FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 27 jan 2015, 18:45

Ako ovaj potpise trebamo se zahvalit nekom ili posudba. Bajic, Nuspahic, Turkovic, Djelmic, Varea, Basa, Bucan..jos ako ovaj dodje, puno li je za ofanzivce..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 27 jan 2015, 18:45

Culum je od prosle godine u Radnickom iz Kragujevca

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jan 2015, 18:51

exbabilon je napisao/la:Ako ovaj potpise trebamo se zahvalit nekom ili posudba. Bajic, Nuspahic, Turkovic, Djelmic, Varea, Basa, Bucan..jos ako ovaj dodje, puno li je za ofanzivce..

Varea ide na kraju sezone najvjerovatnije, Turkoviću i Baši bih se zahvalio isto na kraju sezone, a Bučan vjerovatno ide u penziju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2015, 18:53

exbabilon je napisao/la:Ako ovaj potpise trebamo se zahvalit nekom ili posudba. Bajic, Nuspahic, Turkovic, Djelmic, Varea, Basa, Bucan..jos ako ovaj dodje, puno li je za ofanzivce..

Treba Basu poslati u Fojnicu u banju da dođe sebi građen je k'o djevojcica od 12 godina,**** ti fudbal kojim se on bavi.

Moze Jusufbasic iskreno,ako se odluci na to da se i vraca nazad,to mu je kazu mana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 27 jan 2015, 18:57

KontraNogama je napisao/la:Culum je od prosle godine u Radnickom iz Kragujevca
Zna li neko koliko je realno da dovedemo njega ili igrača sličnih karakteristika?? Jeli skup, Kakav mu je ugovor u Radničkom?

BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2015, 19:00

champions1921 je napisao/la:
KontraNogama je napisao/la:Culum je od prosle godine u Radnickom iz Kragujevca
Zna li neko koliko je realno da dovedemo njega ili igrača sličnih karakteristika?? Jeli skup, Kakav mu je ugovor u Radničkom?

Iskreno glupa pitanja :mrgreen:

Daj napadaca ako mozemo i da pocnemo odbrojavati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 19:02

to se kaže građen kao stalak za infuziju :mrgreen:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jan 2015, 19:03

ChWilla je napisao/la:to se kaže građen kao stalak za infuziju :mrgreen:
:rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 27 jan 2015, 19:10

Jusufbasic odradio trening danas

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 27 jan 2015, 19:21

Jusufbegovića je Amar zapikao svojevremeno a spominjao se i prošle godine da dodje kod nas...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 jan 2015, 19:23

Jusufbašić izgleda ubrzo naš igrač
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 19:27

Hodzic zabio go za Dinamo u prijateljskoj. :thumbup:

Sto se tice Tomica kao sto sam ranije pisao dobit cemo 100.000eura. Sasvim dovoljna cifra, toliko vrijedi. Bolje ga prodati nego da imas nezadovoljnog igraca. Doci ce neko drugi koji ce htjeti da se dokazuje. Tomi sve najbolje, zasluzio je to.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 jan 2015, 19:33

Znaci to je taj strasni napadac.Djemlic Uzelac i ovaj to je to.Ok idemo sa njima evropu uzet.Dakle dobili smo jedno pojacanje ali vrjedno a to je Oda a ovi igraci nisu pojacanja nego nova imena u klubu . Realno pitari siroko zrinjski olimpik a bogami i sloboda su nesto bolji od nas igracki e sad je do ode da to eliminise.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 19:37

Bez ovih igraca sto su dosli mi smo imali solidan tim. Koji za prvom ekipom zaostaje 4 bobe, a za drugom samo 2 bobe. Moje misljenje da je nama najveci problem bio trener koji nije dorastao vodenjeu prve ekipe. Igra nam je bila kao da su juniori, a ne prva ekipa. Uz ovih par igraca sto su dosli, i ako odu dvojica opet cemo imati solidan tim, ali sto je vaznije imat cemo svjezije krvi u igracima koji su dosli, koji ce se sigurno htjeti dokazati. To je veliki plus. Moze neko pisati ovo ili ono o ovim igracima, ali niko u ligi ne moze dovesti "pojacanje". Sve su to prinove ko je se trebaju dokazati. Ne moze pojacanje biti igraci koji nisu igrali utakmice po godinu dana.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jan 2015, 19:47

Jos niko nije otisao, i nadam se da ce ostati ekipa iz jesenjeg dijela. Ove pridoslice mogu samo poboljsati konurenciju, a iskreno bilo je utakmica gdje su pojedini trckarali kao da su nezamjenjivi u ekipi, ovako morace razmisliti vrijedi li se boriti za mjesto. Misljenja sam i da je Odovic bolji trener od Adzema, pa smo se i tu kao pojacali. Doduse trebace mu vremena da sagleda sve do u detalje, ali bio je Pl, zna otprilike sta koji igrac moze da odradi. Znaci, sigurno nismo slabiji, bar ovako rezonujuci, a nadam se, cak sam optimista da ce to jako dobro izgledati, uz opasku da se par nasih mora do kraja imati zagarantovano mjesto u timu. Bajic, Memija. Neka jedan stasa u izvanprosjecnog za nase uslove, na konju smo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 27 jan 2015, 19:53

