Realno i mi smo bas oslabljeni tako da je najrealniji XJoseeMourinho je napisao/la:Lagana pobjeda
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Ljiljani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Orton je napisao/la:Fudbalski klub Mladost iz Velike Obarske sutra će na stadionu Grbavica gostovati kod drugoplasirane ekipe prvenstva Željezničara. Ekipe iz Zvorničke 27 nezaustavljivo korača ka vrhu tabele, a pred izabranicima Milomira Odovića duel je s ekipom koja ima velikih problema s izostancima.
"Mi kada nismo uspjeli da dobijemo Radnik, vratili smo se grčevitoj borbi za opstanak. Igrači su ispražnjeni i psihološki i fizički. Većina igrača koji su igrali protiv Radnika, vjeroatno neće igrati protiv Željezničara, što zbog povreda, što zbog suspenzija", ističe trener Mladosti Slavoljub Bubanja i dodaje:
"Nama je meč istine Vitez u subotu i mislim da je dobro što će pojedini igrači propustiti duel sa Željezničarom. Zbog povreda susret će propustiti Marković, Trifković i vjerovatno Budaković koji se nije dobro osjećao nakon utakmice s Radnikom. Upitan je i nastup Dragiše Komarčevića i pitanje je hoće li on doći zbog obaveza na poslu. Malo je nezgodno jer je srijeda radni dan", ističe Bubanja.
Pored povrijeđenih fudbalera duel sa Željezničarom propustit će i suspendirani Nikola Mazić, Aleksandar Ćovin i Igor Mišan, dok je pod znakom pitanja i nastup kapitena ekipe iz Velike Obarske, Miroslava Jevtića.
hahahahahaahha
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Orton je napisao/la:Fudbalski klub Mladost iz Velike Obarske sutra će na stadionu Grbavica gostovati kod drugoplasirane ekipe prvenstva Željezničara. Ekipe iz Zvorničke 27 nezaustavljivo korača ka vrhu tabele, a pred izabranicima Milomira Odovića duel je s ekipom koja ima velikih problema s izostancima.
"Mi kada nismo uspjeli da dobijemo Radnik, vratili smo se grčevitoj borbi za opstanak. Igrači su ispražnjeni i psihološki i fizički. Većina igrača koji su igrali protiv Radnika, vjeroatno neće igrati protiv Željezničara, što zbog povreda, što zbog suspenzija", ističe trener Mladosti Slavoljub Bubanja i dodaje:
"Nama je meč istine Vitez u subotu i mislim da je dobro što će pojedini igrači propustiti duel sa Željezničarom. Zbog povreda susret će propustiti Marković, Trifković i vjerovatno Budaković koji se nije dobro osjećao nakon utakmice s Radnikom. Upitan je i nastup Dragiše Komarčevića i pitanje je hoće li on doći zbog obaveza na poslu. Malo je nezgodno jer je srijeda radni dan", ističe Bubanja.
Pored povrijeđenih fudbalera duel sa Željezničarom propustit će i suspendirani Nikola Mazić, Aleksandar Ćovin i Igor Mišan, dok je pod znakom pitanja i nastup kapitena ekipe iz Velike Obarske, Miroslava Jevtića.
Koju komediju od lige mi pratimo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogu ja umjesto njega igrati, zavrsavam ranije pa...
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Na pauzi pijem proteine da ostanem u formi 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:Mogu ja umjesto njega igrati, zavrsavam ranije pa...
I ja bih igrao, ali i ja radim do 17h. A bas bih sa merakom nekoga od strumfova skrsio sutra 
Ajde bas da vidimo hoce li ovaj zavrsetak proci bez neke farse.Nogometni savez Bosne i Hercegovine uputio je dopis klubovima koji se takmiče u Premijer ligi BiH da su, u cilju regularnog završetka prvenstva, obavezni na svim utakmicama nastupiti s najboljim igračima.
