Nemoj da se ljutis idi spavaj - ima ko ce ujutro srat po sudijamaMadafaka je napisao/la:Real je pokraden, ono je bio cist gol... Mascheranu **** mrtve, eto onako...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nemoj da se ljutis idi spavaj - ima ko ce ujutro srat po sudijamaMadafaka je napisao/la:Real je pokraden, ono je bio cist gol... Mascheranu **** mrtve, eto onako...
Ako padne jos jedan do 80te mene ce srcani strefitOTNYS_YNWA je napisao/la:Ako padne jos jedan gol bi'ce ludnica do kraja.
Ovo je srz njihovog problem. Previse se uzdaju u BATINAŠE i MESARE. Treba igrati fudbal, nije zar milijarda potresena uzalud??bparena je napisao/la:Real nikad bolji a vi nikako da shvatite ko vas najvise yebe u igri. Ovo je igra dostojna vaseg imena a cim prije se rijesite destruktivca bice nesto od vas.
samosarajvo je napisao/la:Realno Barca jest jaca,imaju najbolje igrace na svjetu i zasluzeno su prosli ali ne moguce je ne primjetit da su dosta zasticeniji od sudija.Bilo je najmanje 5-6 faulova nad igracima Reala na Barcinoj polovini koji nisu svirani a dok je Realu i najmanji tj onaj gdje se moze pustiti sudija svirao.Sam je komentator rekao "Ako ovo nije faul onda ne znam sta je "
Sve u svemu zasluzen prolazak Barce
Veceras Lass najbolji na terenu !!!
Pa nemoj bratesamosarajvo je napisao/la:...Bilo je najmanje 5-6 faulova nad igracima Reala na Barcinoj polovini koji nisu svirani a dok je Realu i najmanji tj onaj gdje se moze pustiti sudija svirao.Sam je komentator rekao "Ako ovo nije faul onda ne znam sta je "
Sve u svemu zasluzen prolazak Barce
Veceras Lass najbolji na terenu !!!
...cuj to,ozil prosjecan igrac...BlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vratiBlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...Raul7 je napisao/la:S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vratiBlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
Po tebi ništa, u Ligi 80 bodova, u LP do 1/2 bez izgubljene utakmice, sve pobjede i dva remija.(ne govorim za utakmice polu finala), Kup osvojili. I to je ništa? Pa Real Madrid posle Barcelone je osvojila najviše bodova kad sve sabereš, kup, LP i ligu. Pa Real bi sa 80 bodova u svakoj ligi bio prvi!BlueIsTheColor je napisao/la:Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...
Zato sto i je on najbolje pojacanje zato je Real i imao posjed lopte na Bernabeu 28%...Raul7 je napisao/la:S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vratiBlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
...da se ti nisi zabunio...anonymousHD je napisao/la:Po tebi ništa, u Ligi 80 bodova, u LP do 1/2 bez izgubljene utakmice, sve pobjede i dva remija.(ne govorim za utakmice polu finala), Kup osvojili. I to je ništa? Pa Real Madrid posle Barcelone je osvojila najviše bodova kad sve sabereš, kup, LP i ligu. Pa Real bi sa 80 bodova u svakoj ligi bio prvi!BlueIsTheColor je napisao/la:Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.