Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Eto sta bude kad zmija izadje na minusKawhi je napisao/la:http://www.karakter.ba/svijet/136-nakon ... ogla-mapsa
Kako triggerovati 85% stanovnika BiH u jednom članku.

Cujem brate da je moja Mira
udala se Svabi zbog papira
a sada se ona hvali svima
postala je dama iz Berlina

udala se Svabi zbog papira
a sada se ona hvali svima
postala je dama iz Berlina

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Re: RE: Re: Chat
Bice sexa kako god okrenessekerbay je napisao/la:a izasla je zmijaGunner4 je napisao/la:Ko je vjeruje u lose predznake moze da se zabrine.
Juce u Niksicu na -20 zmija ispuzala?! Sujevjerani kazu to je uglavnom predznak velike katastrofe i nesrece...![]()
to se cekalovakat je da se udari na srbiju i goru crnu
![]()

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
S grana vjetar duhnu pa niz pleći puste
Rasplete joj one pletenice guste,
Zamirisa kosa ko zumbuli plavi,
A meni se krenu bururet u glavi!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:S grana vjetar duhnu pa niz pleći puste

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovdje snimali one scene na ledu u Dark Knight risesBvB09 je napisao/la:

Veća bi komedija bila da izađe snimak, kako zapomažu u ledenoj vodiDonnie Darko je napisao/la:Zajebajem se ba šta vam jeNe rizikuje mi se život zbog 10 minuta hodanja
Mada ljudi su hodali bez problema prije par godina, mislim da su igrali i fudbala ili nešto. Sjećam se da je to bila tema dana nekad u 2012. ili u 2013.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ti spomenici se moraju zaštiti. Albanci ih već prisvajaju, još da nema snimaka kako ih pale i ruše možda bi im neko i povjerovao.FoSte95 je napisao/la:Jaro moj od prošlosti se ne živi, kao ni od stare slave, na Kosovu sada žive drugi ljudi koji taj prostor smatraju svojim i tu planiraju i dalje živjeti. Očekivati da oni pristanu živjeti pod vlašću Beograda je nerealno zbog postojećeg neprijateljstva koje datira još od sredine 19. vijeka. Tako da bolje gledati kako sa Albancima imati što bolje odnose u budućmosti a ne kako vratiti Kosovo pod okrilje Srbije jer za to postoji samo jedan način a to je istjerati Albance sa tog prostora a znamo šta u međunarodnom pravu predstavlja istrebljenje jedne etničke grupe sa određenog prostora.....Gračanica, Dečani, Pečka Patrijaršija, za početak... Pa onda još stotine drugih crkava i manastira... Kulturno bogatstvo i naslijeđe kakvom nema ravna u evropi
A što se tiče kulturnog naslijeđa pogledaj kulturna naslijeđa Engleske, Francuske, Španije itd itd imaju i oni mnogo što šta pa ne dižu toliko u nebesa...
Nisam ja da se Albanci protjeraju samo neka se Srbi vrate gdje pripadaju. Samo će tako sačuvati Kosovo. Ne mora Kosovo biti dio Srbije, i neće vjerovatno više nikad, ali dok je Srba na njemu biće Srpsko. To je sva poenta.
@seker bay što bih plakao? To su crkve mjesta molitve ne plača
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ZdićiDex je napisao/la:Ovdje snimali one scene na ledu u Dark Knight rises

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Kaže stari toplije je većeras nego jutros sad je samo -15

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mitologija Kosova je prenijeta u Podrinje.DANTES je napisao/la:Ti spomenici se moraju zaštiti. Albanci ih već prisvajaju, još da nema snimaka kako ih pale i ruše možda bi im neko i povjerovao.FoSte95 je napisao/la:Jaro moj od prošlosti se ne živi, kao ni od stare slave, na Kosovu sada žive drugi ljudi koji taj prostor smatraju svojim i tu planiraju i dalje živjeti. Očekivati da oni pristanu živjeti pod vlašću Beograda je nerealno zbog postojećeg neprijateljstva koje datira još od sredine 19. vijeka. Tako da bolje gledati kako sa Albancima imati što bolje odnose u budućmosti a ne kako vratiti Kosovo pod okrilje Srbije jer za to postoji samo jedan način a to je istjerati Albance sa tog prostora a znamo šta u međunarodnom pravu predstavlja istrebljenje jedne etničke grupe sa određenog prostora.....Gračanica, Dečani, Pečka Patrijaršija, za početak... Pa onda još stotine drugih crkava i manastira... Kulturno bogatstvo i naslijeđe kakvom nema ravna u evropi
A što se tiče kulturnog naslijeđa pogledaj kulturna naslijeđa Engleske, Francuske, Španije itd itd imaju i oni mnogo što šta pa ne dižu toliko u nebesa...
Nisam ja da se Albanci protjeraju samo neka se Srbi vrate gdje pripadaju. Samo će tako sačuvati Kosovo. Ne mora Kosovo biti dio Srbije, i neće vjerovatno više nikad, ali dok je Srba na njemu biće Srpsko. To je sva poenta.
@seker bay što bih plakao? To su crkve mjesta molitve ne plača
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
stani da momak nauči sure, kolko koji vakat ima rekata, šta se na kojem uči i sl. ne more samo tako bahnuti u džamijuHigh je napisao/la:@Kawhi,
da li si počeo ići na džume?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od mene će dobiti sablju i kundure.legenda reala je napisao/la:stani da momak nauči sure, kolko koji vakat ima rekata, šta se na kojem uči i sl. ne more samo tako bahnuti u džamijuHigh je napisao/la:@Kawhi,
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Učio uzimanje abdesta, al mi očigledno zaledile cijevi pa mi nestalo vode i morao sam to za sutra ostaviti. Ima vremena do petka.High je napisao/la:@Kawhi,
- legenda reala
- Kontakt:
Preće je da ga naučiš fatihu i sl, ne možemo ja i Ljiljan sav teret na sebe preuzimati da od njeg napravimo čovjeka, ti si besposlen mi imamo dosta obaveza, još nam se i Heller javio i on želi na pravi putHigh je napisao/la:Od mene će dobiti sablju i kundure.legenda reala je napisao/la:stani da momak nauči sure, kolko koji vakat ima rekata, šta se na kojem uči i sl. ne more samo tako bahnuti u džamijuHigh je napisao/la:@Kawhi,

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Dantese sretan ti dan republike 

Zatvaraj prozore - ne radi grijanje?Kawhi je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Skrati jezik. Mogu te ćuti.High je napisao/la:Zatvaraj prozore - ne radi grijanje?Kawhi je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.