još bar 50 pa da ih se počne shvatiti kao neki klub.
Jesi se zapitao zašto ?Vjeverica777 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:23Momak prosipas se. Ej 2024.godina je države poput Luxembourga, Gibraltara, Malta krupnim koracima gaze , sustigli su naše klubove. Igraju europska takmicenja , nogomet napreduje nenormalno, a ti ovdje o nekom respektu, kakav bolan respekt jedna smo od 5 najgorih liga u Europi, i tvoj klub ne može ni zaigrati to takmicenje i netko će te respektirati. Ma bježi poklopi se i šuti, uzivajNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.
Drug to znači da kad Mile odluči ili Vico sjaše, Borac ide u drugu ligu, a tad će bit nagomilani dugovi da se nikad oporavit neće.FKBilder je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:17Sta znaci politicki klub, mozes li pojasniti to....Na sta tacno mislisNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.
Jer ako gledas tako vecinu klubova je u BiH osnovala partija i politicki mocnici, raja u opancima jok.
Nista onda,mi cemo jedni drugima yebavat majke, i tjesiti se kako su oni politicki klubovi, dok ljudi prave najvece uspjehe drzave. Zrinjski i Borac. Paradoks zar ne.
Zrinjski neću ni da komentarišem, od otimanja stadiona pa do fašističkih povika navijača.
U Zagrebu sam često, ljudi tamo i dalje gotive Želju, Velež i Sarajevo.Zrinjski niko i ne pominje
Zato i kažem nikad od njih klubova, samo politička prćija.
Željo i Sarajevo će uvijek biti to što jesu bez obzira ko je na vlasti.
MNON
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovom logikom i Kopenhagen i Midtjylland ne shvata niko ozbiljno u Europi, ma sega, ipak su osnovani tek u u 1990-tim godinamaFKBilder je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:17Sta znaci politicki klub, mozes li pojasniti to....Na sta tacno mislisNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.

veci respekt imaju nego kad spomenes "historijske" klubove kao Zvezda i FCSB
Don't believe the hype.
- relativizam
- Kontakt:
Jel doček borcevih fudbalera na Grabici
Ili mnogo bolji primjer RB Leipziga, osnovani 2009.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:32ovom logikom i Kopenhagen i Midtjylland ne shvata niko ozbiljno u Europi, ma sega, ipak su osnovani tek u u 1990-tim godinamaFKBilder je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:17Sta znaci politicki klub, mozes li pojasniti to....Na sta tacno mislisNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Mogu osvojit ligu prvaka i jedni i drugi, uvijek će ostati politički klubovi bez respekta.
veci respekt imaju nego kad spomenes "historijske" klubove kao Zvezda i FCSB
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako vam je mjerilo veličine kluba to što vi nabrajate onda ga kolektivno prestanite pratiti,čuj RB Leipzig
Poštovat uspjeh nekakav kad znaš da je dovoljno samo biti prvak u državi i 99 posto si u grupi je smiješno, pogotovo kad uzmeš činjenicu na koji način osvojiš titulu.
Ustvari tu ste mi se i zgadili najviše, raznim otimačinama.
Sad im svi poližite šupak **** vas borac a i Zrinjski.
Naprijed naprijed Saraj'voooooooo

Poštovat uspjeh nekakav kad znaš da je dovoljno samo biti prvak u državi i 99 posto si u grupi je smiješno, pogotovo kad uzmeš činjenicu na koji način osvojiš titulu.
Ustvari tu ste mi se i zgadili najviše, raznim otimačinama.
Sad im svi poližite šupak **** vas borac a i Zrinjski.
Naprijed naprijed Saraj'voooooooo
MNON
- MocMahale444
cetnicko politicki klub, to je klub genocidaša.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Morgen19, sarajevo19461987 i 10 gostiju.