Neka ga zabije ko u Trnavi SpartakuMegamon je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- theprodigy
- Kontakt:
to sto si citao neki dan nije ti tacno..naravno da idemo..po novu pobeduharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
- Megamon
- Kontakt:
Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Megamon
Sta ces mu bezveze uzvracat,pa da dobijes ban,pa se ja nemam skim zahebavat na chatu
ma pusti ih na miru,nije im lahko,samo opusteno.Sretno vam u Sirokom 
Sta ces mu bezveze uzvracat,pa da dobijes ban,pa se ja nemam skim zahebavat na chatu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
- theprodigy
- Kontakt:
100 % sam siguran da uzimamo sutraalibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
Iz tvojih usta u bozije usi.Samo borbeno i rezultat nece izostati.DOLAZIMO........HZtheprodigy je napisao/la:100 % sam siguran da uzimamo sutraalibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
Megamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
AJ nemojte rusit aj molim vas!!!!Necete jeldeMegamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
- Megamon
- Kontakt:
Ne kolutaj ocima,ta je pjesma stariaj od vaseg "novoimenovanog" kluba,samo sto se mjenja ime grada u koji odlazimoKevin je napisao/la:Megamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.![]()
Za vas gostovanje je misaona imenica,haj zdravao,pripremei sutra crvene tepihe dolaze Age Sarajlije
Sutra vam je praznik
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
fk sarajevo i hz zelim svu srecu u sirokom
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Megamon
- Kontakt:
Hvala prijatelju,takodjerstarigrad je napisao/la:fk sarajevo i hz zelim svu srecu u sirokom
- _karabaja_
- Kontakt:
Da li ce sutra braniti prvi golman ili opet Ibro il kako vec se zove?
Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Branit ce Dino Hamzic. Danas je stigla maska_karabaja_ je napisao/la:Da li ce sutra braniti prvi golman ili opet Ibro il kako vec se zove?
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno vam sutra komšije i uništite ih !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Iz tvojih usta u Božije uši_karabaja_ je napisao/la: Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Megamon
- Kontakt:
Ma moramo ih dobiti,oni nemaju strast.Nemaju za sta igrati,vjestacka ekipa kao City.Oni jedino mogu igrati za sampon i deterdjent Mepas koji bi im Bevanda poklonio da se okupaju ako dobiju nas.
Dok sa druge strane nasi igraci imaju mali milion motiva da ostvare dobar rezultat.Navest cu samo jedan a to je VEDRAN PULJIC
Dok sa druge strane nasi igraci imaju mali milion motiva da ostvare dobar rezultat.Navest cu samo jedan a to je VEDRAN PULJIC
- Megamon
- Kontakt:
Isto onoliko koliko vi niste dobili AuruEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.