Ovo sutra u Avazu izlazi, samo da ga strucnjaci lektorisu. Cudi me da za Vranjesa nisu ni rijec rekliŽeljooooo je napisao/la:Kako istina nezvanicno saznajemo fudbalski klub Željezničar je u pregovorima sa Leite Ribeirom poznatijim kao Adriano. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je i direktor tima sa Grbavice, gospodin Mirsad Šiljak. Da, istina je da pregovaramo sa Adrianom ali još ništa nije dogovoreno, više informacija znacete u narednim danima. Ovaj sjajni fudbaler, koji je važio za jednog od najvećih talenata na svijetu, karijeru je zapoceo u Flamengu iz kojeg je 2001. godine otišao u slavni milanski Inter. Nakon odlaska iz Intera njegova karijera je u laganom padu prvenstveno zbog njegovog načina života. Njegov posljednji klub bio je francuski Le Havre, ali samo mjesec dana nakon potpisivanja ugovora, Adriano se vratio starim navikama te je francuski klub odlucio da ga otpusti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovim klipovima nije los,ali i lazar je bio masina na klipovima

Na ovim klipovima nije los,ali i lazar je bio masina na klipovima
-
mukitmovac
- Kontakt:
Pa kao ih nije stid to napisati, cuj Adriano 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ovo za adriana ce suta u avazu izci 95 % 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
vala i nije nesto jest da ima dobar sut sto mu ide u prilog.roleeee je napisao/la:
Na ovim klipovima nije los,ali i lazar je bio masina na klipovima![]()
ma moze s klupe umjesto turkovica uci.terabajt je napisao/la:vala i nije nesto jest da ima dobar sut sto mu ide u prilog.roleeee je napisao/la:
Na ovim klipovima nije los,ali i lazar je bio masina na klipovima![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kakve su ovo gluposti 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dosadno rajifedeltafrotta je napisao/la:kakve su ovo gluposti
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma kod nas u avazu izlazi svasta, tako da...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma da malo monotoniju razbijemo 
- super
- Kontakt:
brazilac nije 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ti si super nagovjestio senzacijusuper je napisao/la:dosadno rajifedeltafrotta je napisao/la:kakve su ovo gluposti
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Onda nije ni Adriano hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- super
- Kontakt:
jos nista konkretno,cim bude blizu reci cu vam...pozz al zabavite se malo 
Onda je argentinac ako nije brazilac 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Daj ba ne spamajte glupostima. Bolje je da se nista i ne pise nego sto lupate po tastaturama...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
KontraNogama
- Kontakt:
Evo prave istine
" Edin Dzeko izjavio da mu je dosadilo da igra po perfektnim terenima, kaze pravi majstor se vidi kad se igra po bosanskim njivama"
To je saznao novinar Avaza jer je Edinov bivsi komsija to pricao jaranu u kaficu pa konobar nacuo a onda rekao Avazu.
i jos kaze da ce sav transfer biti halaljen.
" Edin Dzeko izjavio da mu je dosadilo da igra po perfektnim terenima, kaze pravi majstor se vidi kad se igra po bosanskim njivama"
To je saznao novinar Avaza jer je Edinov bivsi komsija to pricao jaranu u kaficu pa konobar nacuo a onda rekao Avazu.
i jos kaze da ce sav transfer biti halaljen.
Ja znam koji dolazi spic, strpite se dok se ne zavrsi a neki ce dobiti u pp....poooozzzzzzzzz 
Pa normalno da znaš kad si ti šef strucnog štaba Odoviću..OdaVeliki je napisao/la:Ja znam koji dolazi spic, strpite se dok se ne zavrsi a neki ce dobiti u pp....poooozzzzzzzzz
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.