"Svi klubovi, bez obzira na značaj postizanja dobrog rezultata na utakmici, dužni su nastupiti isključivo s najboljim igračima koji su im na raspolaganju u tom trenutku te poštovati odredbe Pravilnika NSBiH i duh fair-playa".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Po toj njihovoj logici npr, Sarajevo i željo sutra ne bi smjeli ostaviti na klupi igrača kojem prijeti suspenzija za derbi ako sutra dobije žuti.Elegant je napisao/la:Ajde bas da vidimo hoce li ovaj zavrsetak proci bez neke farse.Nogometni savez Bosne i Hercegovine uputio je dopis klubovima koji se takmiče u Premijer ligi BiH da su, u cilju regularnog završetka prvenstva, obavezni na svim utakmicama nastupiti s najboljim igračima.
"Svi klubovi, bez obzira na značaj postizanja dobrog rezultata na utakmici, dužni su nastupiti isključivo s najboljim igračima koji su im na raspolaganju u tom trenutku te poštovati odredbe Pravilnika NSBiH i duh fair-playa".
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
jedini klub koji mi je mrzi od Zelje je FK Sarajevo
(sve u sportskom duhu majke mi moje) ali ove godine mozda cak zelim da Sarajevo malo prcne Zelju da se zakuha...ne znam tesko mi je odlucit .....a s druge strane volio bih da je Zeljo u nekoj prednosti pred gostovanje nama zadnje kolo pa da ih mi pokusamo rastuzit, nezahvalna situacija skorz 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Gdje ćeš na djecu bolan.Evander je napisao/la:I ja bih igrao, ali i ja radim do 17h. A bas bih sa merakom nekoga od strumfova skrsio sutra
@KenoRob vjerovatno se do zadnjeg kola neće znati ko osvaja pa ćete vi svakako imati priliku da ih rastužite. Sretno vam u tome.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
ma mlatnut cemo i vas. mojne se zamaratiKenoRob je napisao/la:jedini klub koji mi je mrzi od Zelje je FK Sarajevo(sve u sportskom duhu majke mi moje) ali ove godine mozda cak zelim da Sarajevo malo prcne Zelju da se zakuha...ne znam tesko mi je odlucit .....a s druge strane volio bih da je Zeljo u nekoj prednosti pred gostovanje nama zadnje kolo pa da ih mi pokusamo rastuzit, nezahvalna situacija skorz
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajem 60 plavih momaka za Benku
Bas se pitam ocel Komarcevic bit u albumu il ce na slicici pisat nije mogo doc bio na poslu
Nullius in verba
Eh pa sad priča ŠBBKBB, ja samo hoću da kažem da je on prije dolaska u Sarajevo bio skoro formiran igrač koji je već odradio solidan broj utakmica na seniorskom nivou iako je još uvijek imao pravo da igra za juniore.THEC je napisao/la:Pa u Leotaru je ocito igrao silom prilika jer jednostavno nije imao ko drugi, a u Sarajevo kad je dosao odmah je u Akademiju ubacen tj u juniore i tek ove polusezone je poceo da igra za prvi timFaraonTM je napisao/la:Iz Leotara valjda, fino sve ime arhivirano momak odigrao čitavu prošlu sezonu kad je Leotar ispao iz lige, znači došao je kod vas kao formiran igrač za naše lige. Poređenja radi mislim da Mihojević sam ima više utakmica za Leotar u Premijer ligi nego Hadžiahmetović i Beganović zajedno za Želju.
Pa ti sad drži predavanja kako je on kod vas došao kao junior, ja sam ti rekao neke činjenice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Formiran igrac sa 16 godina? 
Da li ce savez kazniti firmu Komarcevica jer mu nije dozvolila slobodan dan na poslu?Elegant je napisao/la:Ajde bas da vidimo hoce li ovaj zavrsetak proci bez neke farse.Nogometni savez Bosne i Hercegovine uputio je dopis klubovima koji se takmiče u Premijer ligi BiH da su, u cilju regularnog završetka prvenstva, obavezni na svim utakmicama nastupiti s najboljim igračima.
Il ce kazniti Mladosat jer se nije potrudila da Isti igrac dobije slobodan dan?
Nije mu ostalo godisnjeg od prosle godine pa ne moze dobiti slobodan danZip je napisao/la:Da li ce savez kazniti firmu Komarcevica jer mu nije dozvolila slobodan dan na poslu?
Il ce kazniti Mladosat jer se nije potrudila da Isti igrac dobije slobodan dan?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.