Gledo sam bas na utakmicu na streamu ... Gojak ekstra dobar samo se vidi da je mlad dosta galame na njega , gubi se pomalo na terenu al ok. A ara napadac kakav se jednom rajda vidi se jos ganja formu al kako je neugodan hvale ga treneri cijelo vrijeme... i btw. Dinamo ce za 3 4 godine biti jako bitan faktor u LP (nekakve djecurlije nafatali ne zna se koji je bolji)..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 jan 2015, 20:00

Alipasino je napisao/la:Znaci to je taj strasni napadac.Djemlic Uzelac i ovaj to je to.Ok idemo sa njima evropu uzet.Dakle dobili smo jedno pojacanje ali vrjedno a to je Oda a ovi igraci nisu pojacanja nego nova imena u klubu . Realno pitari siroko zrinjski olimpik a bogami i sloboda su nesto bolji od nas igracki e sad je do ode da to eliminise.
Znaci NIJE to taj strasni napadac... ti ne bi bio ti kad ne bi s.rao na svaki potez koji se desi u klubu... dal igrac koji ti nije po mjeri il rezultat a da nije 3:0 i tome slicno... dovode se igraci u skladu sa nasim mogucnostima... tako ce vjerovatno biti i sa Jusufbasicem... ako ti ne valja Jusufbasic, onda ti odes do kluba i kazes evo od mene 100.000 KM da se da plata dobrom napadacu za godinu dana i doci ce strasni napadac i nadavat se golova...
Pa dobro ljudi, svi bi mi volili da nam dodje Andrej Kramaric i Marcelo Brozovic, ali treba se protegnut onoliko koliko ti je krevet dug... Vecina ovih sto pametuju i uglavnom negoduju nisu ni clanovi kluba, niti su kad marke u shopu potrosili kako bi pomogli rad klubu... bitno je znat srat... Svima vam godinama puna usta pitara, olimpica i sl. a ljudi trofeje sanjaju godinama... al hajde, oni se pojacavaju, sta ce nasi, sta ce Jusufbasic, ko je Uzelac, tako je bilo i ko je Visca, ko je Tomic, dovodimo pojacanja iz Banovica, iz Gabele... Nani da dodje, bilo bi j.ebo njega, sto nisu Cristiana... stvarno iz godine u godinu, od prelaznog roka do prelaznog roka ovdje vazda bljuvanje po svemu sto se uradi... fuj... :puke:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 jan 2015, 20:03

Alipasino je napisao/la:Znaci to je taj strasni napadac.Djemlic Uzelac i ovaj to je to.Ok idemo sa njima evropu uzet.Dakle dobili smo jedno pojacanje ali vrjedno a to je Oda a ovi igraci nisu pojacanja nego nova imena u klubu . Realno pitari siroko zrinjski olimpik a bogami i sloboda su nesto bolji od nas igracki e sad je do ode da to eliminise.
reci da se zezas :oops: :roll: :shock:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 jan 2015, 20:32

BlueIsTheColor je napisao/la:
Znaci NIJE to taj strasni napadac... ti ne bi bio ti kad ne bi s.rao na svaki potez koji se desi u klubu... dal igrac koji ti nije po mjeri il rezultat a da nije 3:0 i tome slicno... dovode se igraci u skladu sa nasim mogucnostima... tako ce vjerovatno biti i sa Jusufbasicem... ako ti ne valja Jusufbasic, onda ti odes do kluba i kazes evo od mene 100.000 KM da se da plata dobrom napadacu za godinu dana i doci ce strasni napadac i nadavat se golova...
Pa dobro ljudi, svi bi mi volili da nam dodje Andrej Kramaric i Marcelo Brozovic, ali treba se protegnut onoliko koliko ti je krevet dug... Vecina ovih sto pametuju i uglavnom negoduju nisu ni clanovi kluba, niti su kad marke u shopu potrosili kako bi pomogli rad klubu... bitno je znat srat... Svima vam godinama puna usta pitara, olimpica i sl. a ljudi trofeje sanjaju godinama... al hajde, oni se pojacavaju, sta ce nasi, sta ce Jusufbasic, ko je Uzelac, tako je bilo i ko je Visca, ko je Tomic, dovodimo pojacanja iz Banovica, iz Gabele... Nani da dodje, bilo bi j.ebo njega, sto nisu Cristiana... stvarno iz godine u godinu, od prelaznog roka do prelaznog roka ovdje vazda bljuvanje po svemu sto se uradi... fuj... :puke:
Bezveze pljuješ po čovjeku. Ništa loše nije rekao, aludirao je na ove ''insajderske'' kako ćemo pasti na dupe kada čujemo kakvi će igrači doći. I da, ovo nisu pojačanja, nego prinove. Zasada meni jedino pozitivno je dolazak Odovića, pa recimo i Đelmića, ovo ostalo nije vrijedno pomena.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jan 2015, 20:36

Meni se vala cini da bi mogli ubosti sa ovim stoperom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, zemuntrg i 30 gostiju.