Danas pada snijeg i padaju najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega.

Danas pada snijeg i padaju najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega.
Ma samo retarda izignorisati i tu mu je kraj, vjerovatno ce se i objesiti dole kod djetica kad vidi da mu niko ne odgovara.boki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:50Jel moguce da je lik poklopio pola foruma, jbt sa maticnog profila nakucao 60000 postova, sa ostalih Bog zna koliko. Pa kazu da ne treba traciti vrijeme u zivotu , kakav li je njegov zivot grdne rane
Selam, sta ima u Sandzaku, kako tvoji? Kad Pazar igra?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
Tako je genijalci, mi mrzimo veležovce, zato i sjedimo u istim kafanama pred svaku utakmicu u dresovima klubova koje volimo, nebitno ispred kojeg stadiona se igra utakmica, njihovog ili našeg.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.
Amin, da tako bude.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
Bolan ne odgovaraj debilu vidis da se sam sa sobom dopisuje.NoProfit je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:15Tako je genijalci, mi mrzimo veležovce, zato i sjedimo u istim kafanama pred svaku utakmicu u dresovima klubova koje volimo, nebitno ispred kojeg stadiona se igra utakmica, njihovog ili našeg.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.
I tako ti mi sjedimo svi zajedno prije svake naše utakmice i smišljamo na koji način da se borimo protiv velikog željezničara.Najiskrenije se nadam da ni vas dvojica ne vjerujete u to što ste napisali, bez obzira koliko maloumni bili.
Kakvi specijalci, braćo mila.![]()
Što? Simpatično mi je kad ovako u nedostatku argumenata bude popišan, pa mora da glumi kako on nekome neće da odgovori na post jer je u pitanju nOvI "PrOfiL", kako kaže ovaj što se nadopunjava s njim redovno.
Samo je jedan cilj.
Danas protiv Vojvodine, derbi kolaboki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:08Selam, sta ima u Sandzaku, kako tvoji? Kad Pazar igra?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
Trenutno korisnika/ca: amypitar, avalPacidoroP, galia95, johntravolta123, mnon46, mosarajvosa83, Namibija, Pantelija, Proximic i 56 gostiju.