Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
Monolog je napisao/la:Znači, Francuz mi nudi Chandlera i Tristana Thompsona za Giannisa.![]()
Yebem te fantasy.
Iskreno bilo mi je zao sto sam pobjedio bukvalno harell ukrao dvije lopte lillardu u zadnjoj cetvrtini i tako te uzmem, a za osjecaj znam kakav je, mene je pascal hens pobjedio u mozda i najboljoj sedmiciMonolog je napisao/la:Ja razmišljao da ostavim samo Goberta i Tamplea, a na kraju ostavim sve aktivne i izgubim u TO. Vodio cijelu sedmicu, sinoć mi se ovi moji bukvalno po*rali u matchup. Što je najgore, ovo mi je bila druga najbolja sedmica, a opet upisah poraz. PO je nemoguća misija sa ovim timom.
Lično mi nije problem. Sekund posla dok namještam i postavu. Staviše, do sad koliko igram upratio sam da se lakše "nađe" dogovor ponudama i kontraponudama(ma kakve one bile), nego preko chata.SiamoNoi je napisao/la:Ne shvacam koji je problem jednostavno odbiti ponudu ako vam se ne sviđa.Vjerovali ili ne svakave ponude prolaze.Ako ne probaš neće ni proć.
Ma ja prihvatim njegovu ponudu, pa onda dođem ovdje da to napišem.SiamoNoi je napisao/la:Ne shvacam koji je problem jednostavno odbiti ponudu ako vam se ne sviđa.Vjerovali ili ne svakave ponude prolaze.Ako ne probaš neće ni proć.
Ovo.Pošaljes mu kontraponudu,eventualno mu još poruku uz to napises ili da nisi zainteresiran uopce za te koje nudi i sl.Ne znam da mi je itko ikad slao deset puta iste ponude/igrače ako sam mu pisao da nisam zainteresiran za njih.Igrao sam za tim Francuzom i nikad to nije radio ako bi mu pisao da me ne zanimaju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Lično mi nije problem. Sekund posla dok namještam i postavu. Staviše, do sad koliko igram upratio sam da se lakše "nađe" dogovor ponudama i kontraponudama(ma kakve one bile), nego preko chata.SiamoNoi je napisao/la:Ne shvacam koji je problem jednostavno odbiti ponudu ako vam se ne sviđa.Vjerovali ili ne svakave ponude prolaze.Ako ne probaš neće ni proć.
Ali shvatam i da je ultra retardirano dizati FA igrače i onda ih nuditi okolo. Čovjek bukvalno ne nudi niti jednog igrača koji je regularan dio rostera, samo fillere koje mijenjaš sedmično.
Trade neki?S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo uhvatio je KK Bosna njega zato.
skontao sam taktiku sa njim, upravo ovo sto si ti pisao bioSiamoNoi je napisao/la:Trade neki?S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo uhvatio je KK Bosna njega zato.
Zar se Marjanović može koristiti u bilo kakvom trejdu?KK_Bosna je napisao/la:skontao sam taktiku sa njim, upravo ovo sto si ti pisao bioSiamoNoi je napisao/la:Trade neki?S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo uhvatio je KK Bosna njega zato.![]()
- dolazi mi ponuda randle i doncic za bogdanovica i wadea
- ja mu saljem kontraponudu marjanovic za curryja
- on odbija i onda salje randle i marjanovic za favorsa i parkera
- ja saljem randle i marjanovic za favorsa i horforda
- on prihvata
znaci samo bahato kontraponude slati, pa ce onda i on poslati nesta normalno
pa vidi se da je to treca ligajose je napisao/la: Zar se Marjanović može koristiti u bilo kakvom trejdu?
I ja gledam, pogotovo u ovakvoj ligi, po 10 ljudi na rosteru. Ali može sa ovom budalom sve očito.jose je napisao/la: Zar se Marjanović može koristiti u bilo kakvom trejdu?
Sexton bi trebao bit dobar isto. Turner, Barnes. Sarica ostavi na klupi. On nema minutaKobe Bryant je napisao/la:Ono kada ti svi igrači na rosteru igraju isti dan, pa se trebas kockati koga ces ostaviti neaktivnim:
George i Markkanen su jedini sigurni , ostali 8 svi mogu podbaciti a iznenaditi (osim Bambe) :Murrey, Simmons, Barnes, Turner, Sexton, Brown, Šarić.
Možda Bamba, Murrey (samo zbog ozljede) , a sada jos jednog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.