Od mene će dobiti sablju i kundure.legenda reala je napisao/la:stani da momak nauči sure, kolko koji vakat ima rekata, šta se na kojem uči i sl. ne more samo tako bahnuti u džamijuHigh je napisao/la:@Kawhi,
da li si počeo ići na džume?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Učio uzimanje abdesta, al mi očigledno zaledile cijevi pa mi nestalo vode i morao sam to za sutra ostaviti. Ima vremena do petka.High je napisao/la:@Kawhi,
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Preće je da ga naučiš fatihu i sl, ne možemo ja i Ljiljan sav teret na sebe preuzimati da od njeg napravimo čovjeka, ti si besposlen mi imamo dosta obaveza, još nam se i Heller javio i on želi na pravi putHigh je napisao/la:Od mene će dobiti sablju i kundure.legenda reala je napisao/la:stani da momak nauči sure, kolko koji vakat ima rekata, šta se na kojem uči i sl. ne more samo tako bahnuti u džamijuHigh je napisao/la:@Kawhi,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Dantese sretan ti dan republike 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zatvaraj prozore - ne radi grijanje?Kawhi je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Skrati jezik. Mogu te ćuti.High je napisao/la:Zatvaraj prozore - ne radi grijanje?Kawhi je napisao/la:
evo ti ekskluziva, more abdest i na suho.Kawhi je napisao/la:Učio uzimanje abdesta, al mi očigledno zaledile cijevi pa mi nestalo vode i morao sam to za sutra ostaviti. Ima vremena do petka.High je napisao/la:@Kawhi,
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ma znam, ono nešto sa zemljom. Al' kako doći do zemlje od snijega?Vijadukt je napisao/la:evo ti ekskluziva, more abdest i na suho.Kawhi je napisao/la:Učio uzimanje abdesta, al mi očigledno zaledile cijevi pa mi nestalo vode i morao sam to za sutra ostaviti. Ima vremena do petka.High je napisao/la:@Kawhi,
Ima kupit zemlje.Kawhi je napisao/la: Ma znam, ono nešto sa zemljom. Al' kako doći do zemlje od snijega?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
To Bakir opet prodaje zemlju?Vijadukt je napisao/la:Ima kupit zemlje.Kawhi je napisao/la: Ma znam, ono nešto sa zemljom. Al' kako doći do zemlje od snijega?
Bakir kupuje, ne izmisljaj za covjeka.Kawhi je napisao/la: To Bakir opet prodaje zemlju?
Vijadukt je napisao/la:Bakir kupuje, ne izmisljaj za covjeka.Kawhi je napisao/la: To Bakir opet prodaje zemlju?![]()
Pazi nam komšinice.
Boli je k. ona zivi u Grazu, a ja i ti idemo tri mjeseca preko improvizovanog pruznog prelaza u njenom mjestu.Kawhi je napisao/la: Pazi nam komšinice.
Vijadukt je napisao/la:Boli je k. ona zivi u Grazu, a ja i ti idemo tri mjeseca preko improvizovanog pruznog prelaza u njenom mjestu.Kawhi je napisao/la: Pazi nam komšinice.
Kažu željeznice nešto yebu, Kao nisu u stanju da isprate zahtjevnost projekta. Ko da prave svemirsku stanicu jbt.
Ondje je još i dobro kako je u Malešićima, odnosno Mayinom selu. Jeste da auto ode u qrac preko onog prelaza, al barem voz možeš uočiti. U Malešićima je pravo čudo kako nikog još nije pokupio voz i pored toga što uvijek uspore.
Ne znam, ali uradili su jedan sloj, znaci malo je vjerovatno da oni koce. Prije da su usli nekom u parcelu. Mozda u omiljeno okupljaliste zitelja Ilijasa i Podlugova.Kawhi je napisao/la:![]()
Kažu željeznice nešto yebu, Kao nisu u stanju da isprate zahtjevnost projekta. Ko da prave svemirsku stanicu jbt.
Ondje je još i dobro kako je u Malešićima, odnosno Mayinom selu. Jeste da auto ode u qrac preko onog prelaza, al barem voz možeš uočiti. U Malešićima je pravo čudo kako nikog još nije pokupio voz i pored toga što uvijek uspore.
eh kad bih ti ispricao sta mi se desilo nedavno na tom prelazu.
P.S. ako kad zapnes na onoj novoj raksrsnici znaj da je to djelo istocne Bosne, tacnije Gorazda.
Ma uradili su prvo parking ispred Dijane. Pa su onda i s druge strane uradili parking. Tek su onda prešli na ono bitno.Vijadukt je napisao/la:Ne znam, ali uradili su jedan sloj, znaci malo je vjerovatno da oni koce. Prije da su usli nekom u parcelu. Mozda u omiljeno okupljaliste zitelja Ilijasa i Podlugova.Kawhi je napisao/la:![]()
Ondje je još i dobro kako je u Malešićima, odnosno Mayinom selu. Jeste da auto ode u qrac preko onog prelaza, al barem voz možeš uočiti. U Malešićima je pravo čudo kako nikog još nije pokupio voz i pored toga što uvijek uspore.![]()
eh kad bih ti ispricao sta mi se desilo nedavno na tom prelazu.
Najgore je što su u zadnje vrijeme i počele ogromne gužve kad je špica. Ne bi me čudilo da namjerno odugovlače kako bi ljudi više plaćali autoput.
U Malešićima? Meni neki čovjek blicao i spasio me da ne završim u vozu ili voz u meni.
jah, ugledao sam dva fara od lokomotive.Kawhi je napisao/la:
U Malešićima? Meni neki čovjek blicao i spasio me da ne završim u vozu ili voz u meni.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne rade nista nase firme van kantona 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.