Borac Zrinjski je najveći derbi, s obizrom na njihove mega uspjehe u Evropi.relativizam je napisao/la: ↑29 nov 2024, 11:59kakav je derbi postala utakmica sarajevo Zrinja ,dovoljno govori da nisam ni znao da sloboda igra sa Zeljom.
da nisu na naslovnoj stavili Corica i zaboravio bih da igraju u istoj ligi kao zrinja i Sarajevo
zadnjih desetak godina najveci derbi drzave 100%
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sretno19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 11:04Danas protiv Vojvodine, derbi kolaboki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:08Selam, sta ima u Sandzaku, kako tvoji? Kad Pazar igra?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
imekorisnicko je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:48Realno pobjeda Zrinjskog ne odgovara nikako,a ostalo je već ostvareno![]()
Odgovara i pobjeda Zrinjskog da ih slušamo kako kmeče.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:01https://swissfootballdata.com/2024/11/2 ... tatistics/
![]()
![]()
![]()
Ovo mora da je neka greška kod FK Sarajevo. Ljudi igrali plej of sedam puta i bilo ih 60.000 protiv Trnave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moj bruda...MocMahale444 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:11Vanja stipu ovog vicinog levata iz bl i galijasevice.
Vecina raje “mrzi” cetnike i ustase i najbolji su kad ih zovnu mejtom.

Taman kad sam pomislio da ćeš spomenuti Klub za koji navodno navijaš - ti nam pokažeš suprotno.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:06Truba1905burazeru je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:01https://swissfootballdata.com/2024/11/2 ... tatistics/
![]()
![]()
![]()
Ovo mora da je neka greška kod FK Sarajevo. Ljudi igrali plej of sedam puta i bilo ih 60.000 protiv Trnave.
A možda i jesi spomenuo Klub za koji navijaš?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jesi klikno "Show more" kad si sliko? Kontam mozda su ispod dole.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Da Vico nije spasio FK Sergija prošle sezone, sad bismo imali dva drugoligaša na ovoj ljestvici.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:01https://swissfootballdata.com/2024/11/2 ... tatistics/
![]()
![]()
![]()
Jedan video koji sam napravio prošle godine... ubrzo idu opet sabrana djela 

SARAJEVO SIAMO NOI <3
- Shategabri
- Kontakt:
On misli na utakmicu Velež-Radnik vjerovatno. Nije valjda toliko poremećen da, kao navijač Željezničara, pravi kalkulacije vezane za duel prve dvije ekipe na tabeli.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vi ako ne uzmete danas, polusezonu završavate ili ispod nas ili u najboljem slučaju sa istim brojem bodova.
Nije da navijam za to,draže mi je smanjiti zaostatak za prvim i nadati se čudu nego sa vama se boriti za treće mjesto koje najvjerovatnije neće značiti apsolutno ništa.
Bolje pitari da pobjede i nek se ganjaju gore,a poslije
nama lakse pitare dobiti nego Zrinjski
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Malko bolesno, al jbg valjda se izvuces.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:06Truba1905burazeru je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:01https://swissfootballdata.com/2024/11/2 ... tatistics/
![]()
![]()
![]()
Cudo ne spominjes Zelju nigdje nikad nikako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma navikao da ne igraju Europu , postalo im normalno.feniksptica je napisao/la: ↑29 nov 2024, 14:23Malko bolesno, al jbg valjda se izvuces.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:06Truba1905burazeru je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:01https://swissfootballdata.com/2024/11/2 ... tatistics/
![]()
![]()
![]()
Cudo ne spominjes Zelju nigdje nikad nikako
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
zivio govornikje napisao/la: ↑29 nov 2024, 14:22Ja mislim da ce svinjski igrat onako kako im Beus naredi odnosno zavrsi
Ako on bude njima obezbjedio sudiju koji ce navuc x bez obzira ako bude trebalo 5 golova da poniste onda ce ti zrinjski igrat ofanzivno i ici na 3 boda u suprotnom nizak blok i kontre..
Fizicki i kondiciono su jako slabo pripremljeni, takodje ako pogledate utakmicu u mostaru vidjecete da je zrinjski posle svake duze akcije njihove prekidao igru zaleci se na povrede ili spala kopacka itd, a crveni karton to i potvrdjuje..
Zrinjski je pobjedio slobodu 0-1 i to skoboda imala 1 na 1 na golmana sudija prekino napad sviro faul za slobodu (prednost ponistio)
Posusje 1-0 penal nepostojeci
Zelju su uzeli 0-2 a kod 0-1 za njih nesvira penal
Protiv borca bilo par stetni sudiski odluka 1-1
Protiv nas 1-1 cist penal nedosudjen crveni karton itd
A nemozese reci da su ih euro tekme iscrpile jer su odgadjali dosta utakmica plus inali su isti broj itakmic ko imi il mozda dvije vise u evropi dok mi imamo jednu vise u prvenstvu

- Shategabri
- Kontakt:
Poslije će biti nama zinula guzyca, a gledaj šta uradi nekoliko uvezanih pobjeda 

Koševo Zapad